29 / 04 / 2024

Isparta Çelebiler Otoparkında son durum

Isparta Çelebiler Otoparkında son durum

Isparta Belediyesi tarafından Sağlık Müdürlüğü arkasına yaptırılan 4 katlı, 450 araç kapasiteli yeraltı katlı otoparkı açılış aşamasına geldi. Şu anda son rötuşları yapılan otoparkın kısa süre içerisinde hizmete sunulması planlanıyor.

İstanbul'da yediemin otopark ücretlerine yüzde 18 oranında zam geldi...

İstanbul'da yediemin otopark ve araç çekme ücretlerine yüzde 18 oranında zam yapıldığı açıklandı. Buna göre, araç çekme ücreti 708 Türk Lirası, 5 kilometreye kadar olan mesafede özel taşıma ücreti 708 TL, ve kilometre ücreti ise 23,6 Türk Lirası olduğu açıklandı.

Havalimanlarında otopark ücretlerine zam geldi...

Yakın zamanda uçuşu olanlara kötü haber geldi. Havalimanlarında otopark ücretlerine yeni yıl zammı geldiği duyuruldu. Buna göre, il il güncellenen park fiyatları ile beraber, taşıtlar sokaklara park edilecek gibi gözüküyor. İşte otopark fiyatları ve haberin detayları...

Hacizli araçların satışı ikinci el piyasasını düşürür mü? Satış işlemi ne kadar sürer? Uzmanlar açıkladı!

​​​​​​​Yediemin otoparkında bulunan hukuken muhafazasına gerek kalmayan hacizli araçların ihale aracılığıyla satışa çıkarılmasına yönelik düzenleme yürürlüğe girdi. Peki, hacizli araçların satışı ikinci el piyasasını düşürür mü? Satış işlemi ne kadar sürer? İşte detaylar...

Konut siteleri ve binaları elektrik çarptı! Elektrikli araç sahipleri otoparklara şarj yeri talep ediyor!

Günden güne yayılan elektrikli araçlar konut otoparklarında yeni probleme neden oldu. Elektrik araç sahipleri konut siteleri ve binasının otoparkında aracını şarj etmek için yer talep etmeye başladı.

40 bin araç kapasiteli otopark bile yetmedi! İstanbul Havalimanı tatilcilerle doldu taştı!

Bayram yoğunluğunun yaşandığı İstanbul Havalimanı’nın otoparkı adeta tıka basa doldu. 40 bin araç alabilen havalimanının otoparkında yer bulunamıyor.

Araç sahipleri şaşkına döndü! Kimse ne olduğunu anlamadı! Tam 105 araç aniden...

İstanbul Zeytinburnu'nda bir yediemin otoparkında yaklaşık 1,5 sene önce bağlanan araçlarını almaya giden iki araç sahibi, iki aydır otopark otopark araçlarını arıyor. İşte detaylar...

Gültepe K-Park Otoparkı yenilendi!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin yerel seçimlerde verdiği otopark için verdiği sözü yerine getirerek K-Park Otopark'ında yenileme çalışmaları yaptırdı.

Belediyelerin otopark gelirleri arsa alımları ve inşasında kullanılacak!

TBMM Çevre Komisyonunda onaylanan Türkiye Çevre Ajansının Kurulması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapan Kanun Teklifi ile Karayolları Trafik Kanunu'nda değişiklikle imar mevzuatı kapsamında belediyelerin otopark gelirlerini büyükşehir belediyesine aktarılması uygulaması sona eriyor.

Antalya'da müteahhidin öldürülmesi davası!

Antalya'da Fatih Mehmet Şirazi'yi evinin otoparkında silahla öldüren sanık Talat Örgü, "tasarlayarak öldürme" suçundan hakim karşısına çıkarıldı. Dava, sanığın tutukluluğunun devamına karar verilerek başka bir tarih ertelendi...

Kadıköy'deki 6 katlı bina tahliye edildi!

İstanbul Kadıköy'de 6 katlı bir binanın bahçe zemininde ve otoparkında çatlaklar oluştu. Zabıta ve polis ekipleri tarafından bina tahliye edildi.

İzmir'deki metro otopark inşaatındaki göçükte arama çalışmaları sürüyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından metro vagonları için bir firmaya yaptırılan ve inşaatı devam eden yer altı otoparkında meydana gelen göçük altında kalan 2 kişiden birinin cesedine ulaşıldı.

İstanbul Havalimanı'nda otopark ücretleri belli oldu!

İlk etabı 29 Ekim'de açılan İstanbul Havalimanı'nda otopark ücretleri belli oldu. Buna göre, 2 ay süresince otoparktan ücret alınmayacak.

Manisa Salihli'de yeni yeraltı otoparkı açıldı!

Manisa Salihli'de 500 araçlık yeraltı otoparkı da Salihli halkının kullanımına sunuldu.  Trafik sıkışıklığı sorununu azaltacak ve vatandaşların araçlarını güvenle park edebileceği modern yeraltı otoparkında kayıtlar başladı. 

Isparta Çelebiler Otoparkında son durum Haberi

Isparta Çelebiler Otoparkında son durum


Son rötuşları yapılan otoparkta incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, otoparkın açılmasıyla birlikte; Cumhuriyet Caddesi, Kaymakkapı Meydanı gibi noktalarda park yasağının getirileceğini söyledi. Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın Sağlık Müdürlüğü arkasında inşa ettirdiği 4 katlı ve 450 araç kapasiteli Çelebiler Otoparkı’nda son aşamaya gelindi. Şu anda son rötuşları yapılan otoparkın kısa süre içerisinde açılması planlanıyor. Üstü yeşil alan ve dinlenme noktası olarak değerlendirilen otopark teknolojinin son sistemleri ile donatıldı. Çalışmaları ekibi ile birlikte yerinde inceleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, otoparkın üst kısmına 4 kat inşaat hakları olmasına rağmen yeşil alan olarak kalacağını belirtti ve, “Buranın üstünü de park yapacağız, yeşillendirdik.  Şehirler meydanlarıyla, yeşil alanlarıyla, parklarıyla muteber kalır. Buraya huzurlu bir şekilde...