29 / 04 / 2024

İSMOB 2014 Tasarım Yarışması

İSMOB 2014 Tasarım Yarışması

Kelebek Mobilya, İSMOB 2014 Tasarım Yarışması’nda, iki ödüle birden layık görüldü. İtalyan tasarımcılar Dante Donegani ve Giovanni Lauda’nın imzasını taşıyan “Likena” ve “Exila” serileri, “Oturma Grubu” ve “Yatak Odası” kategorilerinde ödülleri topladı..

İSMOB 2017 Tasarım Yarışması sonuçlandı!

TÜYAP’ın Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) işbirliğiyle düzenlediği İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB) Tasarım Yarışması sonuçları açıklandı.

İSMOB 2016'nın gündemi tasarım!

MOSDER'in 12.’si gerçekleştirilen İstanbul Mobilya Fuarı İSMOB, bu yıl 10. kez gerçekleştirdiği İSMOB Tasarım Yarışması’yla da büyük ilgi topladı. 13 Ocak gerçekleştirilen İSMOB 2016 Tasarım Yarışması, 7 kategoride ödüllerini dağıttı.

Kayalar Kimya merkez binası Çelik Yapı Tasarım Ödülü'nü kazandı!

Kayalar Kimya, “Ulusal Çelik Yapı 2014” ödülünü kazanan Yönetim ve Ar-Ge Merkezi binası ile “2015 Avrupa Çelik Yapı Tasarım Ödülleri” yarışmasında Awards of Merit Ödülü’nün de sahibi oldu.

DererOmay Mimarlık'a A Design Award 2015'ten tasarım ödülü!

DererOmay Mimarlık, dünyanın en büyük ve geniş kapsamlı uluslararası tasarım yarışması olarak nitelendirilen “A’Design Award & Competition 2014-2015” bünyesinde ödül almaya layık görüldü.

İSMOB'dan Çilek'e en iyi tasarım ödülü!

Çilek, Türkiye’nin en büyük mobilya fuarı İSMOB 2015’in, her yıl düzenli olarak yaptığı tasarım yarışmasında ‘First Class’ yatak odası takımı ile genç odası kategorisinde birinci oldu.

Vitra Pera serisi Design Turkey 2014'te iyi tasarım ödülü aldı!

VitrA’nın; ahşap görünümlü porselen karo serisi Pera, “Design Turkey 2014” kapsamında, “iyi tasarım” ödülüne layık görüldü. Pera; evin bütünü ve dış mekânlar olmak üzere hem zeminde hem de duvarda kullanılabiliyor.

İzmir, Tasarım Başkenti Cape Town ile işbirliği protokolü imzaladı!

Endüstriyel Tasarım Toplulukları Uluslararası Konseyi tarafından “2014 Dünya Tasarım Başkenti” olarak seçilen Güney Afrika’nın başkenti olan 3.5 milyon nüfusa sahip Cape Town, İzmir ile işbirliği protokolü imzaladı.

Master plan ve kentsel tasarım çalıştayı 9 Aralık'ta!

Master plan ve kentsel tasarım projelerinde uygulanacak usul ve esasların belirlenmesine yönelik Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 9 Aralık 2014 Salı günü çalıştay düzenlenecek.

Adnan Menderes Havalimanı'na Ulusal Çelik Yapı Tasarım Ödülü!

TAV İnşaat tarafından yapımı gerçekleştirilerek 2014 yılının ilk çeyreğinde hizmete açılan İzmir Adnan Menderes Havalimanı yeni İç Hatlar Terminali, Türk Yapısal Çelik Derneği tarafından belirlenen ‘Ulusal Çelik Yapı Tasarım Ödülü’ne layık görüldü.

Adnan Menderes Havalimanı'na Çelik Yapı Tasarım ödülü!

TAV İnşaat tarafından yapımı gerçekleştirilerek 2014 yılının ilk çeyreğinde hizmete açılan İzmir Adnan Menderes Havalimanı yeni İç Hatlar Terminali, "Ulusal Çelik Yapı Tasarım Ödiilü"ne layık görüldü.

Adnan Menderes Havalimanı'na yakışan tasarım ödülü!

2014 yılının ilk çeyreğinde hizmete açılan İzmir Adnan Menderes Havalimanı yeni iç Hatlar Terminali, Türk Yapısal Çelik Derneği tarafından belirlenen Ulusal Çelik Yapı Tasarım ödülü'ne layık görüldü.

Adnan Menderes Havalimanı Ulusal Çelik Yapı Tasarım Ödülü'nü aldı!

TAV İnşaat tarafından yapımı gerçekleştirilerek 2014 yılının ilk çeyreğinde hizmete açılan İzmir Adnan Menderes Havalimanı yeni İç Hatlar Terminali, "Ulusal Çelik Yapı Tasarım Ödülü"ne layık görüldü.

İzmir Adnan Menderes Havalimanı çelik yapı tasarım ödülü aldı!

TAV İnşaat tarafından yapımı gerçekleştirilerek 2014 yılının ilk çeyreğinde hizmete açılan İzmir Adnan Menderes Havalimanı yeni İç Hatlar Terminali, "Ulusal Çelik Yapı Tasarım Ödülü"ne layık görüldü.

İSMOB 2014 Tasarım Yarışması Haberi

İSMOB 2014 Tasarım Yarışması

Türkiye’nin köklü markası Kelebek Mobilya, İSMOB 2014 Tasarım Yarışması’nda, iki ödüle birden layık görüldü. İtalyan tasarımcılar Dante Donegani ve Giovanni Lauda’nın imzasını taşıyan “Likena” ve “Exila” serileri,  “Oturma Grubu” ve “Yatak Odası” kategorilerinde ödülleri topladı. 


Türkiye’nin ilk panel mobilya ve mutfak üreticisi Kelebek Mobilya, ilk kez İstanbul Mobilya Fuarı - İSMOB 2014’te tüketiciyle buluşturduğu yenilikçi koleksiyonları ile iki ayrı kategoride ödül aldı. 


Geleneksel İSMOB Tasarım Yarışması’na “sade” ve “işlevsel” konseptiyle öne çıkan koleksiyonları ile katılan Kelebek’in serileri; endüstri ürünleri tasarımı alanında çalışmalar yürüten üniversiteleri temsil eden akademisyenlerin de aralarında bulunduğu jüri tarafından, iki ayrı kategoride en iyiler arasına alındı. 


Kelebek’in dünyaca ünlü İtalyan tasarımcıları Dante Donegani ve Giovanni Lauda ile birlikte Kelebek Tasarım Ekibi’nden Sevcan Ekmekçioğlu ve Gürkan Gülturan’ın hazırladığı Likena, “Oturma...