27 / 04 / 2024

Elektrikli şarj istasyonu kurana 20 milyon liraya kadar destek verilecek

Elektrikli şarj istasyonu kurana 20 milyon liraya kadar destek verilecek

Resmî Gazete’nin bugünkü nüshasında yayımlanan karara göre; elektrikli şarj istasyonu kuran yatırımcılara, 20 milyon Türk lirasına kadar destek verilecek.



Teknolojik girişimler için yeni destek paketini açıklayan Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, elektrikli araç şarj istasyonu yatırımlarına, yatırımın yüzde 72’ine ve 20 milyon Türk lirasına kadar destek verecek. Geri ödemesiz verilen desteğin ayrıntıları, Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Resmî Gazete'nin bugünkü nüshasında Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın, Teknolojik Ürün Yatırım Destek Programı Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına dair yönetmeliği yayımlandı. Yapılan düzenlemenin ardından teknolojik yatırımlarda devlet desteği artırılmış olacak. 

Elektrikli şarj istasyonu kurana 20 milyon liraya kadar destek verilecek

Elektrikli araç şarj istasyonu kurmak isteyen yatırımcılara, yatırım bedelinin 4’te üçüne ve 20 milyon Türk lirasına kadar geri ödemesiz destek verilecek. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön