08 / 05 / 2024

İsmail Hakkı kimdir

İsmail Hakkı kimdir

Yıldırım'ın çehresini değiştirecek kentsel dönüşüm projesinin sadece binaların yenilenmesi ile sınırlı olmayacağını söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Yıldırım'ın tarihi güzellikleriyle uyumlu bir dönüşümü hayata geçireceğiz" dedi

Prof. Dr. İsmail Demir Kimdir? Prof. Dr. İsmail Demir ne iş yapıyor?

Prof. Dr. İsmail Demir kimdir? Prof. Dr. İsmail Demir kariyeri ve eğitim durumu nedir? Prof. Dr. İsmail Demirı'nın kim olduğu ve Prof. Dr. İsmail Demir'nın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Prof. Dr. İsmail Demir'nın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar.

İsmail Ergun kimdir? İsmail Ergun ne iş yapar? İsmail Ergun eğitim ve kariyeri nedir?

İsmail Ergun'un kim olduğu ve İsmail Ergun'un hangi alanlarda çalışmalar yaptığı araştırılan ve merak edilen konular arasında bulunuyor. Bu kapsamda İsmail Ergun kimdir? ve nerelerde görev almıştır? İsmail Ergun'un eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

İsmail Katmerci Kimdir? İsmail Katmerci nerelidir?

İsmail Katmerci kimdir? İsmail Katmerci’nin mesleği nedir? İsmail Katmerci hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

İsmail Kapan Kimdir?

İsmail Kapan kimdir? İsmail Kapan’ın mesleği nedir? İsmail Kapan hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

İsmail Çataklı Kimdir? 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Çataklı kimdir? İsmail Çataklı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İsmail Çataklı'nın biyografisi..

İsmail Tarman Kimdir?

İsmail Tarman kimdir? İsmail Tarman’ın mesleği nedir? İsmail Tarman nereden mezundur? İşte detaylar!

İsmail Tarman kimdir, nereli, kaç yaşında?

Atakule GYO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Tarman kimdir? İsmail Tarman nereli, kaç yaşında? İsmail Tarman hangi görevlerde bulundu?

İsmail Tarman kimdir? 

Atakule GYO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Tarman kimdir? İsmail Tarman, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İsmail Tarman'ın biyografisi...

İsmail Özcan kimdir?

İsmail Özcan, Cathay Group Genel Müdür Yardımcısı oldu. Peki İsmail Özcan kimdir? Bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte İsmail Özcan'ın biyografisi...

Beylikdüzü İsmail Hakkı Tonguç Dernekler Yerleşkesi açıldı!

Beylikdüzü Belediyesi, ilçe halkına daha kaliteli, erişilebilir ve nezih ortamlar sunmak amacıyla çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu kapsamda  “İsmail Hakkı Tonguç Dernekler Yerleşkesi” ve “Spor Tesisleri”nin toplu açılış töreni de yapıldı.

İsmail Hakkı Edebali: Dönüşümde önceli güvenlik ve rıza!

Yavuzselim Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, vatandaşların dönüşümle ilgili sorularını yanıtladı.

İsmail Hakkı Edebali Bursa'nın dönüşüm projeleri anlattı!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Bursa'nın Yavuzselim Mahallesi sakinleriyle buluşmasında kentsel dönüşüm çalışmaları ve detayları hakkında açıklamalar yaptı. 

İsmail Hakkı Edebali: Afetlere karşı dirençli şehir inşa ediyoruz!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, afetlere karşı direr bir şehir inşa ettiklerini söyleyerek, "Her türlü olaya hazırlıklıyız" dedi.

İsmail Hakkı kimdir Haberi

İsmail Hakkı kimdir


Yıldırım'ın çehresini değiştirecek kentsel dönüşüm projesinin sadece binaların yenilenmesi ile sınırlı olmayacağını söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Yıldırım'ın tarihi güzellikleriyle uyumlu bir dönüşümü hayata geçireceğiz" dedi. İlçedeki kötü durumdaki mevcut yapı stokunu sağlamlaştırmanın yanı sıra ilçenin tarihi dokusuna da uygun bir çevre oluşturmak istediklerini belirten Başkan İsmail Hakkı Edebali, "Kentsel dönüşüm projemizle Yıldırım ilçemizi yeniden imar ve inşa edebilmek için, tarihi kültürel mirasımızı, estetik anlayışımızı yansıtacak ve şehrin var olan siluetine uygun düşecek bir yapılaşma gerçekleştireceğiz. Yıldırım modern ancak tarihin izlerini taşıyan bir ilçe olacak" şeklinde konuştu. 



YENİ BİR ARŞİV MERKEZİ 

Kentsel dönüşüm sürecinde şehri yeniden oluşturmanın sadece binaları yıkıp yerine yeni binalar inşa etmek olmadığını vurgulayan Başkan Edebali, "Master planımızın oluşturulması ve uygulanması sırasında, kültürel mirasımızın gelişimine ve...