06 / 05 / 2024

ismet kayalar

ismet kayalar

Adore Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Kayalar ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sadullah Kayalar ile Murat Atakan Kayalar'ın annesi İsmet Kayalar vefat etti. Cenazesi bugün kaldırılacak...

Kayalar Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayalar Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Kaygusuz tarafından kuruldu.

Sarıkayalar Metal İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıkayalar Metal İnşaat Ticaret Ticaret Limited Şirketi Kartal’da   500 bin TL sermaye bedeli  ile Erkan    Sarı tarafından kuruldu.

Kayalar Urka İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kayalar Urka İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Kaya tarafından kuruldu.

Kayalar Onka Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Kayalar Onka Yapı Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Onur Kaya tarafından kuruldu.

Siren Ertan ve Ersin Kayalar lüks otellerini yazlık eve çevirdi!

Sosyetik Siren Ertan ile eşi Ersin Kayalar., Türkbükü'ndeki 14 odalı Ada Otel'lerini yazlık eve çevirdi. Çift, yeni evlerini dostlarını ağırladı.

Ballıkayalar Tabiat Parkı'ndan geçecek otoyol projesi TBMM'de!

Ballıkayalar Tabiat Parkı'ndan geçecek otoyol projesi için ÇED olumlu raporu verilmesi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Ömer Bulut: Bayraklı'da kayaların düştüğü yerleşimler dönüşmeli!

TOKİ Başkanı Bulut, "İzmir'de kayaların düştüğü yerleşimlerle ilgili görüşmelere yarından itibaren başlayıp vatandaşların görüşlerini alacağız. İnşallah bu riski bertaraf edeceğiz. Kaya düşmelerine karşı acil önlem alıp o alanda da bir çalışma yapabiliriz" dedi...

Gümüşhane’de dev kayalar 10 katlı binanın üzerine düştü!

Gümüşhane'nin Merkez ilçesi Oltanbey Mahallesi'nde yamaçtan kopan kayalar 10 katlı apartmanın üzerine düştü. Binada ise büyük hasarlar meydana geldi.

İstanbul-Kocaeli Yolu sit alanından geçecek!

İstanbul’un trafiğini rahatlatmak içim hazırlanan yeni İstanbul-Kocaeli Karayolu projesi, 3 ayrı ihaleyle 3 ayrı firmaya 22 ayda tamamlatılacak. Yol, Ballıkayalar Vadisi’ni de içine alan, 1. derece doğal sit alanı olan tabiat parkından geçecek...

Kayalar Rael Estate Yatırım Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayalar Rael Estate Yatırım Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Shaımaa Elsayed  Mohamed Aly Nassar tarafından kuruldu. 

Siren Ertan eşinin inşa ettiği evlerin dekorasyonuna talip!

Tasarımcı Siren Ertan ile eşi Ersin Kayalar, iş dünyasında güçlerini birleştirme kararı aldı. Ertan, eşinin inşa ettiği evlerin dekorasyonunu yapmaya talip olduğunu açıkladı.

İzmir İsmet İnönü Evi yenileniyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Konak Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün 1884 tarihinde gözlerini açtığı ve günümüzde İnönü Evi Müzesi adıyla hizmet veren tarihi ev için kapsamlı bir yenileme çalışması başlattı. 

Kayalar Grup Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayalar Grup Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Kaya, Salih Kaya ve Furkan Kaya ortaklığında kuruldu.

ismet kayalar Haberi

ismet kayalar

Adore Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Kayalar ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sadullah Kayalar ile Murat Atakan Kayalar'ın annesi İsmet Kayalar 18 Ağustos'ta vefat etti. 

Cenazesi bugün Ankara Kocatepe Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakiben Gölbaşı Aile Mezarlığı'na defnedilecek. Vefatı üzerine Adore Mobilya çalışanları, Türkiye Jokey Kulübü, Ser Şirketler Grubu taziye mesajı...