25 / 07 / 2024

Isparta Yalvaç toki konutları

Isparta Yalvaç toki konutları

Isparta Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü, evsizlere müjdeyi verdi. Tütüncü, 400 ailenin ev sahibi olması için çalışmaların başlatılacağını söyledi.

TOKİ Isparta Yalvaç'ta 2+1 2.280 TL taksitle!

TOKİ 2022 Sosyal Konut projesinin tüm ayrıntıları belli oldu. Türkiye'de heyecanla taip edilen TOKİ Sosyal Konut projesinin ayrıntılarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Peki,  TOKİ Isparta'nın hangi ilçelerinde konut inşa edilecek? TOKİ Isparta'da kaç konut yapacak?

Isparta Yalvaç'a TOKİ projesi meclis gündeminde!

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde TOKİ projesi yapılması ile ilgili yürütülen çalışmalar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cesur, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Isparta Yalvaç'ta tehlikeli binalar yıkılıyor!

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde Belediye İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nce riskli binalar tek tek tespit edilip yıkılıyor.

Isparta Yalvaç'a 400 ucuz konut geliyor!

Isparta Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü, evsizlere müjdeyi verdi. Tütüncü, 400 ailenin ev sahibi olması için çalışmaların başlatılacağını söyledi.

Isparta'da taşkın koruma inşaatının ihalesi tamamlandı!

Isparta Yalvaç'a bağlı Bağkonak Köyü 2. Kısım Taşkın Koruma İnşaatı'nın ihalesi, DSİ Bölge Müdürlüğü 181. Şube Müdürlüğü'nce yapıldı.

Isparta Yalvaç Bakımevi için ilk kazma vuruldu!

Isparta Yalvaç İlçesi'ne bir yaşlı bakımevi kazandırmak için harekete geçen hayırsever işadamı Mustafa Büyükkutlu, hafta sonu nihayet ilk kazmayı vurdu.

Isparta'daki eski Doğumevi ve Çocuk Hastanesi binası ne durumda?

Isparta Yalvaç’ta yeni hastane binası yapıldığı için boşaltılan eski Doğumevi ve Çocuk Hastanesi binasının bakımsız hali, vatandaşları hem korkutuyor hem de tepkisine neden oluyor.

Isparta Yalvaç'a atıksu arıtma tesisi yapılacak!

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı tarafından 2016 Yılı Mali Destek Programı kapsamında Isparta Yalvaç'a atıksu arıtma tesisi yapılacak. Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü, projeyle önemli bir eksikliğin giderileceğini belirtti.

Isparta Yalvaç'a TOKİ projesini kazandırmak için elimden geleni yaparım!

AK Parti Milletvekili Adayı Haydar Kemal Kurt, Yalvaç'a çağrı merkezi ve işletme fakültesi kazandırma sözünün ardından, yeni hizmetler için kollarını sıvadı.

Halil Hilmi Tütüncü kimdir?

Isparta Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü kimdir? Halil Hilmi Tütüncü, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Halil Hilmi Tütüncü, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Halil Hilmi Tütüncü..

Isparta Yalvaç'taki Asarlık Tepe'ye 1. Derece Arkeolojik Sit alanı kararı!

Isparta Yalvaç İlçesi, Yukarıkaşıkara Köyü, Asarlık Tepe mevkiinde bulunan antik yerleşim alanının 1. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilmesine karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Isparta Yalvaç'ta kentsel dönüşüm kapsamında 70 yıllık bina yıkıldı!

Isparta'nın Yalvaç İlçesinde,'Kentsel Dönüşüm Projesi' kapsamında depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle 70 yıllık 3 katlı bina yıkıldı. İlçede yaşayan Göksel Kaya, babasından kalan 70 yıllık 3 katlı binayı proje kapsamında yıktırdı...

Adese AVM Isparta Yalvaç Leblebiciler'de şube açtı!

Adese Alışveriş Merkezileri Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Adese AVM Isparta Yalvaç Leblebiciler'de şube açtı. Şube, Leblebiciler Cumhuriyet caddesinde yer alıyor...

Isparta Yalvaç toki konutları Haberi

Isparta Yalvaç toki konutları

Isparta Yalvaç'a TOKİ gelecek mi? Kirada oturanlar kira öder gibi ev sahibi olacak mı diye merakla beklenirken müjdeli haber Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü'den geldi. Başkan Tütüncü şu an İtfaiye Garajı ile Kademenin olduğu alanda ucuz konut yapımı için resmi prosedürlerin başlatıldığını müjdeledi. 


İTFAİYE YENİ YERİNE KADEME AKKÖPRÜ'YE 

Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü; 'Halkımızdan bir süredir ucuz konut yapımı konusunda talepler alıyoruz. TOKİ'nin neden buraya girmediği yönünde soru yönelten oluyor. Bir kere şunu bilmeliyiz ki TOKİ Milli Emlak Müdürlüğü'ne ait olan bedelsiz temin edebileceği boş alanlar arıyor. Bizim ilçemizde sit alanlarının fazla olması, konuta uygun büyüklükte hazine arazisi olmaması nedeniyle şu ana kadar bu konuda bir adım ileriye gidilememiş. Olmuyor diye biz elimizi kolumuzu bağlayıp oturacak değiliz. Düşündük ve şu an...