08 / 05 / 2024

ısparta aliköy toki satışları

ısparta aliköy toki satışları

TOKİ Isparta Merkez Aliköy Evleri'nde 2 adet 3+1 daire en düşük 148 bin 649 TL, en yüksek 171 bin 547 TL'ye satılıyor...

Isparta Yenişarbademli TOKİ'ye kavuşuyor!

TOKİ 2022 Sosyal Konut projesinin tüm ayrıntıları açıklandı. Türkiye'de heyecanla takip edilen TOKİ Sosyal Konut projesinin ayrıntılarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Peki,  TOKİ Isparta'nın hangi ilçelerinde konut yapacak? TOKİ Isparta'da kaç konut inşa edecek?

Isparta Keçiborlu TOKİ kura sonucu 7 Ocak 2022!

Isparta Keçiborlu TOKİ kura sonucu 7 Ocak 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Isparta Keçiborlu TOKİ kura sonucu 7 Ocak 2022 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Isparta Atabey'de TOKİ projesi yapılması talebi TBMM'de!

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Isparta'nın Atabey ilçesine bağlı İslamköy köyüne TOKİ projesi yapılması talebine ilişkin soru önergesi verdi. 

Isparta Yalvaç'a TOKİ projesi meclis gündeminde!

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde TOKİ projesi yapılması ile ilgili yürütülen çalışmalar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cesur, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Arnavutköy TOKİ kura sonucu 3+1 kazananlar listesi!

Arnavutköy TOKİ kura sonucu 3+1 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. İşte Arnavutköy TOKİ kura sonucu 3+1 kazananlar listesi ve TOKİ Arnavutköy kura sonuçları sorgulama...

Denizli Kayaköy TOKİ 2020 projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Merkezefendi Kayaköy 2020 projesinde yer alan 205 adet konut için başvuru dönemi başladı.

Kırklareli Pehlivanköy TOKİ ihalesi bugün!

Kırklareli Pehlivanköy Kazımdirik Mahallesi 83 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Samsun Tekkeköy TOKİ orta gelir başvuruları başladı!

Samsun Tekkeköy TOKİ orta gelir grubu projesinde yer alan 3 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı.

Isparta Keçiborlu TOKİ 53 konut ihalesi 25 Haziran'da!

Isparta İli, Keçiborlu İlçesi, Senir Beldesi Yenimahallesi 53 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Haziran 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Merkezefendi Kayaköy TOKİ başvuru tarihi ve şartları!

Merkezefendi Kayaköy TOKİ başvuru tarihi ve şartları haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon dairelere yer veriliyor.

Samsun Tekkeköy TOKİ başvuru tarihi!

Samsun Tekkeköy TOKİ başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 171 adet konut bulunuyor.

Tekkeköy TOKİ alt gelir başvuru tarihleri!

Tekkeköy TOKİ alt gelir başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projeden yüzde 12 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Samsun Tekkeköy TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Tekkeköy projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

ısparta aliköy toki satışları Haberi

ısparta aliköy toki satışları


TOKİ Isparta Merkez Aliköy Toplu Konutları'nda 2 adet konut satışa çıkarılıyor. 132,17 metrekarelik 3+1 daireler en düşük 148 bin 649 TL, en yüksek 171 bin 547 TL'ye satışa sunuluyor. En düşük aylık ödeme 770 TL, en yüksek 897 TL olarak belirlendi. TOKİ Isparta Merkez Aliköy'de konut alımı 10 bin TL peşinatla gerçekleşiyor.



Isparta Merkez Aliköy TOKİ Evleri'nde başvuru dönemi 5 Kasım - 31 Aralık 2012 tarihleri arasında yapılıyor. Konutlar anahtar teslimli olarak satılıyor.



Detaylı bilgi için tıklayın