05 / 05 / 2024

İsmail Tüzgen biyografisi

İsmail Tüzgen biyografisi

Şehrin Geleceği, Geleceğin Şehri Kentsel Dönüşüm zirvesi konuşmacılarından İsmail Tüzgen kimdir? Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü Marmara ve Doğu Anadolu Bölgeleri şube müdürü İsmail Tüzgen kimdir?

Asgari ücrete ara zam gelecek mi sorusuna net yanıt geldi! SGK Uzmanı 'Yüzde yüz' diyerek tahminini yineledi!

Asgari ücrete ara zam gelecek mi sorusunun yanıtı milyonlarca çalışanın gündeminde yer alıyor. Peki asgari ücrete zam gelecek mi? İşte SGK Uzmanı İsmail Sevinç'in konu ile ilgili açıklaması...

Mehmet Tara ne iş yapıyor? Hangi alanlarda çalıştı?

Mehmet Tara kimdir? Hangi projelerde çalıştı? Şu an hangi alanda çalışıyor? İşte Mehmet Tara’nın biyografisi...

Bahri Zuhal hangi alanda uluslararası deneyim sahibidir? Çimentaş Grup’ta hangi görevi yürütüyor?

Bahri Zuhal kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi sektörlerde çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Bahri Zuhal’ın biyografisi...

Cenker Mirzaoğlu yurt içi ve yurt dışında hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Cenker Mirzaoğlu kimdir? İş hayatına nerede başladı? İngilizce biliyor mu? Hangi alanlarda çalıştı? İşte Cenker Mirzaoğlu’nun biyografisi...

Levent Çakıroğlu kimdir? Maliye Bakanlığı’nda hangi alanlarda çalıştı? Arçelik’te hangi görevi yürütüyor?

Levent Çakıroğlu lisans ve yüksek lisans eğitimlerini hangi üniversitelerde aldı? Hangi şirketlerde CEO olarak çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Levent Çakıroğlu’nun biyografisi...

Eyüp Ekşi kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Eyüp Ekşi hangi şirketlerde üst düzey yönetici olarak çalıştı? İdealist GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Eyüp Ekşi’nin biyografisi...

Orhan Aksüt ne zaman CEO oldu? Hangi bankalarda çalıştı?

Orhan Aksüt kimdir? Hangi alanlarda uzmanlaştı? Özderici GYO’da ne iş yapıyor? İşte Orhan Aksüt’ün biyografisi...

İsm Taahhüt İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İsm Taahhüt İnşaat Limited Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Akan tarafından kuruldu.

Plent Yol Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plent Yol Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Kalaycı tarafından kuruldu.

Eks Grup Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eks Grup Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Öztürk ve Mehmet Öztürk ortaklığında kuruldu.

Karefe İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karefe İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Can Efe ve İsmail Karlıdağ ortaklığında kuruldu.

Türksoylum Elektrik İnşaat Otomotiv Plastik Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türksoylum Elektrik İnşaat Otomotiv Plastik Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde İsmail Şakartepe tarafından kuruldu.

No36 İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

No36 İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Hayrullah İlter ve İsmail İlter ortaklığında kuruldu.

İsmail Tüzgen biyografisi Haberi

İsmail Tüzgen biyografisi

İsmail Tüzgen kimdir?


İsmail Tüzgen, 1982 yılında Ankara’da doğdu ve eğitim hayatını yine bu ilde tamamlamıştır. 


İsmail Tüzgen, 2000 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümünde lisans eğitimine, 2003 yılında ise Uzaktan Algılama ve Coğrafi Bilgi Sistemleri (ODTÜ) (yandal) programına başladı. Her iki bölümü de başarıyla tamamlayarak 2005 yılında mezun oldu.


Şehir Plancısı ve CBS Uzmanı olarak 4 yıl özel sektörde çalışan İsmail Tüzgen, bu sırada Kayseri, Konya, Bursa, Kocaeli, Isparta illerinin Çevre Düzeni Planı, Nazım İmar Planı, Uygulama İmar Planı çalışmalarında görev aldı. 


2009 yılı sonunda Mülga Tarım ve Köyişleri Bakanlığı bünyesinde çalışmaya başlayan Tüzgen, Türkiye Tarım Havzaları Üretim ve Destekleme Modeli projesinde aktif görev yaptı. Bu sırada ATAUM tarafından verilen Avrupa Birliği Temel Eğitim Programına katıldı.


İsmail Tüzgen, 2010...