30 / 04 / 2024

Isparta Şehir Hastanesinde son durum

Isparta Şehir Hastanesinde son durum

Temeli 2014 yılında atılan Isparta Şehir Hastanesinin kaba inşaatının birkaç ay içerisinde bitirileceği öğrenildi. Hastanenin tefrişatı tamamlandıktan sonra yeni yılın ilk aylarında hizmete açılmasının hedeflendiği belirtildi.

Isparta Şehir Hastanesi'nin yüzde 90'ı tamamlandı!

Kaba inşaatı yüzde 90 civarında biten Isparta Şehir Hastanesi ayrıca ilkleri de içinde barındırıyor. Türkiye'de en büyük trijen ve deprem izaletör sistemi bu hastanede uygulanacak.

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesinin açılışı geri sayım başladı: Depremlerde 32 santim esneyebilecek!

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesinde açılış için geri sayım başladı. Temel ve bina arasına kolonlar üzerine yerleştirilen 718 izolatör sayesinde bina, büyük depremlerde dahi en az hasarla sağlık hizmeti sunmayı sürdürecek. İşte hastane ile ilgili ayrıtıntılar...

Şehir Hastanesinde iş arayanlara müjde! Çok sayıda personel alımı yapacak! Üstelik şartlara inanamayacaksınız!

Hastanede iş arayan vatandaşlara müjde. Şehir Hastanesi’ne personel alımı yapılacağı duyuruldu. İşte detaylar!

Şehir hastanesinde yüksek maaşla hemen işe başlayın! Üstelik KPSS şartı da aranmıyor! İşte detaylar!

Şehir hastanesinde çalışmak isteyenlere müjdeli haber verildi. İşte KPSS şartının da olmadığı personel alımına dair detaylar!

Türkiye'nin yüz ölçümünü artıran Rize Şehir Hastanesi'nde son dakika! Resmen tamamlandı! 

Rize'de inşa edilecek şehir hastanesinde, 8 milyon ton taşın kullanıldığı, 350 bin metrekare büyüklükteki alanda 1 sene devam eden deniz dolgusu tamamlandı. İşte ayrıntılar... 

Şehir hastanesine personel aranıyor! İşte Şehir hastanesi personel alım şartları!

Şehir hastanesinde çalışmak isteyenlerin beklediği gün geldi. Şehir hastanesi yeni bir ilan açtı. İşte o detaylar!

13 şehir hastanesinde ruhsat süreci tamamlanmadan inşaat başladı iddiası!

Sayıştay raporlarına göre Türkiye’nin farklı şehirlerinde yer alan 13 şehir hastanesinde arsa tahsis ve ruhsat süreçleri bitirilmeden yapım işine start verildi. Buna rağmen tamamlanamayan hastaneler için “süre uzatımı ödemesi” de gerçekleştirildi.

Samsun Şehir Hastanesi'nin inşaatı başladı!

Samsun'da 1 milyar liraya mal olacak 900 yataklı şehir hastanesinde hafriyat çalışmalarına başlandı.

Gaziantep Şehir Hastanesi'nin inşaatı gelecek yıl bitirilecek!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Gaziantep'te, beraberindeki Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile inşaatı süren Gaziantep Şehir Hastanesinde incelemelerde bulundu.

Ankara Şehir Hastanesinde asansör düştü iddiası!

Sağlık Bakanlığından, Ankara Şehir Hastanesinde asansörün düştüğü ve dört kişinin yaralandığı yönünde bazı internet sitelerinde yer alan iddiaların gerçeği yansıtmadığı açıklandı. 

Bilkent Şehir Hastanesi hasta kabulüne başladı!

Avrupa'nın en büyük, dünyanın tek seferde yapılan 3'üncü büyük hastanesi Ankara Bilkent Şehir Hastanesinde, hasta kabulüne başlandı..

Şehir hastanelerinde hedef 40 bin yatak kapasitesi!

Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü tarafından Isparta'da, şehir hastaneleri konulu çalıştay gerçekleşti. Çalıştayda konuşan Çalıştaya Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Prof. Dr. Murat Alper, şehir hastanelerinde 40 bin yatak kapasitesi amaçladıklarını söyledi.

Isparta Sanayi Sitesi şehir dışına taşınıyor!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bekarlığının uyguladığı "Üretim Reform Paketi' kapsamında bazı sanayi sitelerinin şehir dışına taşınması uygulaması ile Isparta Sanayi Sitesi'nin taşınması için hazırlıklara başladığı açıklandı.

Isparta Şehir Hastanesi açıldı!

Başbakan Binali Yıldırım, Isparta Şehir Hastanesinin açılış törenine katıldı. Yıldırım, törende konuşma yaptı.

Isparta Şehir Hastanesinde son durum Haberi

Isparta Şehir Hastanesinde son durum


Isparta'nın sağlık alanında Türkiye'ye rol model olmasına çok az kaldı. İnşaatı tüm hızıyla süren Şehir Hastanesi'nin inşaatının son baharda bitmesi planlanıyor. AKFEN İnşaat yetkilileri, Projenin sonbaharda biteceğini, hastanenin tamamlanarak Sağlık Bakanlığına devrinin yapılacağını söylediler. 




Temeli 2014 yılında dönemin Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından atılan Şehir Hastanesi'nde hummalı bir çalışma var. 220 bin m2 kapalı alanı, 755 yatak kapasitesine sahip olacak Şehir Hastanesi'nde sona gelindi. Kaba inşaatı yüzde 90 biten hastane projesi 2016'nın sonbaharına yetiştirilmesi bekleniyor. Akfen İnşaat yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre, Projenin Sonbaharda biteceğini ve inşaatın tamamlanarak Bakanlığa devredileceğini söylediler. İnşaatın sona yaklaşmasıyla birlikte hastanede bulunan yenilikler hemen göze...