23 / 05 / 2024

İşlemlerine ilişkin danışmanlık hizmet alımı ihalesi ön yeterlilik ilanı

İşlemlerine ilişkin danışmanlık hizmet alımı ihalesi ön yeterlilik ilanı

Gayrimenkul Danışmanlık Hizmet İhalesi Ön Yeterlilik için son gün 25 Nisan...

Rezidans Portal Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rezidans Portal Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eylül Sena Uygun ve Devrim Keçili ortaklığında kuruldu.

Gs Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu! 

Gs Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Kin Shıhang tarafından kuruldu.

Bankaların kredi işlemlerine ilişkin yönetmelikte değişiklik!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu 30691 sayılı Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında bankaların kredi işlemlerine ilişkin yönetmelikte değişiklik yapılmasına ilişkin yönetmeliği yayınladı. 

Akiş GYO'dan ilişkili taraf işlemlerine ilişkin açıklama!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, ilişkili taraf işlemlerine ilişkin Yönetim Kurulu Raporu hakkında açıklama yaptı.

Rezerv Danışmanlık seçkin projelere çözüm ortağı oluyor!

Rezerv Danışmanlık seçkin inşaat firmalarının inşa ettiği ticari ofis, home office, konut ve karma projeleri için günün koşullarına uygun çözümler üreterek, pazarlama ve satış hizmeti veriyor...

Pera GYO'dan genel kurul işlemlerine ilişkin bildirim!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı genel kurul işlemlerine ilişkin bildirimi KAP'ta yayınladı. Bildiride Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 sayılı Özel Durumlar Tebliği uyarınca yapılan özel durum açıklaması yer aldı.

Akiş GYO'dan kar payı dağıtım işlemlerine ilişkin açıklama!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 09 Mart 2017 tarihinde açıklanan kar payı dağıtım işlemlerine ilişkin ek açıklama yaptı.

TOKİ halkla ilişkiler ve danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdari Başkanlığı halkla ilişkiler ve danışmanlık hizmet alımı işini ihaleye çıkarıyor. TOKİ halkla ilişkiler ve danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi bugün yapılacak.

Sat ve Geri Kirala işlemlerine ilişkin yeni düzenlemeler!

Hürses Gazetesi köşe yazarı Can Türker bugün köşesinde "Sat ve Geri Kirala işlemlerine ilişkin yeni düzenlemeler" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları...

TOKİ Kars Merkez Projeleri teknik danışmanlık işi ihalesi bugün!

TOKİ Kars ili, Merkez ilçesi, Atatürk ve Bayrampaşa Mahalleleri kentsel dönüşüm ve gelişim projesi kapsamında 2 Etap proje alanı olarak planlanan 2870 ha yüzölçümlü alana ait teknik danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

Arya Proje Danışmanlık, inşaat sektörünün KOBİ’lerini hedefliyor!

Başta İstanbul olmak üzere, Türkiye genelindeki seçkin müteahhit firmalara, pazarlama ve satış alanında destek olan Arya Proje Danışmanlık, özellikle “İnşaatın KOBİ’leri” olarak tanımladığı müteahhit grubuna hizmet sunmayı hedefliyor.

TOKİ halkla ilişkiler ve danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi bugün yapılacak!

Toplu Konut İdari Başkanlığı halkla ilişkiler ve danışmanlık hizmet alımı işini ihaleye çıkarıyor. TOKİ halkla ilişkiler ve danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi bugün saat 11.00'de gerçekleşecek.

TOKİ halkla ilişkiler ve danışmanlık hizmeti alımı işi ihalesi 1 Eylül'de!

Toplu Konut İdari Başkanlığı halkla ilişkiler ve danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi yapacak. TOKİ halkla ilişkiler ve danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi 1 Eylül 2015 tarihinde saat 11.00'de gerçekleşecek.

İşlemlerine ilişkin danışmanlık hizmet alımı ihalesi ön yeterlilik ilanı Haberi

İşlemlerine ilişkin danışmanlık hizmet alımı ihalesi ön yeterlilik ilanı

Özelleştime İdaresi Gayrimenkul İşlemlerine İlişkin Danışmanlık Hizmet Alımı İhalesi Ön Yeterlilik ilanı için son başvuru günü 25 Nisan 2013. İhaleye katılmak isteyenler Ön Yeterlilik Dökümanı'nı almak zorunda.


Detaylı bilgi için tıklayın


Ön yeterlilik şartnamesi için tıklayın


İş tanımı için