21 / 05 / 2024

Isparta konut haritası

Isparta konut haritası

Isparta'nın konut araştırması gayrimenkul zengini tezini doğruladı. Bölgede hane halkının büyük bölümü kendi konutunda oturuyor. Her hanede ortalama 4,3 kişi barınıyor. Nüfusun büyük bölümü kendine ait evlerde ve binalarda yaşıyor.

Milli Emlak'tan Isparta'da konut imarlı arsa!

Isparta Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü Isparta Merkez Çünür Mahallesi'nde yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 30 Kasım tarihinde yapılacak.

O ilde konut fiyatları İstanbul'la yarışır hale geldi! Ev sahibi olmak hayal oluyor...

Konut fiyatlarındaki artış İstanbul başta olmak üzere tüm illerde hissedilmeye başladı. Isparta'da geçen sene 130 metrekarelik daireler 2 milyon ile 2,5 milyona satılırken bu sene adeta fırladı.

Tüm Emekliler Derneği'nden emeklilere konut müjdesi!

Tüm Emekliler Derneği (Tüm. Emek. Der.) Isparta Şube Başkanı Hayati Yıldız, Isparta ilinde emeklilerin konut sahibi olacağını belirtti.

TOKİ Isparta projesi için start verdi! Sütçüler'e 124 yeni konut geliyor!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Isparta projesinin ihalesini 2 Ekim 2023 tarihinde saat 14.30'da gerçekleştirecek.

İstanbul’da büyük dönüşüm başlıyor! Rezerv alanlar tek tek belirlendi, 350 bin yeni konut yapılacak!

Mega kent İstanbul’da ilk etapta 600 bin, tam 1.5 milyon riskli konutun yenilenmesi için yol haritası hazırlandı. Riskli evlerde yaşayan vatandaşların taşınması için belirlenen rezerv alanlara 350 bin konut yapılacak.

O ilde 7 adet konut imarlı arsa satılıyor! Metrekaresi 1.100 TL'ye! 

Isparta Gönen Belediye Başkanlığı, Isparta ili, Dönen ilçesi, Kasap Mahallesi'nde yer alan 7 adet konut imarlı arsayı metrekaresi 1.100 TL'ye satıyor. Peki Isparta Gönen'deki arsaların büyüklükleri ne kadar? 

TOKİ Isparta projesinde Nisan 2023 müjdesi geldi! 124 yeni konut inşa edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Isparta 2023 projesi için Nisan 2023 müjdesi geldi.

Uzmanlardan ‘depremzede’ için hukuki yol haritası! 30 yıl geçse de konut sahibi dava açıp hakkını arayabilir!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından afetzedeler yaralarını sarmaya çalışırken, ağır yıkımlarda sorumluluğu veya kusurları bulunan bazı müteahhitler de gözaltına alınmaya başladı. Olayı hukuki boyuttan değerlendiren uzmanlar depremzedeler için hukuki yol haritası çıkardı.

TOKİ Isparta projesiyle 250 konut ve 4 dükkan geliyor! 

Yeni yatırımlar için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta projesiyle 250 yeni konut inşa edecek. İşte detaylar...

TOKİ Isparta Senirkent'te kaç adet konut yapacak?

TOKİ Sosyal Konut 2022 projesinin tüm ayrıntıları belli oldu. Türkiye'de heyecanla beklenen TOKİ Sosyal Konut projesinin ayrıntılarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Peki,  TOKİ 2022 Isparta'da hangi ilçelerde inşa edilecek? TOKİ Isparta'da kaç konut inşa edecek?

TOKİ Isparta Keçiborlu'ya 150 adet konut yapacak!

TOKİ Sosyal Konut 2022 projesinin tüm ayrıntıları netleşti. Türkiye'de heyecanla beklenen TOKİ Sosyal Konut projesinin ayrıntılarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Peki TOKİ Isparta'da kaç konut yapacak?, TOKİ 2022 Isparta'da hangi ilçelerde inşa edilecek?

TOKİ Isparta Aksu'da 100 konut yapacak!

TOKİ Sosyal Konut 2022 projesinin tüm ayrıntıları açıklandı. Türkiye'de heyecanla beklenen TOKİ Sosyal Konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Peki, TOKİ Isparta'da kaç konut yapacak? TOKİ 2022 Isparta hangi ilçelerde inşa edilecek?

6 soruda TOKİ Isparta Sosyal Konut Projesi 2022! Isparta ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün vatandaşlara duyurduğu TOKİ Sosyal Konut Projesi ile ilgili tüm ayrıntılar açıklandı. Peki TOKİ Isparta 2022 sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek?

Isparta konut haritası Haberi

Isparta konut haritası

Isparta'nın konut araştırması gayrimenkul zengini tezini doğruladı. Araştırma, ilde vatandaşların büyük bölümünün kendine ait konutlarda yaşadığı gerçeğini ortaya çıkardı. 


Hane halkının yüzde 21 'i kiracı konumunda. Araştırma Ispartalılarm konutta sağlamlığa ve binanın yeni olmasına özen gösterdiğini de ortaya çıkardı. Isınmada soba ve doğalgaz en çok tercih edilen ısınma aracı olarak dikkat çekti. 


Soba ve doğalgazdan sonra merkezi kalorifer sistemi ile ısınma tercih edilirken, ilde ısınma ihtiyacını gideremeyen kimse yok. İsparta'nın konut ve hane halkı araştırmasından ilginç sonuçlar ortaya çıktı. 2016 nüfusu dikkate alınarak yapılan araştırmaya göre il genelinde hane sayısı 183 bin 232 olarak açıklandı. Araştırmadan çıkan sonuçlara göre ilde hane başına ortalama 4,3 kişi yaşam sürüyor. 


Nüfusun hane sayısına dağılımına göre 25 bin 312 hanede tek kişi, 39 bin 632 hanede...