25 / 07 / 2024

Isparta Yalvaç ucuz konut

Isparta Yalvaç ucuz konut

Isparta Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü, evsizlere müjdeyi verdi. Tütüncü, 400 ailenin ev sahibi olması için çalışmaların başlatılacağını söyledi.

Isparta Yalvaç'a TOKİ projesi meclis gündeminde!

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde TOKİ projesi yapılması ile ilgili yürütülen çalışmalar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cesur, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Isparta Yalvaç'ta tehlikeli binalar yıkılıyor!

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde Belediye İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nce riskli binalar tek tek tespit edilip yıkılıyor.

Isparta'da emekliler ucuz konut istedi!

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Emekliler Günü dolayısıyla kendisini ziyaret eden Türkiye İşçi Emeklileri Derneği yönetiminin talep ettiği ucuz konut talebine sıcak baktığını dile getirdi. 

Isparta Yalvaç'a 400 ucuz konut geliyor!

Isparta Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü, evsizlere müjdeyi verdi. Tütüncü, 400 ailenin ev sahibi olması için çalışmaların başlatılacağını söyledi.

İstanbul Anadolu Yakası en ucuz daire fiyatları 2017!

İstanbul’un kalabalığından bir nebze olsun uzakta, daha sakin bir yaşam sürmek isteyenler için “İstanbul Anadolu Yakası en ucuz daire fiyatları 2017!” başlıklı yazımızda konut projelerini ve fiyatlarını sıraladık.İstanbul’un Anadolu Yakası’nda ev fiyatları 1+1 dairelerde 169 bin TL’den başlıyor...

Isparta'da ucuz konut için talep toplanıyor!

Emekliler Derneği, Isparta'da ucuz konut sahibi olmak isteyen 15 bin kişiden talep topladı. Isparta'ya yakın ilçe ve beldelerde kooperatif işbirliğiyle sosyal konutlar üretilmesi amaçlanıyor.

Isparta'da taşkın koruma inşaatının ihalesi tamamlandı!

Isparta Yalvaç'a bağlı Bağkonak Köyü 2. Kısım Taşkın Koruma İnşaatı'nın ihalesi, DSİ Bölge Müdürlüğü 181. Şube Müdürlüğü'nce yapıldı.

Ankara'nın konutta en ucuz ilçesi Polatlı!

Başkent Ankara ‘da satılık konutların metrekare ortalama fiyatı son bir yılda yüzde 9 oranında arttı ve bin 752 lira oldu. Başkentin en ucuz ilçesi ise bin 105 lira ortalama fiyatla Polatlı.

Adanalı emeklilere ucuz konut projesinde sona gelindi!

Türkiye Emekliler Derneği Adana Şube Başkanı Seyfi H. İyiyürek "Adanadaki emeklilere ucuz koşullarda konut yapılması konusundaki çalışmaların son aşamaya geldiğini, Vali Mahmut Demirtaş'ın girişimleri sonucu, arsa temin edilerek TOKİ'ye devredildiğini, artık temel atma aşamasına gelindiğini" açıklad

Bursa'da ucuz konut ihtiyacı doğdu!

Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası (BEMO) Başkanı Erdal Çelebi, kentte ucuz maliyetli konut ihtiyacının doğduğunu ve TOKİ eliyle bu doğrultuda projeler üretilmesi gerektiğini savundu.

Türkiye, konutta en ucuz elektriği kullanan 3. ülke!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Türkiye'nin AB ülkeleri arasında vergi dahil elektriği en ucuz kullanan ülkeler arasında yer aldığını söyledi.

Isparta Yalvaç Bakımevi için ilk kazma vuruldu!

Isparta Yalvaç İlçesi'ne bir yaşlı bakımevi kazandırmak için harekete geçen hayırsever işadamı Mustafa Büyükkutlu, hafta sonu nihayet ilk kazmayı vurdu.

Isparta'daki eski Doğumevi ve Çocuk Hastanesi binası ne durumda?

Isparta Yalvaç’ta yeni hastane binası yapıldığı için boşaltılan eski Doğumevi ve Çocuk Hastanesi binasının bakımsız hali, vatandaşları hem korkutuyor hem de tepkisine neden oluyor.

Isparta Yalvaç ucuz konut Haberi

Isparta Yalvaç ucuz konut

Isparta Yalvaç'a TOKİ gelecek mi? Kirada oturanlar kira öder gibi ev sahibi olacak mı diye merakla beklenirken müjdeli haber Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü'den geldi. Başkan Tütüncü şu an İtfaiye Garajı ile Kademenin olduğu alanda ucuz konut yapımı için resmi prosedürlerin başlatıldığını müjdeledi. 


İTFAİYE YENİ YERİNE KADEME AKKÖPRÜ'YE 

Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü; 'Halkımızdan bir süredir ucuz konut yapımı konusunda talepler alıyoruz. TOKİ'nin neden buraya girmediği yönünde soru yönelten oluyor. Bir kere şunu bilmeliyiz ki TOKİ Milli Emlak Müdürlüğü'ne ait olan bedelsiz temin edebileceği boş alanlar arıyor. Bizim ilçemizde sit alanlarının fazla olması, konuta uygun büyüklükte hazine arazisi olmaması nedeniyle şu ana kadar bu konuda bir adım ileriye gidilememiş. Olmuyor diye biz elimizi kolumuzu bağlayıp oturacak değiliz. Düşündük ve şu an...