30 / 04 / 2024

Elektrikli şarj istasyonu kurana 20 milyon liraya kadar destek verilecek

Elektrikli şarj istasyonu kurana 20 milyon liraya kadar destek verilecek

Resmî Gazete’nin bugünkü nüshasında yayımlanan karara göre; elektrikli şarj istasyonu kuran yatırımcılara, 20 milyon Türk lirasına kadar destek verilecek.



Destekten faydalanılarak alınan teçhizat ve makine için 3 sene olan kiralanamama, satılamama ve devredememe zamanı 1 seneye çekildi. Yapılacak devirde teçhizat ve makinenin kullanıldığı yer ve amacının değişmemesi şartı aranıyor. 

10 MİLYONA VARAN DESTEK 

Yönetmeliğe göre; Ar-Ge çalışmalarıyla ortaya çıkan teknolojik ürünlerin geliştirilmesi için ise proje bedelinin yüzde 60’ına ve 10 milyon Türk lirasına kadar geri ödemesiz destek sağlanacak. 

Elektrikli şarj istasyonu kurana 20 milyon liraya kadar destek verilecek

Burada yatırımcılar teminat vermeleri hâlinde paranın yüzde 25'ini ön ödeme olarak alabilecek. Destekten faydalanan 36 şirket içerisinde projenin tamamlanması talep edilecek. Ortaya çıkabilecek problemler içerisinde bir kereye mahsus 6 aylık ek süre verilecek.

Keller Williams Kadıköy'e akülü şarj istasyonu kuracak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön