05 / 05 / 2024

İsmail Tandoğan özgeçmiş

İsmail Tandoğan özgeçmiş

Temmuz 2013'ten bu yana mesleki çalışmalarını Bayraktar & Tandoğan Mimarlık Hizmetleri adı altında Özden Bayraktar ile beraber sürdürmekte olan Mimar İsmail Tandoğan kimdir?

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Tandoğan tarafından kuruldu.

Yılların derdi bitti! İşte android - ios karşılaştırması

Halk arasında da devamlı tartışmaya yol açan Android mi İos mu? çelişkisine son noktayı, yapılan bir karşılaştırma koyabilir. Performans özelliklerinin karşılaştırıldığı andorid - ios kapışmasının detaylarını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Emta Plus İnşaat Yapı Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Emta Plus İnşaat Yapı Taahhüt Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Eren Tandoğan tarafından kuruldu.

Theoz Gayrimenkul Ve Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Theoz Gayrimenkul Ve Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli'de Tayland Özgür Tandoğan tarafından kuruldu.

İzd İnşaat Turizm Tarım Gıda Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzd İnşaat Turizm Tarım Gıda Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de İsmail Doğan tarafından kuruldu.

Pro Alfa Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pro Alfa Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi Avcılar’da 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Bozdoğan kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türkevi açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 76'ncı Genel Kurulu'na katılmak üzere ABD'ye giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkevi'nin açılışına yönelik açıklamalarda bulundu.

Kiralık ev arayışları arttı!

Hepsiemlak Genel Müdürü Zeynep Tandoğan, geçmişte emlak arayanların üçte birinin kiralık, üçte ikisinin satılık konut aradığına, fakat bu sene bu oranların eşitlendiğine dikkat çekti. Tandoğan, bu talebin bu şekilde süreceğini dile getirdi.

Tandoğan Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tandoğan Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 2 milyon TL sermaye bedeli  ile Emre Tandoğan ve Mehmet Ali Tandoğan tarafından kuruldu.

Beydağı Endüstriyel Zemin Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beydağı Endüstriyel Zemin Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ulviye Tandoğan tarafından kuruldu.

Bahçeli ve müstakil ev fiyatları en çok hangi illerde arttı?

Hepsiemlak Eş Genel Müdürü Zeynep Tandoğan, emlak sektörü ile ilgili konuştu. Yazlık kiralarının artış kaydettiğini dile getiren Tandoğan, yüzde 150 seviyesinde artış yaşanan yerler olduğuna dikkat çekti.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Hisar'ın Esenyurt'taki fabrikası 94 milyon TL'ye satışa sunuldu!

Türkiye’nin en büyük mutfak eşyası üreticilerinden Hisar’ın Esenyurt’taki fabrikası satışa sunuldu. Hisar Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Erdoğan, “Borçlarımıza karşılık fabrikayı bankaya bıraktık. Temiz bir sayfa açıyoruz, üretime Çerkezköy’de yeni kuracağımız fabrikada devam edeceğiz” dedi.

İsmail Tandoğan özgeçmiş Haberi

İsmail Tandoğan özgeçmiş

İsmail Tandoğan kimdir?

İsmail Tandoğan, 1979’da İstanbul'da doğdu. İstanbul Halide Edip Adıvar Lisesi'nin ardından 1997 yılında Mimar Sinan Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi'nde mimarlık öğrenimine başladı. 


2001 yılında bölümünden mezun oldu. 2001 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü Bina Bilgisi Ana Bilim Dalı’nda "Haliç Kıyılarında Bizans Dönemi’nden Günümüze İşlev ve Doku Değişimleri” üzerine yüksek lisansını tamamladı. 


Söz konusu teziyle, Mimarlık Vakfı tarafından açılan yarışmada birincilik ödülü aldı. 2001-2005 yılları arasında restorasyon konusunda çalışmalar yaptı. 


2005-2013 yılları arasında Bahçeşehir İnşaat ve ATR Grup’ta proje yöneticisi mimar olarak çalıştı. 2009-2011 yılları arasında Bahçeşehir Üniversitesi’nde yarı zamanlı öğretim görevlisi olarak çalıştı. 


Temmuz 2013'ten bu yana mesleki çalışmalarını Bayraktar & Tandoğan Mimarlık Hizmetleri adı altında Özden Bayraktar ile beraber sürdürmektedir.


BTMH

2013 yışında İsmail Tandoğan ve Özden Bayraktar tarafından...