01 / 07 / 2024

İşnet İnşaat adres

İşnet İnşaat adres

İşnet İnşaat Bilgisayar Güvenlik Sistemleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ökkaş Tolgahan Dokumacı tarafından 28 Mart'ta 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Bayraktar İnşaat 50'nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

Bayraktar İnşaat tarafından inşa edilen Adres Ankara Evleri projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Proje kapsamında yaklaşık 3.000 konut inşa edilecek. 

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

Net İnşaat Danışmanlık'tan Model Sanayi Merkezi Kapaklı Merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden NET İnşaat Danışmanlık Mühendislik, Model Sanayi Merkezi Kapaklı projesini hayata geçiriyor.

Kapaklı'daki Model Sanayi Merkezi'nde teslimler başlıyor!

Net İnşaat tarafından dev bir sanayi sitesine imza atılıyor. Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre; Çerkezköy OSB ve Kapaklı OSB'ye komşu, hız kesmeden gelişen Kapaklı'da inşa edilen Model Sanayi Merkezi'nde teslimler başlıyor.

Tekirdağ Model Sanayi Merkezi inşaatı 2021 sonunda tamamlanacak!

Nadir Metal Rafineri ve NET İnşaat ortaklığında kurulan Inno Gayrimenkul tarafından inşa edilen Model Sanayi Merkezi Kalpaklı’da çalışmalar hız kesmiyor. NET İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yaman, "Projeyi 2021 sonunda bitirmeyi hedefliyoruz. İlk blok tamamlanmak üzere" dedi.

Trans Net İnşaat Elektrik Otomotiv Tekstil Medikal Ve İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trans Net İnşaat Elektrik Otomotiv Tekstil Medikal Ve İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Akkoyun tarafından kuruldu.

İstanbul Net İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Net İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Orkun Tanverdi tarafından kuruldu.

Enka İnşaat'ın net dönem karı yüzde 68.1 arttı!

Enka İnşaat’ın ana ortaklık net dönem karı 2019 yılının ilk çeyreğinde bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 68.1 oranında artış gösterdi.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Ateşler Net İnşaat Dekorasyon ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ateşler Net İnşaat Dekorasyon ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün  Asiye Ateş ve İslam Ateş ortaklığında kuruldu.

İnşaat sektöründe net-brüt farkını yüzde 25'i geçmemeli!

Seba İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Keçeli,Türk inşaat sektöründe son 10 yılın en büyük ayıbının net-brüt farkı olduğunu söylüyor. Keçeli, bu farkı abartıp yüzde 50'lere kadar ulaştıran şirketler olduğunu ifade ediyor.

11. Mahalle Gül İnşaat adres!

Toplam 180 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje 600 tane daire, 28 tane dükkan, market ve 9 tane ofisten oluşuyor. 11. Mahalle Gül İnşaat adres bilgilerine göre İstanbul Beylikdüzü İlçe'sinde yükseliyor.

Nurol Park Basın Ekspres adres!

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 50 aya varan vade sağlanıyor. Nurol Park Basın Ekspres adres bilgileri kapsamında İstanbul Bağcılar - Güneşli 'de inşa ediliyor.

İşnet İnşaat adres Haberi

İşnet İnşaat adres

İşnet İnşaat Bilgisayar Güvenlik Sistemleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ökkaş Tolgahan Dokumacı tarafından 28 Mart'ta 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. İşnet İnşaat Bilgisayar Güvenlik Sistemleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak resmi ve özel inşaatlar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


İşnet İnşaat Bilgisayar Güvenlik Sistemleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi, 1991 Sokak, No:16 Kat:9...