29 / 04 / 2024

İsmet Koparan

İsmet Koparan

Koparan Mühendislik Yapı ve Endüstri Tesisleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmet Koparan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da Han Plus Apartmanı'nda kuruldu.

Kuşadası Kısmet Otel 97 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. Kuşadası İcra Dairesi, Aydın ili, Kuşadası ilçesi, Türkmen Mahallesi'nde yer alan Kısmet Otel'i 97 milyon TL'ye icradan satıyor...

Kısmet Internatıonal Tradıng Group Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Kısmet Internatıonal Tradıng Group Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Meltem Görür ve  Cem Üzel Yalçın tarafından kuruldu.

Kısmet Group Turkey Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kısmet Group Turkey Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Meltem Görür tarafından kuruldu.

TMSF Kısmet Kiremit'in 3 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Kısmet Kiremit Toprak Sanayi İnşaat Gıda ve Tarım Ürünleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne ait 3 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 11 bin 500 TL ile 1 milyon 900 bin TL arasında değişiyor.

Gölbaşı Koparan Gelişme Konut Alanı imar planı askıda!

Ankara Gölbaşı İlçesi, Koparan Mahallesi Gelişme Konut Alanı'na ilişkin 1/25.000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ile 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

Kısmet Mozaik İnşaat Demir Kauçuk Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kısmet Mozaik İnşaat Demir Kauçuk Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Güler tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Şubat'ta Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Sırma Sokak'ta kuruldu.

Ankara Gölbaşı Koparan Köyü imar planı değişikliği askıda!

Gölbaşı İlçesi Koparan Mahallesi Köy Yerleşim Alanı ve çevresine Ait 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/25000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği 3 Kasım'da askıdan inecek...

Akfen İnşaat Koparan projesi!

Akfen İnşaat Koparan projesi, Ankara'nın Koparan bölgesinde yaşama geçiriliyor. İncek Loft projesine devam eden Akfen İnşaat tarafından inşa edilecek projede toplam 12 bin adet dairenin yer alması planlanıyor...

Akfen Ankara Koparan projesiyle 12 bin konutluk şehir inşa edecek!

Akfen İnşaat, İncek Loft projesinden sonra Ankara Gölbaşı'na bağlı Koparan bölgesinde 12 bin konutluk projeye başlayacak. 1 milyon 243 bin metrekare alanda yükselecek olan Akfen Koparan projesinin çalışmaları devam ediyor...

Koparan Mühendislik Yapı ve Endüstri Tesisleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koparan Mühendislik Yapı ve Endüstri Tesisleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmet Koparan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da Han Plus Apartmanı'nda kuruldu.

Kısmet İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kısmet İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Abdullah Yavuz tarafından 1 milyon 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Nisan 'da kuruldu.

Ersel Tesis Yönetimi ve Sosyal Hizmetler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersel Tesis Yönetimi ve Sosyal Hizmetler Ticaret Limited Şirketi, Erol Yılmaz, İsmet Yüksel tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 6 Şubat'ta Esenyurt, İncirtepe Mahallesi'nde kuruldu.

İsmet Şahin: Teleferik projesini kentin şartlarına göre hazırlıyoruz!

Bağımsız Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı İsmet Şahin, Pozantı - Tekir - Gülek arası ile Kızıldağ -Aladağ arasında teleferik kuracağını söyledi. Şahin, teleferik projesinin kendisine ait olduğunu belirtti.

İsmet Koparan Haberi

İsmet Koparan

Koparan Mühendislik Yapı ve Endüstri Tesisleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmet Koparan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da kuruldu. 


Koparan Mühendislik Yapı ve Endüstri Tesisleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşat taahhüt onarım işleri ile proje ve mühendislik hizmetleri mimarlık ve dekorasyon hizmetleri yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında açılmış ve açılacak konusu ile ilgili her türlü bina, yol, köprü, tünel, baraj, kanal, duvar, hafriyat, montaj, dolgu ve benzeri işlerin mühendislik mimarlık ve inşaat ihalelerine katılmak, mimarlık ve inşaat işlerinin bir kısmını veya tamamını taahhüt etmek ve yapmak. Bütün alt yapı servisleri ile yerleşim birimleri toplu ve tekli konutlar, iş merkezleri, sanat tesisleri, turizm, sanayi ve yatırım tesisleri, depolar, parklar, dinlenme ve eğlence...