09 / 05 / 2024

İsmet Engin Akkaya

İsmet Engin Akkaya

Eka Yalıtım Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İsmet Engin Akkaya tarafından 660 bin TL'lik sermaye ile 5 Aralık'ta Arnavutköy, Çardaktepe Mevkii Yavuz Selim Mahallesi'nde kuruldu

Engin Altan Düzyatan, Blue World City ile anlaşmasını feshetti!

Pakistanlı Blue World City projesinin marka elçisi olan Engin Altan Düzyatan, İçişleri Bakanlığı'nın şirketin yasadışı yollarla faaliyette bulunduğunu ortaya çıkmasının ardından şirketle yaptığı anlaşmayı iptal etti.

Engin Hepileri ve Beyza Şekerci'nin Urla'daki evi!

Ünlü çift Beyza Şekerci ile Engin Hepileri, Urla'daki evlerinin kapısını gazetecilere açtı...

Engin Yeşil'in imzasını taşıdı, 15 yıl hapsi istendi!

Engin Yeşil'in başka bir belgedeki imzasını taşıma yoluyla kullanıp 3 milyon dolarlık senetle icra takibi başlattığı ileri sürülen Mustafa Akman için,'Resmi belgede sahtecilik' ve 'Nitelikli dolandırıcılık' suçlarından 15 yıla kadar hapis ve 5 bin güne kadar adli para cezası istendi.

Engin Er: Bursa için acilen deprem haritası çıkarılmalı ve plan hazırlanmalı!

Jeoloji Mühendisleri Odası Güney Marmara Şube Başkanı Engin Er, "Bursa beklenen 7 büyüklüğündeki depreme her geçen gün yaklaşıyor. Büyükşehir Belediyesi ise hâlâ bir deprem haritası çıkarabilmiş değil" dedi.

​​​​​​​Engin Artemel kimdir?

Ünlü Mimar Engin Artemel kimdir? Engin Artemel hangi projelerde yer almıştır? İşte Engin Artemel'in biyografisi...

Ünlü mimar Engin Artemel vefat etti!

ABD'de yaşayan ünlü Türk mimarı Engin Artemel Virginia'nın Alexandria bölgesinde 81 yaşında yaşamını yitirdi.

SPK'dan Yeşil GYO ve Engin Yeşil'e ceza!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), yürütülen incelemeler neticesinde Yeşil GYO'ya toplam 107 bin 577 lira, şirketin ortağı Kamil Engin Yeşil'e de 38 bin 308 lira idari para cezası kesti

Engin Ardıç'tan kaçak villa eleştirisi!

Son zamanlarda birçok kaçak villa haberi gündeme geldi. Engin Ardıç, kaçak villa inşa ettirenlere tepki göstererek, "Apartman katında yaşayamıyorlar, daral geliyor olmalı. İlle de "müstakil" villa" dedi..

Engin Aksoy: Vodafone Park'ın altyapı yatırımı 10 milyon doları geçti!

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy yaptığı açıklamada Vodafone Park'ın altyapı yatırımının 10 milyon doları geçtiğini dile getirdi.

Esra Akkaya: Bodrum’un imar planı şimdi mi aklınıza geldi?

Oyuncu Esra Akkaya, Bodrum’da yaşayanların başka şehirlerden gelenlere tepki göstermesini eleştirdi. Akkaya, ''Bodrum’un imar planına sadık kalmayıp, bunca evin yapılmaması gerektiği şimdi mi aklınıza geldi?'' ifadelerini kullandı.

Oğulcan Engin’in lüks rezidansına beğeni yağdı!

Seda Sayan ve eski futbolcu Sinan Engin'in çocukları Oğulcan Engin'in 2018'de Şişli-Esentepe'de yer alan lüks bir rezidansın fotoğraflarına beğeni yağdı.

Hasan Engin: İş verene kira yardımı yapılmalı!

MESİAD Başkanı Hasan Engin, Yeni tip koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan “Ekonomi İstikrar Kalkanı” paketini değerlendirdi…

Engin Özkoç'tan Kanal İstanbul ihalesi açıklaması! 

CHP Başkanvekili Engin Özkoç, bugün yapılan Kanal İstanbul ihalesi hakkında açıklamalarda bulundu. Özkoç, " Önceliğimiz gerçekten Kanal İstanbul mudur?" dedi...

İsmet Engin Akkaya Haberi

İsmet Engin Akkaya

Eka Yalıtım Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İsmet Engin Akkaya tarafından 660 bin TL'lik sermaye ile 5 Aralık'ta kuruldu. 


Eka Yalıtım Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Her türlü binaların ısı ve sı yalıtım malzemelerinin imalatı ithalatı ve ihracatını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Eka Yalıtım Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Arnavutköy, Çardaktepe Mevkii Yavuz Selim Mahallesi, İstanbul Caddesi,...