08 / 07 / 2024

İsmail Alptekin biyografi

İsmail Alptekin biyografi

Vakıf Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Alptekin kimdir? İsmail Alptekin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Vakıf Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Alptekin..

Mehmet Alper Alptekin kimdir? İş hayatına ne iş yaparak başladı? Reysaş GYO’da hangi alanda görev yapıyor?

Mehmet Alper Alptekin, kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi yıllarda ABD’de eğitim aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Mehmet Alper Alptekin ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Alptekin Global Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alptekin Global Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Ahmet Haşim Alptekin ve Dunya Majıd Ham Alshalabı ortaklığında kuruldu.

Ercüment Alptekin kimdir?

Edip GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Adayı Ercüment Alptekin kimdir? Ercüment Alptekin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ercüment Alptekin'in biyografisi...

Alptekin Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alptekin Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Alptekin tarafından kuruldu.

Ömer Alptekin: 7'ye yaklaşan depremler yaşanabilir! 

İÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Alptekin, Van depremini değerlendirdi. Alptekin, bölgede geçmiş zamanlarda 7'nin üzerinde depremler yaşandığını ve bundan sonraki süreçte de bunun yaşanma ihtimalinin olduğunu belirtti...

Prof. Dr. Ömer Alptekin'den korkutan deprem uyarısı!

Elazığ, Manisa ve Akdeniz’de yaşanan depremlerin sonrasında Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Ömer Alptekin yaptığı açıklamada uyarılarda bulunarak son durumları değerlendirdi.

Yaşar Alptekin evinin kapılarını açtı!

Yaşar Alptekin, kendi zevkine göre geleneksel motiflerle dayayıp döşediği evindeki diskosu dikkatleri üzerine çekiyor.

Aydın Alptekin: Raylı sistemi geliştirmek gerekiyor!

Alptekin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Alptekin son 15 yılda Türkiye’nin dünyada çok güçlendiğini belirterek, ucuz ulaşım için raylı sistemin geliştirilmesi gerektiğini söyledi. 

İşte Yaşar Alptekin'in merak edilen evi!

Yaşar Alptekin, kendi zevkine göre geleneksel motiflerle dayayıp döşediği evinin kapılarını Renkli Sayfalar kameralarına açtı.

Alper Alptekin: Tokat'ın yüzde 50'si dönüşmeli!

Anadolu'nun en büyük Kentsel Dönüşüm Projesine star verecek olan Tokat'ın en büyük Kenetsel dönüşüm firması Mali Grup Yönetim Kurulu Başkanı Alper Alptekin, "Tokat'ın yüzde 50'lik bölümünün dönüşmesi gerekiyor. Yıkılan binalarda gördük. Bunların hepsi ayakta duran tabut" dedi.

Alper Alptekin: Tokat'ta kentsel dönüşüm şart!

Uzun süredir konut sektöründe Tokat'ta faaliyet gösteren Mali Grubun Yönetim Kurulu Başkanı Alper Alptekin çarpıcı açıklamalarda bulundu:

Aslı Çakır Alptekin'e hediye edilen daire geri mi alınacak?

2012 Olimpiyat Oyunları'nda doping yaptığı gerekçesiyle 8 yıl meri cezası alan milli atlet Aslı Çakır Alptekin'e, ödül olarak verilen bin adet cumhuriyet altının ardından, Üsküdar Belediyesi'nin hediye ettiği daire de geri isteniyor.

Ali Ağaoğlu, Aslı Çakır Alptekin'e verilen daireyi geri istemiyor!

2012 Olimpiyatlarında altın madalya kazanan ancak doping yaptığı gerekçesiyle madalyası alınan ve 8 yıl men cezası verilen Aslı Çakır Alptekin'e, Ali Ağaoğlu tarafından verilen daire geri alınmayacak.

İsmail Alptekin biyografi Haberi

İsmail Alptekin biyografi

İsmail Alptekin kimdir?

1943 Gerede/BOLU doğumlu olup, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olmuştur. 


1968 – 1975 yılları arasında serbest avukat olarak çalışma hayatına başlayan Sayın Alptekin, Türkiye Zirai Donatım Kurumu’nda avukat, Tübitak’ta murakıp olarak çalışmış; iki dönem boyunca VakıfBank Yönetim Kurulu Üyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi, 21. dönem Bolu Milletvekilliği, 22. dönem Ankara Milletvekilliği ve aynı dönemde TBMM Başkan Vekilliği görevlerini üstlenmiştir. 03.04.2009 tarihinden bu yana VakıfBank Yönetim Kurulu Üyeliği görevine devam etmektedir. 


Mayıs/2010 tarihinde Vakıf Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevi ile başlamış olup, 20.04.2012 tarihi itibariyle Yönetim Kurulu Başkanlığı’na atanmıştır. Halen bu görevini...