05 / 05 / 2024

İsmet Dağ

İsmet Dağ

Baydağ İnşaat Turizm Gıda ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, İsmet Dağ, Servet Bayhan tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak 2014 tarihinde kuruldu.

1933 yılında Heybeliada'da İsmet Paşa yolu 21 bin liraya yapılmış!

1933 yılında İstanbul'da bazı yollar yapılmış. Bunlardan biri de Heybeliada İsmet Paşa yolu. Söz konusu yol 21 bin liraya mal olmuş.

Alagözler İnşaat Yapı Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alagözler İnşaat Yapı Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmet Alagöz tarafından kuruldu.

Tom Gayrimenkul Gıda Tarım Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tom Gayrimenkul Gıda Tarım Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Hakan İsmet Özçetin tarafından Kuruldu!

Ng Capital Turizm Tekstil İnşaat Gıda Emlak Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ng Capital Turizm Tekstil İnşaat Gıda Emlak Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Beşiktaş’ta  1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmet Bozali Malıka Stakhanova Nurbek Ysyranov ve Zhanna  Ysyranova tarafından kuruldu.

TMSF Kısmet Kiremit'in 3 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Kısmet Kiremit Toprak Sanayi İnşaat Gıda ve Tarım Ürünleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne ait 3 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 11 bin 500 TL ile 1 milyon 900 bin TL arasında değişiyor.

Helya Tekstil İnşaat Otomotiv Plastik Reklam Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Helya Tekstil İnşaat Otomotiv Plastik Reklam Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Abacı  tarafından kuruldu. 

Düzen İzolasyon Yapı Ve İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzen İzolasyon Yapı Ve İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Şahin tarafından kuruldu. 

TEKNOSAB'da ilk fabrika teslimleri başlıyor!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Remzi Topuk, "TEKNOSAB'da Allah kısmet ederse bu yılın sonuna kadar ama 1 tane, ama 2 tane, ama 15 tane fabrikanın bacasının tütmesini hedefliyoruz." diye konuştu.

İsc Otomotiv Tekstil Medikal İnşaat Gıda Temizlik Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsc Otomotiv Tekstil Medikal İnşaat Gıda Temizlik Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi İsmet Çetin tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Akcan Yapı'dan Bursa'da fark yaratacak projeler!

Bursa'da 2001'den beri faaliyet gösteren Akcan Yapı, bölgede bugüne kadar yüzlerce konut inşa etti. Akcan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Akça, fark oluşturacak projelere imza atarak sektörde ön plana çıktıklarını belirtti.

Diyarbakır'da hasar gören okul sayısı 100'ün üstünde!

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, "Diyarbakır'da hasar gören okul sayısı 100'ün üzerindedir. Bazı okullar tamamen yıkılmıştır." açıklamasında bulundu.

Özkemerler İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkemerler İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmet Kemer tarafından 150 bin TL sermaye ile 9 Şubat'ta Sancaktepe, Osmangazi Mahallesi, Aydoğdu Sokak'ta kuruldu.

Avangarde Collection İstanbul'da 3 otel açacak!

Lucis Global ve Avangarde Collection Yönetim Kurulu Başkan Yarduncısı İsmet Öztanık, yeni işlere girdiklerini söylüyor. Öztanık, İstanbul'da üç otel daha açmayı istediklerini belirtiyor.

İsmet Dağ Haberi

İsmet Dağ

Baydağ İnşaat Turizm Gıda ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, İsmet Dağ, Servet Bayhan tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak'ta kuruldu. 


Baydağ İnşaat Turizm Gıda ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethaneinşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Baydağ İnşaat Turizm Gıda ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi adres: Sultanbeyli, Hasanpaşa Mahallesi, Selimiye Caddesi, Gülşah Çık. Sokak, No:8...