06 / 05 / 2024

İSO toplantısı İdris Güllücenin konuşması

İSO toplantısı İdris Güllücenin konuşması

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İstanbul Sanayi Odası tarafından düzenlenen Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı'na katıldı. Güllüce, burada yaptığı konuşmada "İmar plancılarının bir sözü var.İstanbul'un imarı Ağrı'dan başlar" dedi.

Niğde Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısı gerçekleşti!

Niğde Belediye Meclisi’nin Şubat Dönemi Toplantısı, Belediye Başkan Vekili İdris Bayram başkanlığında gerçekleştirildi. İşte gündem maddeleri...

Mersin GİAD İnşaat ve Yapı Sektörü Komisyonu toplantısı yapıldı!

Mersin Girişimci İş Adamları Derneği (GİAD) İnşaat ve Yapı Sektörü Komisyonu toplantısını bu hafta İdris Balkan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

Diyarbakır Katı Atık Yönetim Projesi'nin başlangıç toplantısı 3 Temmuz'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatıyla başlatılan “Diyarbakır Katı Atık Yönetim Projesi”nin başlangıç toplantısı düzenlenecek. Başlangıç toplantısına eş finansman sağlayan Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu yetkilisi de iştirak edecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi imar toplantısı gerçekleşti!

Her ay düzenlenen imar toplantısı, Başiskele Belediyesi’nin ev sahipliğinde Soğuksu Tesisleri’nde gerçekleştirildi. 12 ilçe belediyesinin başkan yardımcıları ve teknik personelinin katıldığı toplantıda, projelerle ilgili bilgilendirmeler yapıldı.

Tapu Takas Uygulaması toplantısı yarın!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 17 Nisan 2015 tarihinde Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin katılımıyla “Tapu Takas Uygulaması” ile ilgili tanıtım toplantısı düzenleyecek.

Dünya Kadastro Zirvesi basın toplantısı 10 Nisan'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris GÜLLÜCE, Türkiye'nin evsahipliğinde gerçekleşecek olan “Dünya Kadastro Zirvesi” hakkında bir basın toplantısı düzenliyor. Toplantı 10 Nisan Cuma günü saat 10:00'da gerçekleşecek.

İdris Güllüce Konya katı atık yönetimi projesi toplantısına katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı katı atık yönetimi projelerine hız kesmeden devam ediyor. Ülkemiz genelinde yapılan katı atık projelerine bir yenisi daha eklendi.İdris Güllüce Konya Katı Atık Yönetimi Projesi toplantısına katılacak.

5. Çevre Bakanları Toplantısı yapıldı!

Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 5. Çevre Bakanları Toplantısı, ilgili ülke bakanları ve delegelerinin katılımıyla İstanbul’da düzenlendi. İdris Güllüce, toplantının düzenlenmesinde emeği olan Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Sekretaryası’na teşekkürlerini iletti

5. Çevre Bakanları Toplantısı 17 Aralık'ta İstanbul’da yapılacak!

5. Çevre Bakanları Toplantısı İstanbul’da 17 Aralık'ta yapılacak. Bakanlar Toplantısı, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin başkanlığında üye ülkelerin bakanları veya heyet başkanlarının katılımı ile gerçekleşecek.

İdris Güllüce Türkiye-Pakistan Karma Ekonomik Komisyonu toplantısına katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce bugün Türkiye-Pakistan Karma Ekonomik Komisyonu 15. Dönem Toplantısı Programı'na ardından da Pakistan Ticaret Bakanı-Türkiye-Pakistan KEK Eşbaşkanı Khurram Dastgir Khan onuruna akşam yemeğine katılacak.

İdris Güllüce, Türkiye-Pakistan Karma Ekonomik Komisyonu 15. Dönem Toplantısına katılacak!

Türkiye - Pakistan Karma Ekonomik Komisyonu 15. Dönem Toplantısı, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ’ nin katılımıyla 15 - 16 Ekim 2014 tarihinde gerçekleşecek...

İdris Güllüce yarın Avrupa Çevre Ajansı Üst Düzey Toplantısına katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce 14 Ekim 2014 Salı günü saat 09:00'da Atatürk Kültür Merkezi Toplantısına saat 13:00'de Avrupa Çevre Ajansı Üst Düzey Toplantısına katılacak...

İdris Güllüce, 81 İl’de Hava Kalitesinin İzlenmesi hakkında basın toplantısı düzenliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce bugün “Laboratuvar, Ölçüm ve İzleme Dairesi Başkanlığında “81 İl’de Hava Kalitesinin İzlenmesi ve Kamuoyunun Bilgilendirilmesi Süreci” hakkında basın toplantısı düzenleyecek...

İSO toplantısı İdris Güllücenin konuşması Haberi

İSO toplantısı İdris Güllücenin konuşması


Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından düzenlenen Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı'na katıldı. Güllüce, toplantıda yaptığı konuşma ve notlarını resmi Twitter hesabıyla sosyal medyada paylaştı. İşte Bakan Güllüce'nin İSO Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı'ndan izlenimlerini paylaştığı o tweetleri;


"Toplantı kapsamında meslek komitelerinin temsilcilerini dinledik,değerlendirmelerini not ettik." 


"İmar plancılarının bir sözü var.İstanbul'un imarı Ağrı'dan başlar." 


"Yerelle çatışmamak koşulu ile sanayicimize her türlü desteğe hazırız," 


"Deprem bu ülkede yaşayan herkesin aklında tutması gereken bir gerçek. Tabi sanayicimizin de..."


"Biz alnımızın teriyle çırpınarak zengin olmuş bir ülkeyiz.Çevreyi kirletmeden.Oysa Batı öyle değil."


"Biz ozon deliğine zarar veren gazları yasaklayarak ödül aldık Birleşmiş Milletler'den.Hadi batılı ülkeler de yasaklasın."


"Kendimi bildiğimden beri hem fikirlerin hem de tüketilenlerin "yerli"olmasını savundum.Hükümet olarak da bu doğrultuda çalışıyoruz."


"İmar transferi konusunda çalışmalarımız var.Bu çalışmalar...