24 / 07 / 2024

İsmet Benzer

İsmet Benzer

Şura Yönetim Anonim Şirketi, İsmet Benzer Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Başakşehir, Organizasyon Sanayi Mahallesi, Bank. Caddesi' nde kuruldu.

Kuşadası Kısmet Otel 97 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. Kuşadası İcra Dairesi, Aydın ili, Kuşadası ilçesi, Türkmen Mahallesi'nde yer alan Kısmet Otel'i 97 milyon TL'ye icradan satıyor...

Kısmet Internatıonal Tradıng Group Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Kısmet Internatıonal Tradıng Group Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Meltem Görür ve  Cem Üzel Yalçın tarafından kuruldu.

Kısmet Group Turkey Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kısmet Group Turkey Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Meltem Görür tarafından kuruldu.

TMSF Kısmet Kiremit'in 3 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Kısmet Kiremit Toprak Sanayi İnşaat Gıda ve Tarım Ürünleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne ait 3 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 11 bin 500 TL ile 1 milyon 900 bin TL arasında değişiyor.

Konut ve çeyiz hesaplarına benzer alternatif modeller geliyor!

2020 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı onaylandı. Buna göre, konut ve çeyiz hesaplarına benzer alternatif modeller oluşturulacak...

Şura Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Şura Yönetim Anonim Şirketi, İsmet Benzer Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Başakşehir, Organizasyon Sanayi Mahallesi, Bank. Caddesi' nde kuruldu.

Kısmet Mozaik İnşaat Demir Kauçuk Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kısmet Mozaik İnşaat Demir Kauçuk Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Güler tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Şubat'ta Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Sırma Sokak'ta kuruldu.

Torun Center inşaatında, 5 ay önce de benzer kaza yaşanmış!

Mecidiyeköy’de 10 işçinin hayatını kaybettiği Torun Center inşaatında, 5 ay önce de benzer kaza yaşanmış ancak kapatma yerine para cezası verilmişti. Peki kapatma cezası verilmiş olsaydı bu kaza olur muydu?

Kısmet İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kısmet İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Abdullah Yavuz tarafından 1 milyon 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Nisan 'da kuruldu.

Gözler Marmaray'la benzer süreçleri yaşayan Konak tünellerine çevrildi!

Yolsuzluk operasyonunda, Marmaray 'ın üzerindeki SİT arsalarına " tehlikeli " uyarısına rağmen imar izni verilmesi soruşturulurken, gözler Marmaray 'la benzer süreçleri yaşayan Konak tünellerine çevrildi.

Binali Yıldırım: İzmir için Marmaray'a benzer projelerimiz var!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Marmaray'a benzer bir projeleri olduğunu, ancak İzmir'in farklı bir bölge olduğunu bu nedenle öncelikle projeyi İzmir'in ve İzmirlilerin görüşüne sunmak istediklerini ifade etti.

Konut reklamları neden birbirine benzer?

Pazar günü, gazete sayfalarını ağır ağır sayfaları çeviriyorsunuz, tam sayfa bir konut ilanı geçiyorsunuz. Bir sayfa sonra yine bir konut ilanı yine tam sayfa geçiyorsunuz bir sayfa sonra yine bir ilan, peki konut reklamları neden birbirine benzer?

Ali Babacan: İstanbul'a benzer başka finans merkezi yok!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan İstanbul'a benzer nitelikte başka bir finans merkezinin olmadığını belirtti...

İsmet Benzer Haberi

İsmet Benzer

Şura Yönetim Anonim Şirketi, İsmet Benzer Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Başakşehir, Organizasyon Sanayi Mahallesi, Bank. Caddesi'nde kuruldu. 


Şura Yönetim Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amacı,başta toplu konut alanları olmak üzere toplu yapı yönetiminde,toplu yapı alanları ile müstakil ve komleks işyerlerinde profesyonel işletmecilik,yöneticilik hizmetleri yapmak,şehir plancılığı ve kentleşmenin getirdiği her türlü konuda etüd,projelendirme,müşavirlik hizmetleri vermek,sağlıklı kentleşme konusunda yatırımları gerçekleştirmek. Şirketin faaliyet alanları ve konuları aşağıda gösterilmiştir. 1.Yöneticilik Hizmetleri: Başta toplu konut alanları olmak özere toplu yapı yönetimi,ortak donatı alanlarında,müstakil ve kompleks işyerleri ile benzer yerlerde yönetim hizmetleri vermek,sosyal konut işletmeciliği (kafeterya,havuz,fitness,büfe vb.) bu tür faaliyetlerle ilgili her türlü proje,müşavirlik ve organizasyon hizmetleri yapmak ve yaptırmak. 2.İşletmecilik faaliyetleri: Toplu yapı alanları,toplu yapı yönetimleri,ortak donatı alanları ve...