24 / 07 / 2024

ısparta gayrimenkul

ısparta gayrimenkul

Isparta Milli Emlak Müdürlüğü, Isparta ili, Merkez ilçesinde yer alan 24 adet gayrimenkulü satıyor. İşte fiyat bilgileri...

Belediye, Isparta ve Malatya’da 12 adet gayrimenkul satıyor! 207 bin  TL'den başlayan fiyatlarla…

Isparta ve Malatya’da toplam 12 adet gayrimenkul 207 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. İşte arsa ve arazilerin satışıyla ilgili ayrıntılar…

Isparta'da 26 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık gayrimenkul fırsatı! 

Isparta Milli Emlak Müdürlüğü, Isparta ili, Merkez ilçesinde yer alan 24 adet gayrimenkulü satıyor. İşte fiyat bilgileri...

Isparta Milli Emlak'tan satılık 23 gayrimenkul!

Isparta Milli Emlak Müdürlüğü, Isparta ili, Merkez ilçesinde yer alan 23 gayrimenkulü satıyor...

Isparta'da her gün 20 gayrimenkulün kapısı ilk kez açıldı!

CK Enerji Akdeniz Elektrik tarafından Gayrimenkulün Enerjisi Raporu açıklandı. Verilere göre, Isparta'da her gün 20 gayrimenkulün kapısı ilk kez açıldı.

Isparta'da 5.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Isparta İli, Merkez İlçesi, Pirimehmet Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 5 milyon 105 bin 79 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 13 Eylül 2018 olarak belirlendi.

Isparta'da 5.3 milyon TL'ye icradan satılık 3 gayrimenkul!

Isparta İl, Merkez İlçesi'nde yer alan 3 adet gayrimenkul toplamda 5 milyon 350 bin TL bedel ile icradan satışa sunuluyor.

Isparta'da satılık 5 gayrimenkul ihalesi 22-24 Ağustos'ta!

TCDD Genel Müdürlüğü 7. Bölge Müdürlüğü, Isparta'daki 5 gayrimenkulünü satışa sunuyor. İhaleler 22-24 Ağustos'ta yapılacak..

TURYAP Gayrimenkul Müzayedeleri Isparta'da şube açtı!

Türkiye'deki temsilciliğine bir yenisini daha ekleyen TURYAP Gayrimenkul Müzayedeleri Isparta'da şube açtı.TURYAP Isparta Temsilcisi seçilen Fatih İlhan, markalı emlak projelerini içeren hizmet vereceklerini belirtti.

Gayrimenkul, Isparta'da iyi bir yatırım aracı!

Hazırda parası olan kişiler başka illerde altın, döviz ve bankaların mevduat hesaplarını yatırım aracı olarak değerlendirirken Isparta’daki en önemli yatırım aracı ise gayrimenkul olarak görülüyor.

Sparta Tower Ispartakule bu ay satışa çıkıyor!

LEKE Jeans ' in patronu Cengiz Acar gayrimenkul sektörüne Ispartakule ' den Sparta Tower projesiyle girdi. Sparta Tower Ispartakule projesinin bu ay satışa çıkması planlanıyor...

Sparta Tower projesi bu ay satışa çıkacak!

LEKE Jeans'in patronu Cengiz Acar gayrimenkul sektörüne Ispartakule'den Sparta Tower projesiyle girdi. Sparta Tower Ispartakule projesinin bu ay satışa çıkması planlanıyor. Proje konut ve ticari birimlerden oluşuyor.

TTA Gayrimenkul 15 taşınmazı satış yöntemiyle özelleştirecek!

TTA Gayrimenkul Anonim Şirketi, Afyonkarahisar, Bolu, İsparta, İstanbul , İzmir, Kırıkkale, Konya, Mersin ve Muğla'da yer alan toplam 15 taşınmazı satış yöntemiyle özelleştirecek. İhale için son teklifler 18 Temmuz'a kadar verilecek...

TTA Gayrimenkul Anonim Şirketi 9 ilde 15 taşınmazı özelleştirilecek!

TTA Gayrimenkul Anonim Şirketi, Afyonkarahisar, Bolu, İsparta, İstanbul, İzmir, Kırıkkale, Konya, Mersin ve Muğla'da yer alan toplam 15 taşınmazı satış yöntemiyle özelleştirecek hale şartname bedeli ise 100 TL ile 1000 TL arasında olacak.

ısparta gayrimenkul Haberi

ısparta gayrimenkul

Isparta Milli Emlak Müdürlüğü tarafından, Isparta ili, Merkez ilçesinde yer alan 24 adet gayrimenkul satışa sunuluyor. Gayrimenkuller arasında, arsa, hamtoprak, mesken ve tarla yer alıyor. 

Isparta Merkez'de yer alan gayrimenkullerin satış ihalesi açık teklif usulü ile 21 Eylül 2022 tarihinde saat 09:00'da gerçekleştirilecek. 

Peki Isparta Merkez'de yer alan arsa, hamtoprak, mesken ve tarlaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Isparta Milli Emlak Müdürlüğü tarafından satışı yapılacak arsaların büyüklükleri 15,20 metrekare ile 2 bin 912 metrekare arasında, ham toprakların büyüklükleri 53,03 metrekare ile 5 bin 883 metrekare arasında değişiyor. 

Satışa sunulan arsa, tarla ve hamtoprakların fiyatları 26 bin 480 Türk Lirası'ndan başlıyor, 1 milyon 111 bin Türk Lirası'na kadar yükseliyor. 

Gayrimenkullerin peşin alımında yüzde 20 indirim sunulurken, 8 taksit imkanı ile satın alma imkanı...