15 / 05 / 2024

Isparta Yalvaç Yukarıkaşıkara Köyü Asarlık Tepe

Isparta Yalvaç Yukarıkaşıkara Köyü Asarlık Tepe

Isparta Yalvaç İlçesi, Yukarıkaşıkara Köyü, Asarlık Tepe mevkiinde bulunan antik yerleşim alanının 1. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilmesine karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Dolarda yeni rekor! Dolar ve euro kaç TL oldu? 15 Nisan 2024 döviz kurları

Otadaoğu'daki yükselen gerilim yatırımcıları güvenli liman olarak gördüğü varlıkara yönetti. Tercihini dolardan yana yapan yatırımcılar güncel dolar kurunu araştırıyor. Dolar ve euro kaç TL oldu? 15 Nisan 2024 döviz kurları.

Altın yükseliyor! 30 Mart Cumartesi altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, tam altın kaç TL?

Altın fiyatları hafta sonun ilk gününde yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Güne yükselişle başlayan altın fiyatları yatırımcıların odağında. Peki altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Gram, çeyrek, tam altın kaç TL?

Dolar ve euro haftaya rekorla başladı! Dolar bugün ne kadar? Euro kaç TL? 4 Mart 2024 döviz kurları

4 Mart 2024 döviz kurları bugün güne yeni rekorla başladı. Merkez Bankası'nın politika faizini yüzde 45'te sabit bırakma kararı sonrası döviz kurları yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Bugün Dolar bugün ne kadar? Euro kaç TL? 4 Mart 2024 döviz kurları.

Dolar yükseliyor! 1 dolar bugün kaç TL? Bugün dolar/TL ne kadar oldu? 16 Ocak 2024 dolar alış satış fiyatı

Dolar/TL kuru haftanın ikinci işlem gününe yükselişle başladı. Yukarı yönlü hareket eden dolar kuru bugün ne kadar? 1 dolar kaç lira? 16 Ocak 2024 dolar alış satış fiyatı.

Dolar ve eurodan yeni rekor geldi! 15 Kasım Çarşamba dolar ne kadar? Euro bugün kaç TL oldu? Son dakika döviz kurları

Yukarı yönlü hareket eden dolar ve euro/TL kuru güne yeni rekorla başladı. Peki bugün dolar/TL ne kadar oldu? Euro kaç lira? 15 Kasım 2023 Çarşamba güncel döviz kurları.

Dolar/TL bugün kaç liradan işlem görüyor? Dolar yükseldi mi, düştü mü? 

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününde yukarı yönlü hareket ediyor. Dün 28,28 TL'den kapanış yapan dolar bugün kaç liradan işlem görüyor? Dolar/TL kaç lira? 3 Kasım 2023 dolar/TL kuru.

Altın fiyatları bugün ne kadar? 11 Ekim Çarşamba altın fiyatları kaç lira? Canlı altın fiyatları

Altın fiyatları savaş gerginliği dolayısıyla yukarı yönlü hamlelerine devam ediyor. Küresel risk ve endişeler altına olan talebi yükseltti. Yatırımcılar en güvenli liman olan altına yönelirken altın fiyatları yükselmeye başladı. Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın kaç lira?

19 Eylül Salı altın bilezik fiyatları kaç TL? 14-18 ve 24 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından takip ediliyor. Döviz kurlarının etkisi ile altın fiyatları güne yukarı yönlü başladı. 19 Eylül Salı altın bilezik fiyatları kaç TL? 14-18 ve 24 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 

Akaryakıtta yeni zam ya da indirim var mı? Benzin, motorin, LPG bugün hangi şehir kaç TL? Sürücüler şimdi göz atın!

Döviz ve brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmanın akaryakıt fiyatları üzerindeki yukarı yönlü yansımaları sürüyor. Peki akaryakıtta yeni zam ya da indirim var mı? Benzin, motorin, LPG bugün hangi şehir kaç TL?

Altın bilezik fiyatları resmen coştu! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları bugün kaç lira oldu?

Altın fiyatları haftanın son işlem gününü rekorla kapatmaya hazırlanıyor. Altın fiyatları bugün de yukarı yönlü hareketliliğine devam etti. Altın fırladı Altın bilezik fiyatları resmen coştu! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları bugün kaç lira oldu?

Son dakika altın fiyatları: Bilezik fiyatları bugün ne kadar ? 9 Nisan 22,18 ve 14 ayar bilezik fiyatları kaç TL?

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde de yakından takip ediliyor. Altın fiyatları güne yukarı yönlü başlarken yatırımcılar güncel altın fiyatlarını merak ediyor. Altının ons fiyatı 2008 dolar olurken altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 22,18,ve 14 ayar altın bilezik fiyatı kaç lira?

Altın bilezik fiyatları ne kadar? 3 Nisan Pazartesi 22,18 ve 14 ayar altın bilezik kaç TL?

Son sakika altın fiyatları yukarı yönlü hareket ediyor. Cuma günü düşüşe geçen altın fiyatları bugün yükselmeye başladı. Gram altın 1236 liradan satılıyor. Peki Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 3 Nisan Pazartesi 22,18 ve 14 ayar alrtın bilezik kaç TL?

24 Mart Cuma altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını kaç lira? Canlı altın fiyatları

24 Mart Cuma altın fiyatları yatırımcılar ve altın alıp satmak isteyenler tarafından yakındann takip ediliyor. Merkez Bankası kararı sonrası altın fiyatları yukarı yönlü hareket ediyor. 24 Mart Cuma altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın kaç lira? Canlı altın fiyatları.

Isparta Yalvaç Yukarıkaşıkara Köyü Asarlık Tepe Haberi

Isparta Yalvaç Yukarıkaşıkara Köyü Asarlık Tepe

İşte o karar; 


ANTALYA KÜLTÜR VARLIKLARINI KORUMA BÖLGE KURULU

KARAR


Toplantı Tarihi ve No    : 17.11.2014/95                                                     Toplantı Yeri

Karar Tarihi ve No        : 17.11.2014/3149                                                  ANTALYA


Isparta İli, Yalvaç İlçesi, Yukarıkaşıkara Köyü, Asarlık Tepe mevkiinde bulunan antik yerleşim alanının kararımız eki 1/5000 ölçekli haritada sınırları gösterildiği şekilde I. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilmesine karar verildi.