02 / 07 / 2024

İSKİ Sultanbeyli yeni hizmet binası

İSKİ Sultanbeyli yeni hizmet binası

Her ilçeye bir şube binası hedefiyle yola çıkan İSKİ, yerinde hizmet anlayışını, yeniliklerle pekiştirince ilgi çekici, modern hizmet binaları ortaya çıkıyor. Sultanbeyli Şube Müdürlüğü binası da bu zincire eklenenlerden...

Berko İnşaat Sultanbeyli projesi resmen başlıyor! 302 konutluk yeni proje!

Berko İnşaat'ın Sultanbeyli'de hayata geçireceği yeni projesinin inşaatı resmen başlıyor. Maliyeti 619 milyon 816 bin TL olarak açıklanan projede 302 konut ve 9 ticari ünite bulunuyor.

Berko İnşaat'tan Sultanbeyli'ye 302 konutluk yeni proje geliyor!

Berko İnşaat Sultanbeyli'deki yeni projesi için düğmeye bastı. 619 milyon 816 bin 260 TL'ye mal olacak projede 302 konut ve 9 ticari ünite yer alacak.

İstanbul depremi en çok bu ilçeleri vuracak! Üsküdar, Sultanbeyli, Adalar, Tuzla... Tek tek açıklandı! 

İstanbul İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından 2021 yılında tamamlanan İstanbul İl Afet Risk Azaltma Planı'nın verileri şok etti. İstanbul depremi en çok bu ilçeleri vuracak! Üsküdar, Sultanbeyli, Adalar, Tuzla... Tek tek açıklandı! 

Emlak Konut GYO Mimar Sinan Evleri satışta! Emlak Konut GYO'dan Sultanbeyli'ye 286 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yeni projesi Mimar Sinan Evleri satışa çıktı. 286 adet konutun yer aldığı Mimar Sinan Evleri, İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de yükseliyor. 

TOKİ Özevim Sitesi projesi için düğmeye bastı! Üsküdar'a 293 konutluk yeni proje geliyor!

Dar gelirli aileler için yeni konut projelerini Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Üsküdar Özevim Sitesi kentsel dönüşüm projesi için start verdi. Projenin ihalesi yarın yapılacak.

Emlak Konut GYO'dan Üsküdar Altınköy 2 Sitesi'nin yerine 350 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Üsküdar Altınköy-2 Sitesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı. Söz konusu kentsel dönüşüm projesiyle tam 350 yeni konut inşa edilecek.

Üsküdar Özevim Sitesi'ni TOKİ dönüştürecek! 293 yeni konut geliyor!

Dar gelirliler için yeni konut projelerine hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Üsküdar Özevim Sitesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı. İşte detaylar...

İnanç Kabadayı yeni şirket kurdu!

İnanç Kabadayı yeni şirket kurdu. Ege Yeni Endüstriyel Tesisler İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da Hasan İnanç Kabadayı tarafından kuruldu.

Ege Yeni Endüstriyel Tesisler İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Yeni Endüstriyel Tesisler İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan İnanç Kabadayı tarafından kuruldu.

Yeni Yol Group İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Yol Group İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli’nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Battıkh tarafından kuruldu.

Üsküdar Devlet Hastanesi yıkılıyor!

Üsküdar Devlet Hastanesi’nin yıkılıp yeniden inşa edilmesi kararı alındı. Yeni hastane inşaatı için hazırlanan imar planları İBB Meclisi’nde oyçokluğu ile onaylandı.

Bayer-Yiğit Grup ortaklığı Üsküdar projesi geliyor! Yeni proje!

Bayer-Yiğit Ortak Girişimi Adi Ortaklığı, Üsküdar projesi için düğmeye bastı. Proje 98 milyon 801 bin 770 TL'ye mal olacak.

Üsküdar'da 5 bin konutluk dev dönüşüm başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından İstanbul Üsküdar'da hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. "Üsküdar'da Büyük Dönüşüm 5000 Yeni Konut Projesi' kentsel dönüşüm programına Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve TOKİ Başkanı Ömer Bulut katıldı.

İSKİ Sultanbeyli yeni hizmet binası Haberi

İSKİ Sultanbeyli yeni hizmet binası


Her ilçeye bir şube binası hedefiyle yola çıkan İSKİ, yerinde hizmet anlayışını, yeniliklerle pekiştirince ilgi çekici, modern hizmet binaları ortaya çıkıyor. Sultanbeyli Şube Müdürlüğü binası da bu zincire eklenenlerden. Yeni inşa edilen İSKİ Sultanbeyli Şube Müdürlüğü binası, yaklaşık 7 Milyon TL’ye mal oldu. Bina, 3.941 metrekare kapalı alana sahip. Sultanbeyli Şube Müdürlüğü Mehmet Zahit Kotku Caddesi’nde hizmet veriyor. 5 katlı hizmet binasında İSKİ aboneleri her türlü işlemi rahatça, konforlu bir şekilde gerçekleştirebilecekler.



Sultanbeyli...