05 / 05 / 2024

işkur ödülleri

işkur ödülleri

Turkcell Global Bilgi, Dicle Üniversitesi Kariyer Uygulama Merkezi ve İş-Kur ortaklığında düzenlenen fuarda İş-Kur ile yaptığı başarılı iş ortaklığı ve engelli istihdamına sağladığı katkıdan dolayı teşekkür belgesi aldı...

GYODER ve İAV'ın ‘Lisansüstü Gayrimenkul Tez Ödülleri Yarışması’nı kazanana 30 bin TL ödül!

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşu GYODER ve İktisadi Araştırmalar Vakfı (İAV) iş beraberliğinde yapılan ‘Lisansüstü Gayrimenkul Tez Ödülleri Yarışması’na başvurular devam ediyor. Doktora tezlerinde dereceye giren eserlerin her birine 30 bin TL nakit ödül verilecek.

Türkiye Hazır Beton Birliği “THBB Çevre Ödülleri” kapsamında 12 şirkete ödül verdi!

Türkiye Hazır Beton Birliği'nin (THBB) üyesi olan şirketlerin çevreye uyumlu üretim yapmalarını teşvik etmek amacıyla hayata geçirdiği “THBB Çevre Ödülleri” 12 şirkete verildi.

Başvurusunu eksiksiz yapana İŞKUR’dan 10 bin 650 TL ödeme! İŞKUR resmen açıkladı!

İŞKUR’a başvuru yapan kişiler, kişisel durumlarına bağlı olarak en düşük 5 bin 325 TL ve en yüksek 10 bin 650 TL arasında değişen ödemeler alacak. Bu ödemeler, bireyin sigorta giriş süresine ve işsizlik dönemine bağlı olarak hesaplanacak. İşte detaylar...

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri sahiplerini buldu!

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in katıldığı sahiplerini buldu...

İMSAD 2020 Geleceğe Yatırım Ödülleri sahiplerini buluyor!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), Geleceğe Yatırım Ödülleri töreni bugün saat 16:00'da gerçekleştirilecek.

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri için başvurular başladı!

Türk Serbest Mimarlar Derneği (TürkSMD) tarafından iki yılda bir yapılan Mimarlık Ödülleri yarışması için başvurular başladı. Yarışma için son başvuru tarihi 23 Ekim olarak belirlendi. 

Süleyman Başbuğ en başarılı genç iş adamı ödülünü aldı!

Sunbaş Yapı, çağın gereksinimlerini karşılayan projeler üretmeye devam ediyor. Firma sahibi başarılı işadamı Süleyman Başbuğ, bu yıl Zirve ve Kariyer Ödülleri'nde 2020 yılının en başarılı genç iş adamı ödülünü aldı.

Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri için başvurular başladı!

29'uncu kez gerçekleşecek ‘Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri’ için kayıt dönemi başladı. 31 Mayıs’a kadar başvuruda bulunarak erken kayıt döneminden yararlanılabiliyor.

Genç mimarlar ‘Altın Çekül mimarlık ödülleri’ için yarışıyor!

Yapı-Endüstri Merkezi tarafından düzenlenen ve yapı sektörünün prestij ödülleri olarak bilinen ‘ALTIN ÇEKÜL Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri’ bu yıl 4 kategoride düzenleniyor.

TürkSMD 13. Mimarlık Ödülleri 16 Şubat'ta sahiplerini bulacak!

Türk Serbest Mimarlar Derneği'nin iki senede bir verdiği 13. Mimarlık Ödülleri bu sene 16 Şubat 2019 tarihinde sahiplerini buluyor...

Tarihe Saygı Yerel Koruma Ödülleri'nin kazananları belli oldu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 16. kez düzenlediği “Tarihe Saygı Yerel Koruma Ödülleri”ni kazananlar belli oldu. Değerlendirme ve inceleme için toplanan Seçici Kurul, 21 başvuruyu ödüle değer buldu.

Sign Of The City Awards ödülleri için hazırlıklar başladı!

Türk gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla gerçekleştirilen Sign of the City Awards (SotCA) gayrimenkul ödülleri için ilk hazırlıklar başladı.

TSMD 13. Mimarlık Ödülleri adaylarını bekliyor!

Türk Serbest Mimarlar Derneği tarafından iki yılda bir TSMD Mimarlık Ödülleri adaylarını bekliyor. Sın başvuru tarihi 6 Temmuz 2018...

işkur ödülleri Haberi

işkur ödülleri

Türkiye’nin lider müşteri ilişkileri yönetim merkezi Turkcell Global Bilgi’nin Diyarbakır lokasyonu bu yıl ikincisi düzenlenen "DİYİF 2013 İstihdam, Girişimcilik ve Kariyer Fuarı"nda teşekkür belgesine layık görüldü. Dicle Üniversitesi Kariyer Uygulama Merkezi ve İş-Kur ortaklığında düzenlenen fuarda, İş-Kur’la gerçekleştirdiği başarılı işbirliği ve engelli istihdamına sağladığı katkıdan dolayı teşekkür belgesi verilen Turkcell Global Bilgi Diyarbakır’ın en büyük işverenleri arasında bulunuyor.

Teşekkür Belgesini Dicle Üniversitesi Rektör Yardımcısı Aslan Bilici’den alan Turkcell Global Bilgi Diyarbakır Lokasyon Müdürü Deniz Ateş konuyla ilgili;“ Diyarbakır’da hizmet vermeye başladığımız ilk günden bu yana gençlerimize istihdam sağlayarak Diyarbakır ekonomisinin gelişimi için sürekli yatırım yapma gayreti içerisinde olduk. 1000’in üzerinde çalışanımızla Diyarbakır’ın en büyük işverenlerinden biri olarak insana ve şehrimize yatırım yapmaya devam ediyoruz. Sosyal sorumluluk vizyonumuz doğrultusunda hayatın her...