06 / 05 / 2024

İsmob 2015 Çilek yatırımları

İsmob 2015 Çilek yatırımları

Bebek, çocuk ve genç odası alanında Türkiye’nin lider markası Çilek, İSMOB 2015’te yurt dışı bayileriyle bir araya geldi. Çilek temsilcileri, bu vesile ile hoş bir sinerji yakalamış oldu.

Çilek Mobilya, Bratislava’da mağaza açtı!

Bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde, tematik ürünleriyle büyük beğeni kazanan marka Çilek, yurt içi ve yurt dışındaki büyümesini sürdürüyor. 2015 yılında yurt dışında 20 mağazaya imza atan Çilek, son olarak Slovakya’nın Bratislava'da mağaza açtı.

Çilek Mobilya, İSMOB 2016 Fuarı'nda ziyaretçileriyle buluştu!

Bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde bir dünya markası olan Çilek, bu yıl 12-17 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek İSMOB fuarının yeni adresi TÜYAP’ta ziyaretçileriyle buluştu

Çilek Mobilya, İSMOB 2016 fuarına katılacak!

Çilek'ten yapılan açıklamaya göre, dünyanın dört bir tarafından, 500'den fazla seçkin mobilya firmasını ağırlayacak İSMOB 2016, yine Türk mobilya sektörünün dünyaya açılan kapısı olmaya hazırlanıyor.

Çilek Mobilya'da yüzde 40'a varan indirim fırsatı!

Türkiye’nin sevilen markası Çilek, Aralık ayına özel indirim kampanyasıyla yüzleri güldürüyor. Çilek, yüzde 40’a varan indirim fırsatlarıyla 2015’i uğurlamaya hazırlanıyor.

Çilek MODEF EXPO'da yoğun ilgi gördü!

Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, 3-7 Kasım tarihleri arasında düzenlenen MODEF Expo 2015 Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda yoğun ilgi gördü.

Çilek Mobilya, Amman'da 2. mağazasını açtı!

Çilek'ten yapılan açıklamaya göre, şirket, yurt içinde ve yurt dışındaki büyümesini sürdürüyor. 2015 yılının başından bu yana çok sayıda yeni mağazaya imza atan Çilek, son olarak Amman'da ikinci mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

Çilek Mobilya, 2015 Ev&Stil Fuarı’na katılacak!

Tematik tasarımlarıyla bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde Türkiye’nin en sevilen markası olan Çilek, 28-31 Mayıs tarihlerinde Bursa TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekşecek Ev&Stil Fuarı’nda ziyaretçileriyle buluşacak.

Çilek 30. mağazasını Yozgat'ta açtı!

2015 yılına hızlı giriş yapan ve arka arkaya yeni mağazalar açan Çilek İç Anadolu bölgesindeki 30. mağazasını Yozgat’ta açtı.

Çilek Mobilya verimlilik ödülü aldı!

Çilek,27 Nisan 2015 Pazartesi günü Ankara Congresium Kongre ve Sergi Merkezi’nde yapılan ödül töreninde “Kanban Sistemi ile Üretim İşleyişinin Sağlanması Projesi” ile birinciliğe layık görüldü.

Çilek Mobilya 2015'in ilk 2 ayında 4 yeni mağaza açtı!

Çilek, açtığı konsept mağazalarla büyümeye devam ediyor. Çilek, Ankara Keçiören, İstanbul Kurtköy, Konya Meram ve Gaziantep Nizip’te, 2015 yılının ilk iki ayında toplam dört yeni mağaza açtı.

Çilek, İSMOB 2015'te yurtdışı bayileriyle bir araya geldi!

Bebek, çocuk ve genç odası alanında Türkiye’nin lider markası Çilek, İSMOB 2015’te yurt dışı bayileriyle bir araya geldi. Çilek temsilcileri, bu vesile ile hoş bir sinerji yakalamış oldu.

Çilek Mobilya İSMOB'a damga vurdu!

İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB), bu yıl 27 Ocak 2015’te 11. kez kapılarını açtı. 500’den fazla firmanın katılım gösterdiği fuarda, Çilek de yerini alarak yeni tasarımlarını ziyaretçilerle buluşturdu.

İSMOB'dan Çilek'e en iyi tasarım ödülü!

Çilek, Türkiye’nin en büyük mobilya fuarı İSMOB 2015’in, her yıl düzenli olarak yaptığı tasarım yarışmasında ‘First Class’ yatak odası takımı ile genç odası kategorisinde birinci oldu.

İsmob 2015 Çilek yatırımları Haberi

İsmob 2015 Çilek yatırımları

Türkiye’nin bir numaralı bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, 66 ülkede faaliyet gösteren bayileriyle İSMOB 2015’te bir araya geldi. Çilek Yönetimi gösterdiği misafirperverlik ile farklı coğrafyalardan gelen bayilerini düzenlediği akşam yemeğinde buluşturdu.


5 ayrı kıtadan bayilerin konuk olduğu gecede, birbirleriyle tanışma ve sohbet etme fırsatı bulan yurt dışı Çilek temsilcileri, bu vesile ile hoş bir sinerji yakalamış oldu. Türkiye’den sonra, dünyada da akla gelen ilk genç odası markası olma yolunda ilerleyen Çilek’in yurt dışı bayileri, gördükleri özel ilgiden oldukça memnun...