24 / 05 / 2024

iskoçya şato fiyatları

iskoçya şato fiyatları

İskoçya'da lüks konut tüketiminde fiyatlar son yılların en düşüğünde. Bu da 'şato avcıları'nın işine geliyor. Şatolar arasında en gözdesi Dall House. Şatonun fiyatı ise 9.3 milyon dolardan açılıyor..

Bakırda rekor fiyat artışı yaşandı! Fiyatlar, 10 bin dolara kadar ulaştı...

Bakır hammaddesine ihtiyaç yükselirken dünyada yeterince bakır olmaması fiyatı rekor seviyeye kadar getirdi. Bir ton bakırın fiyatı, Nisan ayından bu yana 10 bin dolar seviyesine gelmiş oldu.

Ayçiçek yağında son dakika indirimi! İşte en yeni fiyatlar!

Perakende devleri Migros ve Bizim Market, ayçiçek yağında yeni bir indirim kampanyasına başladı. Ayçiçek yağında fiyatlar adeta dip yaparken söz konusu kampanyanın stoklarla sınırlı olduğu belirtildi.

Konut fiyatlarındaki gidişat ne olacak? İstanbul’da daire mi, İskoçya’da şato mu, Manhattan’da gökdelen mi?

Sosyal medyada İskoçya’da bir şato ilanı ile İstanbul’daki bir daire ilanı oldukça fazla paylaşıldı. Peki konut fiyatları ne olacak? Ev alacaklar beklemeli mi? Yatırımcılar ne yapmalı? İşte detaylar...

Araba almak için doğru zamanı bekleyenler dikkat! Yeni yılda otomobil fiyatları ne olacak?

Son dönemlerde otomobil sektörü, bakanlık kararları ve piyasa düzenlemeleri ile önemli bir dönüm noktası yaşıyor. Fiyatların durgunlaştığı şu günlerde araba almak için bekleyenler 2024 yılında araba fiyatlarının ne olacağını merak ediyor.

Yaş çay fiyatına zam gelecek mi? Üreticilerden ÇAYKUR'a çağrı: Çay alım fiyatı 20 TL olmalı! 

Çay üreticisi, üçüncü sürgün hasadının yapıldığı şu günlerde yaş çay fiyatlarından memnun değil. Üreticiler, çay fiyatında zam bekliyor. İşte ayrıntılar...

TMO'ya piyasa fiyatlarını yükseltme çağrısı! TZOB Başkanı açıkladı: Buğday ve arpa fiyatları piyasada düşük!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, TMO'nun acilen etkili alım politikasını güçlendirerek piyasada hakimiyeti sağlaması gerektiğine dikkat çekti ve "TMO hızlı alım ve erken ödeme yaparak piyasa fiyatlarını yükseltmelidir" açıklamasında bulundu. İşte ayrıntılar...

Ayçiçek yağında fiyatları düşürecek hamle!

Bir zamanlar gündemden düşmeyen ayçiçek yağına vergi düzenlemesi yapılacak. Üretim artarken, iddialara göre ayçiçek yağı ithalatında yeni gümrük vergisi uygulamaya konulacak. Fiyatların daha da düşeceği tahmin ediliyor. İşte tüm detaylar...

Yaş çay fiyatları fırladı! Üreticilere ''Acele etmeyin'' uyarısı geldi! 2023 yaş çay fiyatı ne kadar oldu?

Rize Ziraat Odası Başkanı Bünyamin Arslan, çay hasadında hava şartlarına bağlı  bir rekolte düşüklüğü olduğunu söyleyerek üreticilere'' acele etmeyin'' uyarısında bulundu. Yaş çay fiyatları fırladı! Yaş çay fiyatları ne kadar oldu? 2023 yaş çay fiyatı ne kadar oldu?

Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabiliyor! 

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türklerin yeni gözde ülkesinin İskoçya olduğuna dikkat çekti. Jenkins, söz konusu açıklamasında Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabildiğini belirtti.

İskoçya'daki Barlocco Adası minimum 150 bin sterline satışa sunuldu!  

İskoçya'nın batı kıyısı açıklarındaki Barlocco Adası, minimum 150 bin sterlin (3 milyon 670 bin Türk Lirası) fiyatla satışa sunuldu. İşte ayrıntılar...

Ayçiçek yağında fiyatlar dip yaptı! Carrefour'da fiyatları görenin aklı başından gitti

Ayçiçek yağına yapılan arka arkaya zamlar neticesinde marketler indirim yapmaya başlamıştı. Bir indirim haberi de Carrefour'dan geldi 4 litre ayçiçek yağının satış fiyatı dibe indi. İşte Ayçiçek yağında indirim gerçekleştiren Carrefour ve indirimin ayrıntıları.

Migros'tan Ramazan bombardımanı! Ayçiçek yağında fiyatlar yeri serildi

Ramazan ayının bereketi hanelere yayılırken marketlerde bu aylara özel arka arkaya indirimlerini ilan ediyor. Bu indirimleri duyuran marketlerden biri de Migros. Hemen hemen her üründe indirime giden Migros'un indirim listesi haberimizde.

Depremden sonra karavanlarda talep patlaması yaşandı! Fiyatları adeta servet değerine ulaştı!

6 Şubat’ta meydana gelen deprem felaketinin ardından tüm yurtta deprem tedirginliği yaşanıyor. Depreme hazırlıksız yakalanma korkusu, karavan ve kamp malzemelerinde talep patlamasına neden oldu. Artan taleple beraber fiyatlarda da dev oranlarda artış yaşandı.

iskoçya şato fiyatları Haberi

iskoçya şato fiyatları

İNGİLTERE'DE ev fiyatları son yılların en yüksek dönemlerini yaşıyor. Sadece bu yüzden artık gençler üniversite çağında bile aileleriyle yaşamak zorunda kalıyorlar. Fakat adanın diğer tarafı olan İskoçya'da işler hiç de öyle değil. Ülkede özellikle lüks konut tüketiminde fiyatlar son yılların en düşüğünde. Bu da 'şato avcıları'nın işine geliyor. Şatolar arasında en gözde olanı Dall House. Fiyatlar normal seyrindeyken pazarlık konusu bile yapılmayan ev şimdi kapılarını 9.3 milyon dolardan açıyor. İçinde 81 odanın olduğu kale için milyonerler sırada. 1894'te yapılan Breda House ise 1.2 milyon dolara alıcı bekliyor. İskoçya emlak piyasasında satılan şatoların yarısından fazlasını İskandinavlar alıyor. Amerikalılar da ikinci sırada yer...