29 / 04 / 2024

İSO 500de Aksa Jeneratör kaça çıktı

İSO 500de Aksa Jeneratör kaça çıktı

İstanbul Sanayi Odası ''Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" 2014 yılı araştırmasının sonuçlarını açıkladı. Jeneratörde lider marka Aksa Jeneratör, İSO 500’de 193. sıraya çıkarak en fazla yükselen firmalar arasında yerini aldı.

Aksa Jeneratör, İSO 500’de 193. sıraya çıktı!

İstanbul Sanayi Odası ''Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" 2014 yılı araştırmasının sonuçlarını açıkladı. Jeneratörde lider marka Aksa Jeneratör, İSO 500’de 193. sıraya çıkarak en fazla yükselen firmalar arasında yerini aldı.

Keskin Group Soğukçeşme Sokağı'ndaki 12 konağı kiraladı!

Geçmişi yüzyıllar öncesine dayanan bir sokak. Kral ve kraliçelerin ağırlandığı, cumhurbaşkanlarının doğduğu, tarihe tanıklık eden Soğukçeşme Sokağı yaklaşık 80 milyon Euro’luk yatırımla artık zengin turistleri ağırlayacak.

Nesim İbrahimhakkıoğlu Aksa Enerji Mali İşler Direktörü oldu!

Aksa Enerji Üretim A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Nesim İbrahimhakkıoğlu 'nun Mali İşler Direktörü olduğunu bildirdi. Aksa Enerji Üretim A.Ş tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor...

AC Yapı Kartal Soğanlık projesinde 734 konut inşa edecek!

AC Yapı, Kartal Soğanlık'taki Tüm Emek İş Sitesi'nin yerine 734 konut inşa edecek. AC Yapı Kartal kentsel dönüşüm projesinde konut, ticaret ve sosyal tesis alanları yer alıyor...

TMMOB Başkanlığına Mehmet Soğancı yeniden seçildi!

TMMOB'den yapılan açıklamaya göre Ankara'da gerçekleştirilen 43. Olağan Genel Kurulu sonucunda, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği'nin (TMMOB) Yönetim Kurulu Başkanlığına Mehmet Soğancı yeniden seçildi.

Form Şirketler Grubu’ndan Dunham-Bush soğutma grupları semineri!

Türkiye’de merkezi iklimlendirme ve yenilenebilir enerji sektörünün öncülerinden Form Şirketler Grubu, Dunham-Bush Santrifüj Soğutma Grupları ve Frekans Kontrollü Vidalı Gruplar hakkında teknik içerikli bir seminer düzenledi.

Bahçelievler Soğanlı yeraltı otoparkı imar planı 16 Haziran'da askıdan indiriliyor!

Bahçelievler, Soğanlı 8226, 8227, 8228, 8229, 8230, 8651, 8652, 8653, 8654, 8655, 8656 ve 8657 parsellerin Zeminaltı Katlı Otoparka alınmasına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıdan indiriliyor.

Aksa Enerji bağlantı kurulacak şirket yetkililerini açıkladı!

Aksa Enerji Üretim A.Ş bugün Kamuoyu Aydınnlatma Platformuna yaptığı açıklamada bağlantı kurulacak şirket yetkililerini açıkladı. Aksa Enerji Üretim A.Ş açıklaması haberimizin içindeki ekte yer alıyor.

By Soğancılar Mobilya, Lovelet AVM'de yeni mağazasını açtı!

By Soğancılar Mobilya, Lovelet AVM'de yeni mağazasını açtı By Soğancı Mobilya, By Soğancı Mobilya İşletme sahibi Namık Soğancı, "Ürün kalitemizden ödün vermeden, en uygun fiyatlarla mobilya ağımızı Terme'den sonra Lovelet AVM'de açtığımız mağazamızla deva

Bahçelievler Soğanlı yeraltı otoparkı imar planları askıda!

Bahçelievler Soğanlı Mahallesi'nde bazı parsellerin Zeminaltı Katlı Otoparka alınmasına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı, askıya çıkarıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, imar planını 17 Şubat'ta onayladı...

Konya Yapı, Kent, Asansör ve Isıtma-Soğutma Fuarları açıldı!

TÜYAP Konya Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen "Konya Yapı, Kent, Asansör ve Isıtma-Soğutma Fuarları" açıldı. KTO-TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi'ndeki açılışa, Konya Valisi Muammer Erol, katıldı.

İklim özellikleri ısıtma soğutma sistemleri çeşitliliğini artırıyor!

Türkiye’ nin dört mevsimi yaşayan bir ülke olması, ısıtma soğutma sistemlerinde pazarı çeşitlendirdiği gibi ihtiyaçlar da büyümenin motoru oluyor. Kriz dönemleri hariç sektör sürekli büyüdü...

Antalya Meltem ve Soğuksu mahallelerinde bulunan pazarın imar planı iptal edildi!

Muratpaşa Belediye Meclisi, Meltem ve Soğuksu mahallelerinin tek semt pazarının Antalya Defterdarlığının mahkeme kararıyla konut alanı olarak yeniden düzenleme isteğini karara bağlayamadı. Dosya yeniden çalışılması amacıyla iade edildi.

İSO 500de Aksa Jeneratör kaça çıktı Haberi

İSO 500de Aksa Jeneratör kaça çıktı

Türkiye’nin lider jeneratör markası olan ve 160 ülkeye ihracat yapan Aksa Jeneratör, dünyanın önde gelen 5 jeneratör üretici firması arasında bulunuyor. Uluslararası pazardaki payını arttırmak için dünya çapında ihracat yaparak aktif pazarlama faaliyetlerine hız kesmeden devam eden Aksa Jeneratör’ün hedefi dünyanın ilk 3 jeneratör markasından biri olmak.  Bu hedefe ulaşmak için kendini yeni pazarlarda en doğru şekilde konumlandırma stratejisi ile hareket eden Aksa Jeneratör, kriz ortamında süreçleri en iyi şekilde yöneterek yükseliş grafiğine ivme kazandırmaya devam ediyor.  Aksa Jeneratör yaptığı yatırımlar ve aktif pazarlama faaliyetleri ile büyürken çalışan ve müşteri memnuniyetine de büyük önem veriyor.  Aksa Jeneratör’ün ekip ruhuna ve insan kaynağına verdiği değer,  7 yıl gibi sektör rakamlarının çok üzerindeki yüksek ortalama çalışma süresi ile kendini gösteriyor. Sektörün...