09 / 05 / 2024

Isparta Davraz kayak merkezi

Isparta Davraz kayak merkezi

Isparta'da, Toros Dağları'nın en yüksek zirvesinde kurulu Davraz Kayak Merkezi'nde imar planı çalışmaları bitti. Kayak Merkezi'nde, turizmin 12 aya yayılması amaçlanıyor.

Isparta Davraz'da imar planı tamamlandı!

Isparta'da, Toros Dağları'nın en yüksek zirvesinde kurulu Davraz Kayak Merkezi'nde imar planı çalışmaları bitti. Kayak Merkezi'nde, turizmin 12 aya yayılması amaçlanıyor.

Isparta Davraz'da imar planı tamamlandı!

Isparta’da, Toros Dağları’nın en yüksek zirvesinde kurulu Davraz Kayak Merkezi’nde imar planı çalışmaları tamamlandı.

Davraz Kayak Merkezi, Varlık Fonu'na devredildi!

Isparta'daki 37 bin metrekarelik Davraz Kayak Merkezi arsası ve kompleksleri Türkiye Varlık Fonu'na devredildi.

Davraz Kayak Merkezi'nin onaylanan imar planıyla yeni dönem!

Davraz Kayak Merkezi'nin yıllardır beklenen Turizm İmar planın onaylanması ile birlikte yeni bir dönemde başlıyor. İl Genel Meclis Başkanı Davraz’da günübirlik ziyaretçiler için cami, küçük kafteralar ve tuvaletlerin yapımına başlanacağını söyledi.

Davraz Kayak Merkezi imar tadilatı onaylandı!

TÜRKİYE'NİN eıı önemli kayak merkezlerinden biri haline gelen, yaz aylarında ise kamp merkezi olması için büyük çaba sarfedilen Davraz Dağı için önemli bir adım daha atıldı.

Çambaşı Kayak Tesisi kış turizmine katkı sağlayacak!

Ordu'da yapımına 2012 yılında başlanan ve bu yıl tamamlanması planlanan Çambaşı Kayak Tesisi Projesi'nin, bölgenin kış turizmine katkı sağlaması bekleniyor..

Burdur Salda Kayak Merkezi kış turizmi sezonunu açtı!

Türkiye’nin ilk ve tek göl manzaralı tesisi Burdur “Salda Kayak Merkezi”, muhteşem bir organizasyonla kayak sezonunu açtı. Vatandaşlar, doğaseverler ve sporcular Salda Kayak Merkezi’nde buluştu.

Akdağ Kayak Merkezi'nde turizm yoğunluğu yaşanıyor!

Akdağ Kayak Merkezi'nde turizm yoğunluğu yaşanıyor. Akdağ Kayak Merkezi'nde 2 yıl aradan sonra yağan karı fırsat bilen aileler, yarıyıl tatilinde çocuklarıyla kayak yapmanın keyfini çıkardı

Güneydoğu'da kayak sezonu açıldı!

Karacadağ Kayak Merkezi'nde kar kalınlığının istenilen seviyeye gelmesiyle kimileri yöresel kıyafet, kimileriyse deniz yatağıyla pistlere koştu....

Tarihi Kayaköy’e otel projesine tepki!

Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde, tarihi eski Rum kenti olan Kayaköy Mahallesi’nin bulunduğu Levissi bölgesinde 300 yataklı otel yapılmak istenmesi, bölge sakinleri ve çevrecileri kızdırdı. İşte yaşananlar...

Turizm acenteleri kayak kampı isteyen okullara Erciyes'i öneriyor!

Öğrencileri için kayak kampı planlayan İstanbul'daki pek çok okul kamp yeri olarak Erciyes'i tercih etmeye başladı. İstanbul'daki turizm acenteleri, kayak kampı isteyen tüm okullara Erciyes'i öneriyor.

Tarihi Kayaköy’e otel projesine tepki!

MUĞLA’nın Fethiye İlçesi’nde, tarihi eski Rum kenti olan Kayaköy Mahallesi’nin bulunduğu Levissi bölgesinde 300 yataklı otel yapılmak istenmesi, bölge sakinleri ve de çevrecileri ayağa kaldırdı.

Çambaşı Kayak Tesisi turizmi canlandıracak!

Çambaşı Kayak Tesisi turizmi canlandıracak. Ordu'da yapımına 2012 yılında başlanan ve bu yıl tamamlanması planlanan Çambaşı Kayak Tesisi Projesi'nin, bölgenin kış turizmine katkı sağlaması bekleniyor.

Isparta Davraz kayak merkezi Haberi

Isparta Davraz kayak merkezi

Yaklaşık 257 hektar alan büyüklüğündeki, Kulovası olarak adlandırılan alanla ilgili imar planı çalışmaları tamamlandı. Isparta Valiliği, Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan Davraz Kayak Merkezi'nin İl Özel İdaresi'ne tahsisini istedi.




GÜNÜBİRLİK ZİYARET

Davraz Kayak Merkezi'nde günübirlik ziyaretçiler için sosyal alanlar yer alacak. Projede ziyaretçiler için otopark, cami, lavabolar olacak. Yine ziyaretçilerin çay, kahve içebilecekleri kafeteryalar oluşturulacak.          ...