17 / 05 / 2024

Isparta Burdur otoyol

Isparta Burdur otoyol

Isparta-Burdur Dostluk Yolu Şantiyesi'ni inceleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, iki güzel şehir arasındaki mesafesinin 14 kilometreye düşeceğini söyledi.

Isparta-Burdur arası 14 kilometreye düşecek!

Isparta-Burdur Dostluk Yolu Şantiyesi'ni inceleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, iki güzel şehir arasındaki mesafesinin 14 kilometreye düşeceğini söyledi.

Isparta, Antalya ve Burdur'da bazı yerler sit alanı ilan edildi!

 Isparta, Antalya ve Burdur illerinde yer alan bazı bölgeler, 1 ile 3. derece arkeolojik sit alanı olarak tescil edildi.

TOKİ Isparta, Antalya ve Burdur'da zemin etüt raporu hazırlatacak! 

Antalya, Isparta ve Burdur İlleri Muhtelif İlçelerinde Toplu Konut Yapılması Kapsamında Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Antalya, Isparta ve Burdur'da zemin etüt raporu hazırlatacak!

Antalya, Isparta ve Burdur İlleri Muhtelif İlçelerinde Toplu Konut Yapılması Kapsamında Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 3 Nisan'da yapılacak.

5 ilde 154 çift 14 Şubat 2020’de evlendi!

Antalya, Isparta, Burdur, Muğla ve Kahramanmaraş’ta 14 Şubat Sevgililer Günü’nde 154 çift evlendi. Evlendirme dairelerinde yaklaşık beş dakikada bir nikah kıyıldı.

Isparta-Burdur arasına yapılan yol çalışmaları hız kesmiyor!

Isparta ve Burdur arasındaki mesafe 26 kilometreden 15 kilometreye düşürülecek.  Yol çalışmaları kapsamında Değirmendere Vadisi’nde 210 metre uzunluğunda viyadük inşa edilecek. 

Isparta Belediyesi Burdur Şeker Fabrikası'na talip oldu!

Isparta Belediyesi, hükümetin zarar ettiği gerekçesiyle özelleştirme kararı aldığı Türkiye’deki 14 şeker fabrikasından biri olan ve 18 Nisan’da ihaleye çıkan Burdur Şeker Fabrikası’na talip oldu. 

Isparta-Burdur karayolu kamulaştırmaları TBMM'de!

CHP Isparta Milletvekili İrfan Bakır, Isparta-Burdur karayolunun geçeceği yerlerde yapılacak kamulaştırmaları meclis gündemine taşıdı..

Isparta ve Burdur için Tabiat Turizmi Master Planı hazırlandı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, 18 tesisin temel atma töreni için Isparta'ya gitti. Erdoğlu, "Isparta ve Burdur bölgesi için Tabiat Turizmi Master Planı'nı hazırladık." dedi.

Burdur’da Aralık'ta 359 konut satıldı!

Antalya, Isparta ve Burdur İli sonuçlarını TÜİK Antalya Bölge Müdürü Abdi Öncel açıkladı. Burdur’da 2015 Aralık ayında 337 konut satılırken 2016 Aralık ayında yüzde 6,5 oranında artarak 359 konut satıldı.

Burdur Gölcük Tabiat Parkı'na 13 milyon TL'lik yatırım!

Burdur Doğa Koruma ve Milli Parklar 6'ncı Bölge Müdürü Adnan Yılmaztürk, 13 milyon TL'ye mal olacak Gölcük Tabiat Parkı Projesi'nin Isparta ve Burdur'un kültürel ve doğa turizmini harmanlayan örnek bir kazanım olacağını söyledi.

Afyon- ­Antalya Otoyolu, Burdur'dan geçecek!

Karayolları 13. Bölge Müdürü Şenol Altıok, Afyonkarahisar, Antalya arasında planlanan otoyolun Isparta’dan değil, Burdur’dan geçtiğini belirterek, yolun sadece SD Havaalanı ile Isparta OSB arasından geçeceğini belirtti.

Burdur Orman Bölge Müdürlüğü'nün binasına imar izni verildi!

Burdur'un en önemli kazanımlarından biri olan, Antalya ve Isparta'ya da hizmet veren Orman ve Su İşleri 6. Bölge Müdürlüğü'nün yeni bina yapımı için yer sorunu çözülerek, talep edilen yere imar izni verildi.

Isparta Burdur otoyol Haberi

Isparta Burdur otoyol

Ülkemizde devam eden yatırımlardan Isparta ve Burdur'un da hak ettikleri payı aldıklarından bahseden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti hükümetleri dönemlerinde ulaşım ve haberleşmede Isparta'ya 3 milyar 325 milyon, Burdur'a ise 2 milyar 871 milyon liradan fazla yatırım gerçekleştirdiklerini ifade etti. 

Hürriyet'te yer alan habere göre; Karaismailoğlu, AK Parti öncesinde bozuk, tek şeritli, tasarruftan uzak yollardan bu günlere gelindiğine işaret etti.

Isparta'da bölünmüş yol uzunluğunun 226 kilometre olduğunu ifade eden Karaismailoğlu, 4 kara yolu projesinin yapımının sürdüğünü ifade etti. Karaismailoğlu, Burdur'da da bölünmüş yol uzunluğunun 265 kilometre olduğunu ve 6 kara yolu projesinde çalışmaların hızla devam ettiğini söyledi.

"GÜNÜBİRLİK KISIR TARTIŞMALARI BIRAKIP, ÜLKENİN KALKINMASINA YOĞUNLAŞTIK"

Son 19 sene içerisinde Türkiye'nin yollarını en üst seviyelere getirdiklerinden bahseden Karaismailoğlu, "Isparta-Burdur Dostluk Yolu, iki güzide...