03 / 05 / 2024

Isparta Akkent Mahallesi sosyal tesis

Isparta Akkent Mahallesi sosyal tesis

Akkent Mahallesi Muhtarı Bekir Çevikbaş, mahallede 914 hanenin bulunduğunu bunlardan 150'sinin askeri lojmanlara ait olduğunu geri kalan 764 hanede de dar ve orta gelirli insanların oturduğu anlattı.

Antalya Akkent Sitesi çökme tehlikesiyle karşı karşıya!

Antalya’nın Kızıltoprak Mahallesi’ndeki Akkent Sitesi dökülmeye başladı. Yıkılma riski olan binada yaşayanları ölüm korkusu sardı

Şahinbey Kongre ve Kültür Merkezi’nde sona gelindi!

Şahinbey Belediyesi tarafından Akkent Mahallesi’nde hayata geçirilen Şahinbey Kongre ve Kültür Merkezi’nin inşaatında sona gelindi.

Şahinbey Kongre Merkezi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Gaziantep Valisi Davut Gül ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi tarafından Akkent Mahallesi'ne inşa edilen Şahinbey Kongre Merkezi'nin inşaat çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Şahinbey Kongre Ve Kültür Merkezi yükseliyor!

Şahinbey Belediyesi tarafından Akkent Mahallesi’nde hayata geçirilen Şahinbey Kongre ve Kültür Merkezi’nin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

Isparta Yeşilada Mahallesi'nin imar planı mecliste!

CHP Isparta Milletvekili İrfan Bakır, Isparta'nın Eğirdir ilçesine bağlı Yeşilada Mahallesi'nin imar planını meclis gündemine taşıdı..

Gaziantep Şahinbey Akkent Sosyal Tesisi hizmete açıldı!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu tarafından Akkent Mahallesi’ne yaptırılan Akkent Sosyal Tesisi hizmete açıldı.

Isparta Emre Mahallesi'nde 7 kat imar izni için 281 dilekçe verildi!

Isparta Emre Mahallesi'nde 7 kat yapılaşma hakkı veren meclis kararı iptal edilmişti. Şimdi de kararın geri getirilmesi için belediyeye 281 dilekçe verildi.

Isparta Emre Mahallesi kentsel dönüşüm bekliyor!

Isparta Belediyesi, Kentsel Tasarım Projesi'yle eski mahallelerin yenilenmesi için Emre, Gülcü, Hisar, Sülübey ve Karaağaç mahallelerinde 18 uygulaması yaptı. Emre Mahallesi'nde dönüşüm iptal edilmişti. Mahalle Muhtarı Gürcan Süvay, 200 mahalleliden imza toplayıp yeniden belediyenin kapısını çaldı.

Isparta Muzaffer Türkeş Mahallesi ilkokul istiyor!

Isparta İl Genel Meclisi'nin Şubat ayının üçüncü toplantısı yapıldı. Toplantının en önemli konusu ise Muzaffer Türkeş Mahallesi'ne yapılması istenilen okul oldu.

Antalya Gaziler Mahallesi’ne sıcak asfalt!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya’yı Isparta karayoluna bağlayan Gaziler Mahallesi Grup Yolu’nda sıcak asfalt çalışması yapıyor.

Isparta Akkent TOKİ'de asfalt çalışmaları yapıldı!

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Akkent Mahallesinde asfalt çalışması gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Isparta Akkent Mahallesi sosyal tesis istiyor!

Akkent Mahallesi Muhtarı Bekir Çevikbaş, mahallede 914 hanenin bulunduğunu bunlardan 150'sinin askeri lojmanlara ait olduğunu geri kalan 764 hanede de dar ve orta gelirli insanların oturduğu anlattı.

Akkentliler belediyeden çevre projeleri talep ediyor!

Akkent Mahallesi TOKİ Konutları 17. Sokakta oturan vatandaşlar belgede bulunan boş araziye belediyenin sahip çıkmasını istediler.

Isparta Akkent Mahallesi sosyal tesis Haberi

Isparta Akkent Mahallesi sosyal tesis

Akkent Mahallesi Muhtarı Bekir Çevikbaş, mahallede 914 hanenin bulunduğunu bunlardan 150'sinin askeri lojmanlara ait olduğunu geri kalan 764 hanede de dar ve orta gelirli insanların oturduğu anlattı. 2009 yılında TOKİ'nin kurduğu mahallede zaman içerisinde birçok eksikliğin giderildiğini ifade eden Çevikbaş, şuanda en büyük eksikliğin sosyal tesis olduğunu kaydetti. 


Akkent Mahallesi'nde 914 hanede 4 bin kişinin yaşadığını belirten Muhtar Bekir Çevikbaş, "Bunun 2 bin 850 civarında kayıtlı, diğeri ikametini almamış ama burada yaşıyor. En son sayımlara göre 1800 seçmenimiz var" dedi. 


BELEDİYE ALTERNATİF YOL YAPIYOR

Mahallenin sorunlarından bahseden Çevikbaş, şunları söyledi: "Mahallemiz avantajları olduğu kadar dezavantajları da var. Yüksekte olması nedeniyle havası temizdir. Ama yüksek olması nedeniyle kış aylarında otobüsler mahallemize çıkmakta güçlük çekiyor. Ayrıca mahalle sakinleri de yüksek yerlere araçlarıyla çıkamıyorlar. Belediyemiz...