06 / 05 / 2024

ısparta ssk arsa arazisi ne olacak

ısparta ssk arsa arazisi ne olacak

İstanbul Yolu üzerindeki eski SSK binası arkasına yapılması planlanan öğrenci yurduyla ilgili İl Özel İdaresinin talebini reddeden Isparta Belediyesine AK Parti kanadından sert tepki geldi.

Yatırımcılar dikkat! Antalya ve Isparta'da 12 arsa satılacak!

Antalya ve Isparta'da yer alan 12 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 13 Şubat ve 15 Şubat tarihlerinde yapılacak.

Gaziantep, Isparta ve İzmir'de 41 adet arsa satılıyor! Bu tarihlere dikkat! 

Gaziantep, Isparta ve İzmir yer alan 41 adet arsa Belediyeler tarafından satılıyor. Peki 3 ildeki arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Milli Emlak Isparta'da 12 adet arsa ve arazi satacak!

Isparta Milli Emlak Müdürlüğü tarafından 12 adet taşınmazın (arsa ve tarla) satışının yapılacağını açıklandı.

Isparta'da arsa sahibi olma fırsatı! Belediye 11 arsayı 7 Kasım'da satıyor! 

Isparta Belediye Başkanlığı, Isparta ili, Merkez ilçesi, Gülcü Mahallesinde yer alan 11 adet arsayı satıyor. Peki Isparta'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Isparta'da imarlı arsa satılacak! İhalesi 26 Eylül'de!

Isparta Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Isparta Merkez'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 3 bin 552 metrekare alana sahip.

Isparta'da arsa bulmak çok zor!

Dereli Emlak Ortağı Osman Yıldız, "Arsa payları Isparta'da çok yüksek. Bundan dolayı da arsanın olmayışı konut alanını daraltıyor ve maliyetler artıyor" dedi.

Isparta TOBB Mesleki ve Teknik Lisesi'nin arsa sorunu çözülüyor!

Isparta'daki Gül Küçük Sanayi Sitesinde bulunan TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi için Atölye yapılması konusundaki en büyük engel olan arsa sorunu çözülüyor.

Isparta'daki imar sorunları arsa fiyatlarını yükseltti!

AK Parti Belediye Meclis Üyesi Kadir Dal Isparta'daki arsa maliyetlerinin artışının nedeni ele alı. Dal ''300 bin TL'ye daire satılan yerde 150 bin TL arsa maliyeti olamaz.'' dedi.

Isparta'da arsa sıkıntısı konut fiyatlarına yansıyor!

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Belediye imkanlarıyla Isparta’da ucuz konut yatırımı yapmanın sinyalini verdi. Günaydın, bölgede arsa sıkıntısının konut fiyatlarına yansıdığını belirtti.

Isparta'da ucuz arsa bulunursa konut fiyatları düşecek!

METRO İnşaat Sahibi Mustafa Özaydın, Isparta'daki konut fiyatlarını pahalı bulmasının nedeninin arsanın pahalı olmasına bağlayan Özaydın, ucuz arsa bulunması durumunda konutların en az yüzde 30 ucuzlayacağını söyledi.

Isparta'nın ilçesinde arsa fiyatları 5'e katlandı!

Ankara Etimesgut'daki Askeri Havaalanı ve tesislerinin Isparta'ya taşınması kararının ardından bölgede arsa fiyatlarında önemli derecede artış yaşanıyor

Isparta Defterdarlığından 49 yıllığına kiralık arsa!

Isparta Defterdarlığı merkeze bağlı Aliköy Köyünde 22 bin 900 metrekare arsanın 49 yıllık irtifak hakkı için ihale düzenlediğini açıkladı. İkisöğütçük mevkiindeki arsa için 344 bin lira rayiç bedeli istendi

Aksaray Belediyesi arsa ve dükkan satacak

Aksaray Belediyesi 12 adet arsa 3 adet dükkan satacak

ısparta ssk arsa arazisi ne olacak Haberi

ısparta ssk arsa arazisi ne olacak

 Karara şaşırmadıklarını söyleyen AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, “Siz izin vermezseniz, biz Çevre ve Şehircilik Bakanlığından gereken izni alırız” diyerek belediye yönetimine rest çekti.

 

Ret kararının gerekçesini açıklayan İmar Komisyonu Başkanı Gülboy, "Toplamda 207 bin metre karelik yapı inşaat alanı olan bir yere bugüne kadar bir şey yapılmamış. O nedenle teklifi uygun görmedik" şeklinde konuşmuştu. 


Belediye Meclisinden çıkan karara ilk tepki AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel'den geldi. 

Isparta'da12 bin kişilik daha acil öğrenci yurduna ihtiyaç olduğuna dikkat çeken Milletvekili Özel, "Bu yurdu İstanbul'da yaşayan Ispartalı işadamlarımızı yapacaktı. Bu kararı yeniden gözden geçirmezlerse biz izni bakanlıktan alırız" dedi. 

MHP ile paralel yapının dirsek temasta olduğunu söyleyen Özel, "Sadece yurt binasına engel olmuyorlar. 2 özel hastanemizin yatırımını da engelliyorlar" ifadelerini kullandı. 


"İZİN VERİLMEZSE BAKANLIKTAN...