03 / 05 / 2024

İSPARK havaalanı park hizmeti

İSPARK havaalanı park hizmeti

İSPARK'tan havaalanlarında 8 liraya park hizmeti. Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ardından Atatürk Havalimanı'nda da otopark açacak olan İstanbul Otopark İşletmeleri, gün boyu 8 lira karşılığında hizmet verecek.

Park Inn by Radisson İstanbul Odayeri yeni havalimanına 10 dakika!

Radisson Hotel Group yatırımlarının hızını kesmiyor. Group son olarak, İstanbul'un yeni uluslararası havaalanına on dakika mesafede konumlanan Park Inn by Radisson İstanbul Odayeri ile özellikle yurtiçi ve yurtdışı iş amaçlı seyahat edenlerin uğrak noktası olmayı hedefliyor...

İstanbul'a 100 bin yeni park kapasitesi kazandırılacak!

İSPARK, İstanbul'un trafik çilesine çare üretebilmek adına bir 'Otopark Master Planı' hazırladı. Bu plan çerçevesinde 2019 yılına kadar İstanbul'a 100 bin yeni park kapasitesi kazandırılacak.

Apart Park'a Weeka talip oldu!

İstanbul'un otopark sorunu çözmek amacıyla 'Apart Park' projesini geliştiren İSPARK'a yatırım teklifi geldi. Alman markası Volkswagen'in lojistik firması Weeka, projenin yapımına talip oldu.

İstanbul'un otopark sorunu Apart Park ile son bulacak!

Alman Weeka şirketi, İstanbul'un otopark sorununa çözüm sağlaması hedefiyle oluşturulan "Apart Park" projesi kapsamında İSPARK'a iş ortaklığı ve yatırım teklifi sundu.

İstanbul'un otopark sorununa Apart Park çözümü!

Alman Weeka şirketi, İstanbul'un otopark sorununa çözüm sağlaması hedefiyle oluşturulan "Apart Park" projesi kapsamında İSPARK'a iş ortaklığı ve yatırım teklifi sundu.

1993 yılında Olimpiyat Parkı ve Köyü kurulacakmış!

1993 yılında İstanbul, 2000 yılı Olimpiyat oyunlarına talip olmuş. 2000 yılı olimpiyatları için İstanbul'da 4 bin 893 hektarlık alana Olimpiyat Parkı ve Köyü kurulacakmış. Çorlu ve Pendik'e de iki havaalanı yapılacakmış.

Havalimanlarına 8 liraya park hizmeti!

İSPARK havaalanlarında 8 liraya park hizmeti verecek. Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ardından Atatürk Havalimanı'nda da otopark açacak olan İstanbul Otopark İşletmeleri (İSPARK), gün boyu 8 lira karşılığında hizmet verecek.

İSPARK'tan havaalanlarında 8 liraya park hizmeti!

İSPARK'tan havaalanlarında 8 liraya park hizmeti. Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ardından Atatürk Havalimanı'nda da otopark açacak olan İstanbul Otopark İşletmeleri, gün boyu 8 lira karşılığında hizmet verecek.

Sarphan Finans Park'ta VIP ofisler satışa çıktı!

Sarp İnşaat öz Akar Elektrik A.O. tarafından Ataşehir'de hayata geçirilen Sarphan Finans Park projesinin VIP 300 ofisleri satışa çıkarıldı. Sahip olduğu helikopter pisti ile dikkat çeken ofisler, Sabiha Gökçen Havaalanı'na oldukça yakın.

Schiphol Havaalanı'nda park halindeki uçağı ev yaptılar!

Schiphol Havaalanında park halinde kiracılarını bekleyen bir uçak, iki yatak odası ve sekizin üzerinde banyosuyla konaklayıcıların hizmetine sunuldu. Uçak-Ev oyun konsolundan, tost makinesine ve oturma gruplarını içerisinde barındırıyor...

Tarabya Tekne Park yerine dalgakıran yapım işi ihalesi 28 Kasım'da!

İspark; Tarabya Tekne Park yerine dalgakıran yapım işini 28 Kasım 2014 saat 10:00'da ihaleye çıkarıyor. Söz konusu Tarabya Tekne Park yerine dalgakıran yapım işi 180 günde tamamlanacak.

İstanbul'un park sorunu nasıl çözülecek?

Bebek, Kuruçeşme, Beykoz ve Paşabahçe’ye yapılacak olan tekne park projesinin 2015'te hizmete açılması planlanıyor. İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik, İstanbul'un park sorunuyla ilgili projelerini anlattı...

Boğaza dört yeni tekne park geliyor!

İSPARK; Bebek, Beykoz, Kuruçeşme ve Paşabahçe'de toplam 810 kapasiteli tekne park yapımı için gerekli fizibilite çalışmalarını tamamladı. İSPARK,İstinye ve Tarabya'dan sonra İstanbul Boğazı'na yeni tekne parklar kazandırmak için çalışmalarını hızlandırdı.

İSPARK havaalanı park hizmeti Haberi

İSPARK havaalanı park hizmeti

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ardından Atatürk Havalimanı'nda da otopark açacak olan İstanbul Otopark İşletmeleri (İSPARK), gün boyu 8 lira karşılığında hizmet verecek.


İSPARK'tan yapılan açıklamaya göre, yolcuların yoğun taleplerini değerlendiren İSPARK, havaalanlarında yeni otoparkları hizmete açacak. Böylece birçok başvuruda uçak biletlerinin üstüne otopark ücreti ödediklerini dile getiren ve şikayette bulunan yolculara düşük ücretle otopark hizmeti verilecek.


Atatürk Havalimanı'nda da otopark açılması yönünde yoğun talepleri dikkate alan İSPARK, kısa zamanda havaalanına yakın yerde 1.500 araçlık otopark açacak. Atatürk Havalimanı'na 5 dakikalık mesafede olacak otopark, gün boyu 8 lira karşılığında hizmet verecek. Yolcular otoparktan havalimanına ring servisiyle taşınacak.


Sabiha Gökçen Havalimanı'nda halihazırda 1.300 araçlık otoparkla vatandaşlara hizmet veren İSPARK, yaşanan yoğunluğa ve artan taleplere çözüm üretmek amacıyla açık otoparkın kapasitesini de artırdı. 24 saat açık...