28 / 04 / 2024

İsmail Edebali Yıldırıma bir üniversite daha kazandırmak istiyoruz

İsmail Edebali Yıldırıma bir üniversite daha kazandırmak istiyoruz

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "İlçemize en az 1 üniversite daha kazandırmak istiyoruz. Sonrasında da sizlerle işbirliği içinde projeler hayata geçirmekten mutlu oluruz" dedi.

İzmir Uzundere Kentsel Dönüşüm Mağdurları 15 yıldır evlerine kavuşmayı bekliyor!

Uzundere Kentsel Dönüşüm projesi yüzlerce mağdur da yarattı. 15 yıldır evlerine kavuşmayı bekleyen vatandaşlar, Büyükşehir şirketi İzbeton’un yapımını üstlenmiş olduğu proje alanında yeni başkan Cemil Tugay’a seslendi.

Esenyurt'ta konut mağdurlarından eylem! '14 yıldır evimizi alamadık...'

Esenyurt'ta 14 yıldır tamamlanmayan sitenin önünde toplanan konut mağdurları, bir an önce mağduriyetlerin giderilmesini talep etti.

Yıllardır mağarada yaşayan adam kulübeye taşındı!

Balıkesir Bigadiç'te 40 yıldır mağarada yaşayan 74 yaşındaki İskender Gündüz, kendisi için inşa edilen kulübeye taşındı.

Yıldırım yatırımları için imar planları Meclis'ten geçti!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ilçede inşa edilmesi planlanan spor lisesi için imar planlarının Meclis'ten geçtiğini söyledi

Yıldırım'da kentsel dönüşüm başarısı!

Yıldırım belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'nin seçim vaadi olan kentsel dönüşüm projeleri hızla yükseldi. Bölgede 4 buçuk yıl içerisinde 812 konut ve 12 bin metrekare ticari alanı inşa edildi.

Yıldırım Belediyesi'nin 2019 bütçesi 472 milyon 750 bin TL!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısında 2019 yılı performans programı ve mali bütçesi konuşuldu.

Bursa Yıldırım'ın imar planlarına ortak alan vurgusu!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım’ın imar planlarını düzenlerken ortak kullanım alanlarına da en az konutlar kadar önem verdiklerini söyledi.

Kentsel dönüşüm Bursa Yıldırım'a değer katıyor!

Bursa Yıldırım Belediyesi, özgün mimariye sahip modern pazar yerleri ile vatandaşların ihtiyaçlarına cevap veriyor. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı.

Yıldırım'da kentsel dönüşüm gürültü sorununu da çözecek!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ''230 bin adetten oluşan ev ve işyeri hacmine sahip Yıldırım'da hayata geçirmeye başladığımız kentsel dönüşüm hamlemiz ile birçok sorunu olduğu gibi bu problemi de kendiliğinden çözüme kavuşturmuş olacağız" dedi.

Yıldırım'ı krizi fırsata dönüştürerek inşa edeceğiz!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "İnsanlarımız için güvenli yaşam alanları inşa etmek, bir tercih değil zorunluluk. Biz bu zorunluluğu bir fırsata dönüştürerek, sadece binaları yenilemekle yetinmeyip, şehrimizi yeniden inşa edeceğiz." dedi.

Yıldırım Kule çalışma hayatına yeni bir soluk getiriyor!

Ankara’nın prestijli projesi Yıldırım Kule, çalışma hayatınıza yeni bir soluk getiriyor.  Yaşam standardınızı yükselten proje özgün tasarımı ve modern mimarisi ile fark yaratıyor.

Yıldırım Kule'de sınırlı sayıda kiralık cadde mağazaları!

Yıldırım Kule projesi cadde mağazaları ve dükkanlarıyla Ankara'ya yeni bir soluk getiriyor. Yıldırım Kule, birçok küresel firmayı bünyesinde barındıracak.

Kentsel dönüşüm Yıldırım’ı geleceğe taşıyacak!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nde, önemli açıklamalarda bulundu.

İsmail Edebali Yıldırıma bir üniversite daha kazandırmak istiyoruz Haberi

İsmail Edebali Yıldırıma bir üniversite daha kazandırmak istiyoruz

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Amerika'nın Louisiana eyaleti Baton Rouge şehrinde eğitim veren Southern Üniversitesi'nin Uluslararası İlişkiler Dekanı Prof. Dr. Barbara Carpenter, Southern Üniversitesi Türkiye Özel Temsilcisi Doç. Dr. Osman Kandara ve Baton Rouge İl Kültür Müdürlüğü Satış ve Pazarlama Müdürü Regina Poıter'ı makamında ağırladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Edebali, ilçe hakkında misafirlerine bilgiler verdi. Yıldırım'ın Osmanlı İmparatorluğu'na başkentlik etmiş köklü bir ilçe olduğunu ifade eden Başkan Edebali. "İlçemize en az 1 üniversite daha kazandırmak istiyoruz. Sonrasında da sizlerle işbirliği içinde projeler hayata geçirmekten mutlu oluruz" dedi. 


YILDIRIMI YENİDEN TASARLIYORUZ 

Özellikle son 30-40 yıllık süreçte yaşanan aşırı göç nedeniyle ilçenin plansız yapılaştığı bilgisini veren Başkan Edebali, "Tüm dünya şehirleri için bir gereksinim olan kentsel dönüşüm. Yıldırım için de...