24 / 07 / 2024

Isparta Ticaret Kültür merkezi

Isparta Ticaret Kültür merkezi

Isparta AK Parti Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, seçim öncesi vatandaşlarla anket yaparak, aciliyeti olan 4 ana başlık belirledi. Başkan, bölgedeki yeni dönem projelerini anketlere göre hazırladı.

Antalya'daki Haşim İşcan Kültür Merkezi ticaret alanına çevrilecek! 

Antalya'daki Haşim İşcan Kültür Merkezi’nin yaklaşık 10 bin metrekarelik kültür alanın ticaret alanına çevrileceği haberi gündeme bomba gibi düştü. İşte söz konusu çalışmalara ilişkin merak edilenler...

Yaşamkent Ticaret Merkezi, tarihi Kapalı Çarşı kültüründen esinlendi!

Aura Design Studio tarafından tarihi Kapalı Çarşı kültüründen ilham alınarak yapılan Yaşamkent Ticaret Merkezi, stratejik konumu, ticari alanların yanı sıra sahip olduğu kamusal ve çok amaçlı açık alanları ve kent yaşamına uyum sağlayan mimarisiyle ilgi odağı oluyor.

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi için geri sayım başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi'nde çalışmalar yüzde 98'e ulaştı. Merkezin yakın zamanda hizmete açılması bekleniyor.

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi'nin yüzde 95'i tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi'nin çalışmalarında sona gelindi. Ticaret Merkezi'nin yakın zamanda faaliyete başlaması bekleniyor.

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi'nde sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi'nin yüzde 90'ı tamamlandı.

22 yıldır tamamlanamayan Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatı 2021'de bitecek!

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 22 yıldır tamamlanamayan Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatının 2021'de bitirileceği açıkladı. 

Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatı için protokol imzalandı

22 yıldır bitirilemeyen Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatının tamamlanabilmesi için TMSF Başkanı Gülal ile Isparta Belediye Başkanı Başdeğirmen arasında protokol imzalandı...

Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi'nin inşaatı ne zaman bitecek?

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, seçim öncesi vaatleri arasında yer alan Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi'nin kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

Ayazağa Kongre Kültür Turizm Sarayı yönetiminde değişiklik!

Ayazağa Kongre Kültür Turizm Sarayı Yönetim ve Ticaret Anonim Şirketi yönetiminde değişiklik yapıldı.

Doğu Garajı Kültür Merkezi projesinde kaba inşaat bitti!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin sürdürdüğü Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi’nde kaba inşaat çalışmaları tamamlandı. 

Fly İstanbul Kültür Organizasyon Turizm Seyahat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fly İstanbul Kültür Organizasyon Turizm Seyahat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Öztürk tarafından kuruldu. 

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi’nin kaba inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi kaba inşaatını tamamladığı Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi’nde de kaplama işlemlerine başladı. 

Sivas'a kültür merkezi inşa ediliyor!

Sivas Ticaret ve Sanayi Odasının karşısında bulunan 9 bin 600 metrekarelik alana yeni bir kültür merkezi inşa ediliyor. 

Isparta Ticaret Kültür merkezi Haberi

Isparta Ticaret Kültür merkezi

Isparta geçen 10 yılın ardından yeniden AK Parti Belediyeciliğiyle tanıştı. Şükrü Başdeğirmen seçim sürecinde vatandaşlarla birlikte anketler yapıp, bölgede aciliyeti olan ana başlıkları belirledi. Başkanlığa seçilince gerçekleştireceğini projelerini de bu anketlere yönelik planladı. 

31 Mart Yerel Seçimleri'nde yüzde 38 oy oranıyla başkanlık ipini göğüsleyen Isparta Belediye Şükrü Başdeğirmen yeni projelerini Sabah Gazetesi'ne anlattı.

Dört temel sorun


Seçim öncesi vatandaşlara, 'siz başkan olsanız ilk ne yapardınız' sorusunu yönelttiklerini anlatan Şükrü Başdeğirmen, "Gelen cevapların yüzde 90'ı aynı sorunların çözülmesi gerektiği yönündeydi. Dört temel sorun belirledik. Bunlar, trafik, ticaret kültür merkezi, koku sorunu ve sosyal konut oldu. Acil bir şekilde bu sorunların nasıl çözüleceğine ilişkin çalışmalarımızı tamamladık. Şehrin sıkışan trafiğinin çözümü için alternatif yollar, Ispartaray, trambüs taşımacılığı, dört yeni kavşak projesini ortaya koyduk. Isparta'nın...