30 / 04 / 2024

İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi

İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi

AK Parti Çorum milletvekili Ahmet Sami Ceylan, İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi’nin Ocak ayından itibaren hizmete açılacağını açıkladı. 

İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi ihale edildi!

İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma'nın verdiği bilgiye göre: daha önceden yüklenici firmadan kaynaklanan gecikme sebebiyle ihale feshi gerçekleştirilmiş ve inşaatın kalan kısmının TOKİ tarafından yapılması karan alınmıştı.

İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi inşaatı devam edecek mi?

Çorum'un İskilip ilçesinde yapımına 2 yıl önce başlanan İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi inşaatı, müteahhidin işi ortada bırakıp gitmesi nedeniyle 6 aydır çürümeye terk edildi.

İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi inşaatında son durum!

TOKİ’nin 14 milyon 822 bin TL’ye ihaleye verdiği İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi inşaatında, firma kayıplara karıştı. Yarım kalan inşaata yağmur suları doldu, bina ve içerisindeki malzemeler çürümeye başladı.

360 Midi Alaçatı'da yüzde 20 indirim fırsatı! Yeni proje!

Demirbaş Hanesel ortaklığının 7. Projesi 360 Midi Alaçatı projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Mart ayında yapılması planlanıyor.

2024 maaş zamlarından sonra, 'Paran kadar konuş devri' mi başlıyor? 

Prof. Dr. Ali Atıf Bir, X sosyal medya hesabından maaş zamlarına ilişkin paylaşım yaptı. Ali Atıf Bir, bu sosyolojik düzenle Türkiye'nin çok yol alamayacağının da altını çizdi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Bmrk Danışmanlık Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Bmrk Danışmanlık Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayesha Atıf tarafından kuruldu.

TL'nin değeri her geçen gün erozyona uğruyor! Peki paradan sıfır atılır mı? İslam Memiş'ten olay yorum

İslam Memiş, BTCHaber’de yer alan yazısında son dönemde gündeme gelen "Paradan sıfır atılır mı?" tartışmasını kaleme aldı. İşte İslam Memiş'in o yorumu...

BİM’de aşurelik buğday 14,50 TL’ye, iç Antep fıstığı 69,50 TL’ye konsantre yumuşatıcı 34,50 TL’ye düştü!

BİM’den Aşure Günü’ne özel ürünler dip fiyattan satışa çıktı. Bu kapsamda, 18 Temmuz Salı günü aşurelik buğday 14,50 TL’ye, ceviz içi 42,50 TL’ye, iç Antep fıstığı 69,50 TL’ye konsantre yumuşatıcı 34,50 TL’ye düşecek. İşte Bim fiyat listesi 18 Temmuz 2023...

Dilovası Modern Sanayi Sitesi 2. Etap'ta atölyeler satışta! 120 ay vade fırsatıyla! 

Dilovası Modern Sanayi Sitesi'nin 2. etabında yer alan atölyeler 120 ay vade ve banka kredili ya da 60 ay vade 0 faiz fırsatıyla satışa çıktı. Projede metrekare birim fiyatı 37 bin TL'den başlıyor...

Vakıf GYO İki Konak projesi için imzalar atıldı! Yeni proje! 

Vakıf GYO tarafından İzmir Konak'ta hayata geçirilecek olan İki Konak projesi için imzalar atıldı. Peki İki Konak projesinin sözleşme bedeli ne kadar? Projeyi hangi firma inşa edecek? İşte merak edilenler... 

Asgari ücret hesaplamalarında büyük fırtına koptu! Ne 9 bin 500 ne de 10 bin! Son dakika rakamlarına hemen göz atın!

Milyonlarca kişi tarafından arama motorlarında sık sık araştırılan asgari ücret hesaplamalarında büyük fırtına koptu. 1 Ocak 2023 asgari ücret açıklamaları peş peşe geldi! Hemen göz atın...

Her binaya sıfır atık uygulaması geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı atık getirme merkezlerinin kurulumu ve işletilmesi için sıfır atık uygulamasını hayata geçiriyor. 

Eyg Yapı Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Eyg Yapı Ve Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye’de  17 milyon 131  bin 900 TL sermaye bedeli  ile Ömer Faruk Çelik,  Ali Atıf Bir, Hakan Kaya tarafından kuruldu.

Sıfır atık uygulaması konut projelerinde zorunlu olacak!

"İklim Değişikliğiyle Mücadele Toplantısı"nda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, gelecek dönemde konut projelerinde sıfır atık uygulamasının zorunlu olacağını açıkladı.

Atıf Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi kuruldu!

Atıf Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sami Aydın, Ahmed Aydın, Mahmut Mustafa Aydın ve Ömer Faruk Aydın ortaklığında kuruldu.

Kürşat Hakan Bütün, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi olan Kürşat Hakan Bütün, görevinden istifa etti.

İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi Haberi

İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi


Çorum’un İskilip ilçesinde yapımı devam eden 100 Yataklı Atıf Hoca Devlet Hastanesi’nde sona gelindi. İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi Ocak ayında açılacak.

AK Parti Çorum milletvekili Ahmet Sami Ceylan, devlet hastanesi hakkında açıklamalarda bulundu. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Ergün Turan ile gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda bugünde Yapı Daire Başkanı’nın da aralarında bulunduğu bir heyetin gelerek incelemelerde bulunacağını belirtti.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi'nin yüzde 98'i tamamlandı. Hastanenin 10 Ocak’tan itibaren hizmete açılacağı öngörülüyor. 

AK Parti Çorum milletvekili Ahmet Sami Ceylan şunları söyledi; “2011 yılında ihalesi yapılan 100 yataklı İskilip Devlet Hastanesi’nde bugüne kadar yaşanan müteahhit değişimi 1-1.5 yıl kaybettirdi. Hastanenin tamamlanması için TOKİ’den tamamlama komisyonu kurdurduk. TOKİ tamamlama komisyonu hastaneyi bünyesine aldı. Bugün incelemeler yapılacak....