30 / 04 / 2024

Ayçiçek yağında fiyatları düşürecek hamle!

Ayçiçek yağında fiyatları düşürecek hamle!

Bir zamanlar gündemden düşmeyen ayçiçek yağına vergi düzenlemesi yapılacak. Üretim artarken, iddialara göre ayçiçek yağı ithalatında yeni gümrük vergisi uygulamaya konulacak. Fiyatların daha da düşeceği tahmin ediliyor. İşte tüm detaylar...



Türkiye'de bir dönem fiyatlarıyla gündemden düşmeyen ayçiçek yağı fiyatının Türkiye’de ithalatın azalmasıyla daha da gerileyeceği tahmin ediliyor. Yurt dışında fiyatlar yüzde 60'a yakın düşerken ayçiçek yağına yeni gümrük vergisi gelecek. Üretimdeki artışın Karadeniz’de fiyatları daha da aşağı çekeceği bekleniyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön