29 / 04 / 2024

işkur mersin bina kirası

işkur mersin bina kirası

Mersin'de kent merkezinde atıl durumda bulunan çok sayıda kamu binası olmasına rağmen İŞKUR İl Müdürlüğü’nün yüksek bedelle 5 katlı yeni bir binayı kiralanmasına ilişkin Mevlüt Kurt açıklama yaptı...

İş arayanlara İŞKUR'dan müjde! Tam 3 bin 249 güvenlik personeli alınacak!

Ekonomik zorlukların yaşanmasıyla birlikte artan işsizlik ülke gündeminde yer alan konulardan biri. İŞKUR’dan atılan istihdam adımı sayesinde Türkiye’de pek çok kişinin iş arayışına çözüm olacak. İŞKUR’dan gelen müjdeli habere göre tam 3 bin 249 güvenlik personeli alımı yapılacak.

İŞKUR duyurdu! Tam 15.257 kişi istihdam edilecek! İşte alım yapılacak kadrolar!

İş arayanlar İŞKUR’un yayınlanan güncel iş ilanlarını takip etmektedir. Hem KPSS’li hem de KPSS'siz 15.257 kişi istihdam edilecek. İşte detaylar!

İŞKUR duyurdu! 81 ilde başvurular başladı! En az ilkokul mezunu işçi alımı ve tüm detayları açıklandı!

İŞKUR 81 ilde ilkokul mezunu 5.585 temizlik işçisi alımı yapacağını ilan etti. Peki, başvuurlar nereden nasıl yapılıyor? İşte detaylar...

İŞKUR’dan son dakika müjdesi! Binlerce kişiye iş olanağı sunuyor!

Yüzbinlerce kişiyi istihdam kapılarına yönlendiren ve iş sahibi yapan İŞKUR, yeniden harekete geçti ve 137 bin kişiyi daha işe yerleştirmek için ilan verdi. ilanın detaylarını öğrenmek isteyen herkes internet sayfasına yönlendi.

İŞKUR binlerce kişiye iş olanağı sunuyor! KPSS’siz kamu personeli olma fırsatı sizi bekliyor! İşte detaylar!

İŞKUR binlerce kişiye iş olanağı sağlıyor. Kamu kurumlarıyla belediyelerde çalışma imkanı ayağınıza geldi. İşte detaylar!

KPSS'den 70 puan alanlara Mayıs 2023 müjdesi geldi! İŞKUR memur alımları için tarih belli oldu! Kaçırmayın!

KPSS'den 70 puan alanlara Mayıs 2023 müjdesi geldi! İŞKUR memur alımları için merakla beklenen tarih belli oldu! Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

Bekçi alımları başladı! İlkokul mezunları hemen başvursun! Alımlar İŞKUR üzerinden yapılacak! İşte şartlar!

Bekçi olmak isteyenlere İŞKUR müjdeli haberi verdi. İŞKUR Bekçi alımlarını duyurdu. İşte detaylar!

İŞKUR 26 ilde büro personeli alımı yapıyor! 125 kişilik kontenjan için hangi iller kaç kişi alacak?

İş ve İşçi Bulma Kurumu (İŞKUR), kendi bünyesinde görevlendirilmek üzere 125 kişilik boş kadro ile sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Resmi Gazete'de 30 Nisan 2023 tarihi ile yayımlanan ilana göre, İŞKUR 26 şehirdeki taşra teşkilatına 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B fıkrası uya

İŞKUR 130 bin personel alımı başvuruları başladı! İŞKUR iş ilanlarına nasıl başvuru yapılır? Kayıt olun, hemen başvurun!

İŞKUR tarafından Nisan 2023 kapsamında pek çok meslekten toplam 130 bin personel alımı gerçekleştiriliyor. Peki İŞKUR iş ilanlarına nasıl bakılır? İŞKUR iş ilanlarına nasıl başvuru yapılır? 

İŞKUR üzerinden Şehir Hastanelerine personel alımı yapılacak! 915 kişilik alım için şartlar!

İŞKUR resmi web sitesi üzerinden işçi alımları yapacağına dair açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklama sonrasında şehir hastanelerine personel alımları gerçekleştirilecek. Peki hangi alanlarda personel alımları yapılacak? 

İŞKUR ortaokul mezunu ve KPSS’siz personel alacak! Başvuruyu kaçırmayın son 2 gün!

İş arayanlar İŞKUR’un güncel iş ilanlarını takip etmektedir. İŞKUR yeni iş ilanlarını açıkladı. İşte detaylar!

Öğrencilere müjde! İŞKUR’dan öğrenciye cep harçlığı! Cep harçlığınızı hemen alın!

İŞKUR'dan öğrencilere müjde. İŞKUR hem iş olanağı sağlıyor hem de cep harçlığı veriyor. İşte detaylar!

İŞKUR resmen duyurdu! 2 bin 446 personel alınacak! Belediyeler peş peşe açıkladı! KPSS şartı yok! Hemen başvurun

Kamu personel alımları hız kesmeden devam ediyor. İŞKUR tarafından yayınlanan ilana göre toplamda 2 bin 446 personel alımı yapılacak. Belediye alımları kapsamında binlerce kişi istihdam edecek. Belediyeler peş peşe açıkladı! KPSS şartı yok! Hemen başvurun!

işkur mersin bina kirası Haberi

işkur mersin bina kirası

Mersin'de kent merkezinde atıl durumda bulunan çok sayıda kamu binası olmasına rağmen İŞKUR İl Müdürlüğü’nün yüksek bedelle 5 katlı yeni bir binayı kiralanmasını SÖZCÜ haberiyle açıklamıştı.

Sözcü'den Ali Ekber Şen'in haberine göre; “Kamuya ait boş binalar mezarlığa dönerken, İŞKUR'dan kafa karıştıran kiralama” başlığıyla verilen haberden sonra, Mersin’den yaşayan Mevlüt Kurt, sosyal medya hesabından “İhaleciler, FETÖ'den farkınız yok” şeklinde bir paylaşım yaptı.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDULAR

Bu paylaşımı kendilerine yönelik bir iftira ve hakaret olarak değerlendiren, daha önce AKP Toroslar İlçe Başkanlığı için aday olduğu öğrenilen Mevlüt Kurt hakkında suç duyurusu yapıldı.

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı'nın soruşturması kapsamında Güneykent Polis Merkezi'nde ifadesi alınan Mevlüt Kurt, söz konusu olaya ilişkin şöyle konuştu:

BİNA SAHİBİNİ İHYA ETTİLER

- İŞKUR’un yeni binası yıllık 600 bin TL bedelle kiralandı. 

- Bu binaların ödenen...