03 / 05 / 2024

İsmail Türedi

İsmail Türedi

Brener Yapı Anonim Şirketi, İsmail Türedi, Atalay Murat, Nuri Karaduman, Zeynettin Kurt tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 28 Mayıs'ta Esenler, Koza Plaza B Blok'ta kuruldu.

Brener Proje Tasarım ve Yönetim Limited Şirketi kuruldu!

Brener Proje Tasarım ve Yönetim Limited Şirketi, İsmail Türedi, Şefika Deniz Türedi, Lütfiye Şeyda Onarer tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Aralık'ta kuruldu

Asgari ücrete ara zam gelecek mi sorusuna net yanıt geldi! SGK Uzmanı 'Yüzde yüz' diyerek tahminini yineledi!

Asgari ücrete ara zam gelecek mi sorusunun yanıtı milyonlarca çalışanın gündeminde yer alıyor. Peki asgari ücrete zam gelecek mi? İşte SGK Uzmanı İsmail Sevinç'in konu ile ilgili açıklaması...

Siber saldırıların yeni kod adı: Sponsor! Medya, sağlık, teknoloji ve otomotiv şirketleri tehdit altında!

Dijitalleşmenin yaygınlaşmasıyla siber saldırılar da her geçen gün artıyor. Şimdi de ‘sponsor’ adı verilen yeni bir saldırı çeşidi türedi. Hem bireylerin hem kurumların siber saldırılara karşı dikkatli olması konusunda uzmanlar uyarıyor.

0850’li hatlardan ‘yüksek kazançlı’ iş tekliflerine aman dikkat! Bu numaraları sakın açmayın!

Yüksek kazançlı iş vaadiyle vatandaşları dolandıran sahtekarlar türedi. Özellikle 0850’li hatlardan gözüne kestirdiği kişilere kısa mesaj veya WhatsApp üzerinden yüksek gelirli iş teklifinde bulunan bazı sahtekarlara ilişkin sikayetvar.com’a şikayet yağıyor.

Redi Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Redi Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Yücetürk tarafından kuruldu.

İsm Taahhüt İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İsm Taahhüt İnşaat Limited Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Akan tarafından kuruldu.

Plent Yol Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plent Yol Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Kalaycı tarafından kuruldu.

Eks Grup Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eks Grup Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Öztürk ve Mehmet Öztürk ortaklığında kuruldu.

Karefe İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karefe İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Can Efe ve İsmail Karlıdağ ortaklığında kuruldu.

Türksoylum Elektrik İnşaat Otomotiv Plastik Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türksoylum Elektrik İnşaat Otomotiv Plastik Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde İsmail Şakartepe tarafından kuruldu.

No36 İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

No36 İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Hayrullah İlter ve İsmail İlter ortaklığında kuruldu.

Güney Kiraz İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Demir Çelik Nalburiye Madencilik Boya San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Güney Kiraz İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Demir Çelik Nalburiye Madencilik Boya San.Ve Tic.Ltd.Şti. Silivri'de İsmail Güney ve Ramazan Kiraz ortaklığında kuruldu. 

Türkiye İhracatçılar Meclis Başkanı İsmail Gülle'nin yerine gelen isim belli oldu

Türkiye İhracatçılar Meclisi başkanı İsmail Gülle'nin yerine seçilen isim belli oldu. İsmail Gülle, 4 yıl başkanlığını yaptığı TİM'e veda ederken 'Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz, hâkimi olamadığımız bu dünya için fırıldaklık yapmadan görevi yerine getirdim' şeklinde konuşmuştu.

Magis Turizm İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Magis Turizm İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Şişli'de Aşkım Sedef Arısoy, Ayşegül Narin, Güray Nazlı, İsmail Filiz ve Mustafa Filiz ortaklığında kuruldu.

İsmail Türedi Haberi

İsmail Türedi

Brener Yapı Anonim Şirketi, İsmail Türedi, Atalay Murat, Nuri Karaduman, Zeynettin Kurt tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 28 Mayıs'ta kuruldu. 


Brener Yapı Anonim Şirketi iş konusu;  Şirketin amaç ve konusu şunlardır: a-Yurtiçi ve Yurt dışında Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı veya kendi adına ve üçüncü kişiler adına  binalar , yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri ve müstakil konut, iş hanları, alışveriş merkezleri, fabrikalar, maden ocakları,deniz dibi, tünel ve baraj, yol, su, kanalizasyon, boru hattı, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri, Türkiye sınırları içinde veya yabacı ülkelerde,...