27 / 04 / 2024

Üsküdar Özevim Sitesi'ni TOKİ dönüştürecek! 293 yeni konut geliyor!

Üsküdar Özevim Sitesi'ni TOKİ dönüştürecek! 293 yeni konut geliyor!

Dar gelirliler için yeni konut projelerine hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Üsküdar Özevim Sitesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı. İşte detaylar...



Dar gelirlileri düşük taksitler ve peşinatlarla ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kentsel dönüşüm projelerine de hız kesmeden devam ediyor.

2022 yılı için 250 bin yeni konut müjdesi veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projelerini de peş peşe açıklıyor.

TOKİ  Ankara  Kalecik ve Bala,  Adana  Yüreğir, Bursa Osmangazi, Burdur Bozkurt, Kayseri Melikgazi, Adana Seyhan kentsel dönüşüm projelerinden sonra şimdi de İstanbul'da hayata geçireceği yeni kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı.

TOKİ'nin İstanbul'da hayata geçireceği yeni kentsel dönüşüm projesi Üsküdar'da yükselecek. Proje kapsamında Üsküdar Kandilli Küçüksu'da yer alan Özevim Sitesi dönüştürülecek.

Üsküdar Özevim Sitesi ni TOKİ dönüştürecek! 293 yeni konut geliyor!

TOKİ, Üsküdar Özevim Sitesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 293 yeni konut inşa edecek. Projede ayrıca altyapı ve çevre düzenlemesi işine de yer verilecek.

Özevim Sitesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesi 14 Kasım 2022 tarihinde saat 14:00'te e- ihale yöntemiyle yapılacak. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi web sitesinde yer alan ihale ilanı şu şekilde:

'İstanbul İli Üsküdar İlçesi, Kandilli Mahallesi (Özevim Sitesi), Kentsel Dönüşüm Projesi 293 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e- ihale) ihalesi 14 Kasım 2022 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.


Geri Dön