03 / 05 / 2024

ispark engelli şarj ünitesi

ispark engelli şarj ünitesi

İSPARK modern ve teknolojik otoparkları yaşam merkezi haline getirirken engelli vatandaşlara yönelik hizmetleri de yaygınlaştırıyor. Kent genelinde açık, katlı ve yol üstü otoparklarında engelli vatandaşların rahat bir şekilde parklanmalarını sağlayacak s

İSPARK katlı otoparklara elektrik şarj istasyonları kurmaya başladı

AB ülkelerinde 2035 yılından sonra dizel ve benzinli otomobil satışları yasaklanacak. Artık yollar elektrikli araçlara kalacak. İSPARK da şimdiden tedbir alarak şarj istasyonları için düğmeye bastı.

Togg sonrası İSPARK otoparklarına elektrikli şarj istasyonları kuruluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki İSPARK otoparklarına elektrikli otomobiller için elektrikli şarj istasyonu kurulacak. İSPARK Genel Müdür Yardımcısı Samet Aslan 2030 yılında İSPARK otoparklarının kapasitesinin yüzde 10'unun elektrikli araçlara hizmet vermesinin amaçlandığını söyledi.

TOKİ engelli vatandaşlara ayrıcalık tanıyor mu?

TOKİ, alt gelirli, orta gelirli, şehit ailelerini, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimleri, engelli vatandaşları ve emekli vatandaşları ev sahibi yapıyor. Peki TOKİ engelli vatandaşlar için konut satışlarında ayrıcalık tanıyor mu?

TOKİ'den engelli vatandaşlara ayrıcalık!

TOKİ’den ev almak isteyen engelli vatandaşlar Engelli vatandaşlar için konut satışlarında ayrıcalık tanınıyor mu? Engelliler TOKİ kuralarına ne kadar katılabilir? sorularını araştırıyor.

Tüm binalar engelli dostu olacak!

Yapı denetimiyle ilgili yeni düzenlemeyle yapıların proje aşamasında engelliler için erişilebilir olması zorunlu hale getirildi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 'Engelli kardeşlerimize uygun projelendirilmemiş hiçbir binaya ruhsat ve iskan verilmeyecek' dedi.

Emekli, engelli, şehit ve gazi yakınları emlak vergisi ödüyor mu?

Bayram ikramiyesi ve Temmuz zam oranları emeklilerin yüzünü güldürdü. Bununla beraber emekliler ile birlikte engelli, şehit ve gazi yakınları emlak vergisi ödemeyeceği açıklandı. Peki ödeme yapanlar paralarını geri alabilecek mi? İşte detaylar...

TOKİ 50 bin konut engelli başvuruları başladı!

TOKİ’nin 67 ilde satışa çıkardığı 50 bin ucuz sosyal konut için başvurular devam ediyor. Ucuz konut hakkından yararlanmak isteyen engelli vatandaşlar bugünden itibaren bankalara başvuru yapabilecek.

Sakaryalı engelli yazar Rukiye Türeyen annesine ev aldı!

Tek parmakla 144 sayfalık kitap yazan Sakaryalı engelli yazar Rukiye Türeyen'in azmi başarıya dönüştü. Bir ömür kendisine bakan annesine ev almak isteyen Rukiye'nin hayali gerçek oldu.

Bayrampaşa Engelli Bakım Merkezi açıldı!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bayrampaşa Belediyesi, Gündüzlü Engelli Bakım Merkezi'nin inşaatını tamamlayarak hizmete açtı.

Engelli ve dar gelirliye özel konutlar üretilecek!

"2019 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı" kapsamında, engelli, yaşlı, öğrenci ve dar gelirlilerin konut ihtiyacı için özel çalışmalar yapılacak. 81 ilin sosyal analiz haritası çıkarılacak ve buna göre konut alanları geliştirilecek.

Engelli vatandaşların konut sorunu mecliste!

Engelli vatandaşların istihdam, sağlık, konut gibi alanlardaki sorunları meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İmar barışında engelli indirimi var mı?

İmar barışı başvurusu onaylanan kimselerin başvuru bedelini 31 Aralık 2018 tarihine kadar ödemeleri gerekiyor. Peki, imar barışında engelli indirimi var mı?

TOKİ Kayaşehir Engelli Grubu kura sonucu 2018!

TOKİ Kayaşehir Engelli Grubu kura sonucu 2018 açıklandı. 605 dairenin yer aldığı projede engelli vatandaşlar için kura sonuçları netleşti. İşte isim listeleri...

ispark engelli şarj ünitesi Haberi

ispark engelli şarj ünitesi

İSPARRK'tan yapılan açıklamaya göre; İSPARK açık katlı otoparklarında araç sahibi engelli vatandaşlara 8,yol üstü otoparklarında ise 3 saat ücretsiz hizmet veriyor. Engelli sürücülere yer çizgileri ile özel alan ayırırken, katlı otoparklarda engelli asansörü ve diğer ekipmanlarla hizmet veriyor. Böylece sürücülerin rahat bir şekilde parklammasına imkan sağlanıyor.


Engelliler için ücretsiz şarj üniteleri!


İSPARK engelli vatandaşlara yönelik proje ve hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Pilot olarak Kadıköy Açık Otoparkı’nda kurulan akülü engelli aracı şarj ünitesi, kısa sürede kent genelinde bulunan uygun noktalarda da hizmet vermeye başlayacak. Engelli vatandaşlar araçlarını şarj cihazına bağladıktan sonra üniteye yerleştirilmiş monitör ile internete girebilecek, gazete okuyabilecek ve tv izleyebilecek. Ünite ile şarj dolumu esnasındaki bekleme süresinin daha aktif ve eğlenceli kullanılması hedefleniyor


Kent genelinde hayata geçirdikleri otoparklarda engelli vatandaşlara...