18 / 05 / 2024

İsmail Kazanç biyografi

İsmail Kazanç biyografi

Torunlar GYO Genel Müdür Yardımcısı İsmail Kazanç kimdir? İsmail Kazanç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İsmail Kazanç, ne zamandan beri Torunlar GYO bünyesinde hizmet veriyor? İşte İsmail Kazanç...

İsmail Kazanç Kimdir? İsmail Kazanç nereden mezundur?

İsmail Kazanç ne iş yapıyor? İsmail Kazanç mesleği nedir? İsmail Kazanç nereden mezundur? İşte detaylar!

İsmail Kazanç kimdir?

Torunlar GYO Genel Müdür Yardımcısı İsmail Kazanç kimdir? İsmail Kazanç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İsmail Kazanç, ne zamandan beri Torunlar GYO bünyesinde hizmet veriyor? İşte İsmail Kazanç...

Torunlar 3 yılda 2 milyar liralık yatırım yapacak!

Torunlar GYO Sözcüsü İsmail Kazanç, devam eden projelerinin yanı sıra üç yıl içerisinde toplam 2 milyar liralık projeyi hayata geçireceklerini söyledi..

Torunlar Başkent Doğalgaz Dağıtımı borsaya açacak!

Torunlar Grubu CFO'su İsmail Kazanç, Başkent Doğalgaz Dağıtım'ın 2015'in ikinci yarısından itibaren halka açılmasını planladıklarını açıkladı..

Torun Center'da konut teslimleri gecikecek mi?

Torunlar Grubu CEO'su İsmail Kazanç İstanbul Mecidiköy'de 10 işçinin yaşamını yitirdiği Torun Center'da ilk daireler Aralık 2015'te teslim edileceğini söyledi...

Kazan Belediyesi'nden çevreci projeler!

Kazan Belediyesi 'Ambalaj Atıklarını Ekonomiye Kazandırmak' için yeni bir projeyi daha hayata geçirdi. Başkan Lokman Ertürk, "Çevreci duyarlılığıyla daha yeşil, daha temiz Kazan önceliğimizdir" dedi.

Kadir Topbaş, Kazan’da Sabantuy Bayramı törenlerine katıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve UCLG Başkanı Kadir Topbaş, Belediye Başkanı Ilsur Metşin’in davetlisi olarak gittiği Tataristan Başkenti Kazan’da Sabantuy (Bahar) Bayramı törenlerine katıldı.

Kazan Belediyesi 34 adet konut ve 9 adet dükkanı satışa çıkarıyor!

Kazan Belediyesi Atatürk Mahallesi'nde yer alan gayrimenkullerin fiyatları 44 bin 500 TL ile 145 bin TL arasında değişiyor. Gayrimenkullerin satışı Kazan Belediyesi tarafından yapılacak.

Demir Romance yatırımcılarına yüzde 80 kazanç sağlıyor!

Demir İnsaat'ın Beylikdüzü'nde yükselen Demir Romance Projesi, günden güne artan yatırım değeriyle yatırımcılarına proje bitiminde yüzde 80 kazanç sağlıyor. 2013'te 165.000 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı.

Demir Romance yatırımcılarına proje bitiminde yüzde 80 kazanç sağlıyor!

Demir Romance Projesi, günden güne artan yatırım değeriyle yatırımcılarına proje bitiminde yüzde 80 kazanç sağlıyor. 2013'te 165.000 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkan projede, bu yıl başlangıç fiyatı 228.000 TL'ye yükseldi.

Ankara Kazan'da 41 adet satılık gayrimenkul: 755 bin liraya!

Kazan Belediye Başkanlığı Kazan Fatih, Kayı ve Ciğir mahallelerinde yer alan 41 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İhale 20 Haziran 2014 tarihinde saat 14:00'te Belediye Meclisi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek...

Soma'daki kazanın olduğu maden ocağında yer altındaki bütün işler durduruldu!

İş Teftiş Kurulu Başkanlığı müfettişlerinin yaptığı incelemeler sonucu, Soma'da maden faciası yaşanan ocağın güvenliğini sağlamak ve kazanın etkilerini silmek dışında yer altındaki bütün işlerin durdurulmasına karar verildi...

Gayrimenkullerde neler ticari kazanç?

Ticari kazanç; her türlü ticari ve sınai faaliyetten doğan kazançtır. Ticari kazancı; faaliyetin sermaye ve emekten oluşan bir organizasyona dayanması ve bu organizasyonun işlemlerindeki devamlılık belirler. Peki, gayrimenkullerde neler ticari kazanç?

İsmail Kazanç biyografi Haberi

İsmail Kazanç biyografi

İsmail Kazanç kimdir?

İsmail Kazanç, 1994 yılında Bilkent Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu, 2001 yılında Southampton Üniversitesi'den Uluslararası Finansal Piyasalar Yüksek Lisans derecesini aldı.


1994-2002 yılları arasında Türkiye İş Bankası'nda Teftiş Kurulu Müfettişi, 

2002-2006 yılları arasında Türkiye İş Bankası'nda Hazine Bölümü Müdür Yardımcısı, 

2006-2008 yılları arasında İş Bankası'nda Hazine Bölümü Grup Müdürü ve 2008-2009 yılları arasında Arap Türk Bankası'nda Genel Müdür Yardımcısı olarak çalıştı.


2009 yılından bu yana Torunlar GYO'da Finans'tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görevine devam etmektedir.


Ayrıca, Başkent Doğalgaz Dağıtım A.Ş., Torunlar Enerji San. ve Tic. A.Ş. ve TSBP (Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği)'de Yönetim Kurulu Üyeliği...