03 / 05 / 2024

İsmail Tut

İsmail Tut

Alisama Turizm İnşaat Emlakçılık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, İsmail Tut ve Alı Fozan M. Alfozan ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 12 Ocak'ta Esenyurt, Yeşilkent Mahallesi, 2011.Sokak'ta kuruldu.

TOKİ Adıyaman Tut'a 100 konut inşa edecek!

Türkiye’nin büyük heyecanla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Adıyaman TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları açıklandı. Peki, TOKİ Adıyaman Tut projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Tut 2022 fiyatı ne kadar?

Tut Elimi Derneği 100 ailenin kirasını ödedi! 

Tut Elimi Derneği, ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine kira yardımı yapıyor. Dernek, Türkiye’de 100 ailenin kira ödemesini yaptı...

Adıyaman Tut'a yeni kaymakamlık yapılması isteniyor!

Adıyaman'ın Doğu Anadolu fay hattı üzerinde bulunan Tut ilçesinde, mevcut kaymakamlık binası miladını doldurdu. İlçe sakinleri yeni, dayanıklı ve daha geniş bir bina yapılmasını istiyor.

Adıyaman Tut Yolu çöktü!

Geçtiğimiz yıllarda ihalesi yapılan ve 2016 yılı içerisinde yapılan Tut Karayolunda çökme meydana geldi.

Alisama Turizm İnşaat Emlakçılık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alisama Turizm İnşaat Emlakçılık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, İsmail Tut ve Alı Fozan M. Alfozan ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 12 Ocak'ta Esenyurt, Yeşilkent Mahallesi, 2011.Sokak'ta kuruldu.

Adıyaman Tut Belediyesi 200 villa inşa edecek!

Tut Belediye Başkanı Cemal Avcı, Mervan TV'de katıldığı programda, seçim döneminde verdiği sözlerden olan projelerinin bir yıl içerisinde temelini atmadığı takdirde istifa edeceğini bildirdi.

Tut Kaymakamlığı'ndan 8 aileye prefabrik ev!

Tut Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından 2014 yılında ilçe merkezi ve köylerimizde ihtiyaç sahibi ailelere yönelik "Ev Yapım Projesi" kapsamında toplam 8 adet prefabrik ev tamamlanarak ailelere teslim edildi.

Adıyaman Tut'ta bungalov evlerin yapımına başlandı!

Adıyaman'ın Tut ilçesinde Kaymakamlık tarafından İpekyolu Kalkınma Ajansı'na (İKA) 'Uçuş Tutkunları Tut'ta Buluşalım' projesi kapsamında bungalov evlerin yapımına başlanıldı. Proje dahilinde yapılacak evlerin 210 günde tamamlanması hedefleniyor...

Mustafa Öncel kimdir?

Selin Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Öncel'in babası, Selçuklu Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı Mustafa Öncel kimdir? Selçuklu Holding'in kurucusu Mustafa Öncel ne zaman vefat etti?

İsmail Kibici: Kadastro anlayışımız ile 3 boyutlu kadastroyu konuşuyoruz!

Entegre Bina Tesis Ve Enerji Yöneticileri Derneği Başkanı İsmail Kibici, 'Arazi yönetimine kendi halinde bir bakış' başlıklı bir yazı yazdı. Kibici, 'Kadastro anlayışımızın içinde bugün 3 boyutlu kadastroyu konuşuyoruz' dedi...

Balıkesir OSB'ye yatırımcı akını!

Organize Sanayi Bölgesi, yerli ve yabancı yatırımcıların ilgi odağı oldu İsmail Uğur, organize sanayi bölgesine akın eden yerli ve yabancı firmaların yeni yatırımlar için projelerini sürdürdüklerini söyledi.

Bayrampaşa Metrosu'ndan Eyüp Merkez'e tramvay hattı yapılacak!

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Eyüplülere trafik sıkıntısını bir nebze de olsa çözebilecek müjdeli bir haber de verdi. Kavuncu, Bayrampaşa Metrosu’ndan Eyüp Merkez’e tramvay hattının yapılması için proje hazırlandığını açıkladı...

Et ve Süt Kurumu kombinalarını kasaplara açacak!

Et ve Süt Kurumu (ESK) Genel Müdürü İsmail Kemaloğlu, TOKİ işbirliğinde Sakarya, Adana, Diyarbakır, Van ve Ankara'da şehir dışında modern kombinalar kuracaklarını belirterek kombinaları haftanın belli günleri kasaplara da açacağız dedi...

İsmail Tut Haberi

İsmail Tut

Alisama Turizm İnşaat Emlakçılık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, İsmail Tut ve Alı Fozan M. Alfozan ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 12 Ocak'ta  Esenyurt, Yeşilkent Mahallesi, 2011.Sokak'ta kuruldu. 


Alisama Turizm İnşaat Emlakçılık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; TURİZM VE SEYAHAT ACENTALIĞI a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak.e.  Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama...