04 / 05 / 2024

ISOMER Viessmann

ISOMER Viessmann

ISOMER Isıtma Soğutma Merkezi, Alman teknoloji devi Viessmann’ın gelişmiş ürün gamıyla 2021 yılında 2 bin 500 bayiye ulaşmayı hedefliyor.

ISOMER 2021'de 2 bin 500 bayiye ulaşacak!

ISOMER Isıtma Soğutma Merkezi, Alman teknoloji devi Viessmann’ın gelişmiş ürün gamıyla 2021 yılında 2 bin 500 bayiye ulaşmayı hedefliyor.

Viessmann dünya çapında 120 satış bürosuna ulaştı!

Viessmann 11 ülkede 27 üretim merkezi, toplam 74 ülkedeki satış organizasyonları, Dünya çapında 120 satış bürosu ve toplam 11 bin 400 personelle Uluslararası bir firma haline geldi...

Viessmann Manisa'daki kombi fabrikasını faaliyete geçirdi!

Viessmann'ın dünyadaki kombi üretim üslerinden biri Manisa'da açıldı. Viessmann Grubu, 50 milyon TL yatırımla Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde kurduğu Türkiye'deki ilk üretim tesisi olan kombi fabrikasını faaliyete geçirdi.

Viessmann, 20. fabrikasını Manisa'da açtı!

Avrupa 'nın kombi sektöründeki 100 yıllık kuruluşu Viessmann, 20. fabrikasını Manisa'da açtı. Kombi fabrikasının açılış törenine Almanya Federal Cumhuriyeti İzmir Başkonsolosu Margit Haberle de katıldı...

Viessmann ilk fabrikasını Manisa'da açtı!

Alman ısıtma ve soğutma sistemleri üreticisi Viessmann, 20. fabrikasını Manisa'da açtı. Türkiye'deki ilk üretim merkezi olan Viessmann Manisa Üretim Tesisi, fabrika içerisinde düzenlenen törenle açıldı....

Viessmann Manisa'da 50 milyon liralık yatırım yaptı!

Kombi ve klima başta olmak üzere ısıtma-soğutma sistemleri üreticisi Viessmann, 50 milyon TL yatırımla Manisa’da kurduğu fabrikasında, başta Avrupa ülkeleri olmak üzere dünyaya kombi üretmeye hazırlanıyor.

Viessmann, Eskişehir'e kombi fabrikası kuracak

Gerhard Bastet, Türkiye'ye kombi fabrikası kuracaklarını ve bunun için en uygun yeri aradıklarını söyledi

Viessmann Eskişehir'e yatırım yapacak

Eskişehir'e kombi fabrikası kurmayı planlayan Viessmann'ın yöneticileri Eskişehir Ticaret Odası'nı (ETO) ziyaret etti

ISOMER Viessmann Haberi

ISOMER Viessmann

Postmodern toptancılık sisteminin iklimlendirme sektöründeki öncüsü olan ISOMER Isıtma Soğutma Merkezi, dünyanın lider ısı teknolojisi üreticilerinden Viessmann ile çalışmalarına hız verdi. Türkiye genelinde bin 400’e yakın bayisi bulunan şirket, Alman teknoloji devi Viessmann’ın gelişmiş ürün gamıyla 2021 yılında 2 bin 500 bayiye ulaşmayı amaçlıyor.

İklimlendirme ve güneş enerjisi sistemlerinde faaliyette bulunan ISOMER Isıtma Soğutma Merkezi, Alman devi Viessmann ile hedeflerini hızlandırdı. Türkiye çapında bin 400’e yakın bayisi olan ISOMER Isıtma Soğutma Merkezi, 2021’de 2 bin 500 bayiye ulaşacak. Bayilerine ürün dışında mühendislik, pazarlama ve eğitim desteği de sağlayan şirket, küçük ve orta ölçekli işletmeleri, Alman teknoloji devi Viessmann’ın gelişmiş ürün gamıyla büyütmeyi amaçlıyor.

İklimlendirme sektöründeki toptancılık anlayışında değişikliklere gittiklerini anlatan ISOMER Isıtma Soğutma Merkezi Genel Koordinatörü İlgin Eray, “Sektöre getirdiğimiz yeni...