18 / 05 / 2024

Isparta Yükseköğrenim Yurt Kampüsü nerede

Isparta Yükseköğrenim Yurt Kampüsü nerede

Isparta Yurt Yatırım A.Ş'nin yapacağı Yükseköğrenim Yurt Kampüsü Projesi inşaat ruhsatı talebini 'altyapı maliyetinin karşılanması' şartıyla geri çeviren Belediye, ruhsat talebini de reddetti.

Yüksek konut fiyatları Türkleri yurt dışına kaçırıyor! Avrupa ülkelerinin uzun kredi vadesi cezbediyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, yüksek konut fiyatları ile ilgili konuştu ve yabancı yatırımcıların kaybedildiğine, yerlilerin de yurt dışına kaçtığına dikkat çekti. İşte o açıklama...

Ahmet Cüneyt Yavuz yurt dışında nerede yüksek lisans yaptı? İş hayatına ne zaman başladı?

Arzum Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Ahmet Cüneyt Yavuz hangi üniversitede okudu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi alanlarda görev aldı? İşte Ahmet Cüneyt Yavuz ile ilgili merak edilen her şey...

Ahmet Karaca nerede doğdu? Ne iş yapıyor? Yüksek lisansını yurt dışında mı yaptı?

Körfez GYO Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda İşe Alım ve Ücretlendirme Komitesi Üyesi Türk iş insanı Ahmet Karaca kimdir? Ahmet Karaca hangi okuldan mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? İşte Türk iş insanı Ahmet Karaca ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Akfen GYO, Türkiye otellerinde en yüksek Haziran ayı kira gelirine ulaştı! 

Akfen GYO, Türkiye otellerinde en yüksek Haziran ayı kira gelirine ulaştı. Şirket, hem yurt içi hem yurt dışı otellerine ilişkin açıklama yaptı. İşte Akfen GYO'nun o açıklaması...

Yüksek kira sebebiyle yurt bulamayan öğrencilere çağrı!

Batı Karadeniz Üniversiteleri Birliği Dönem Başkanı ve BAİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, yüksek kira nedeniyle ev bulamayan öğrencilere çağrıda bulundu.

Uygar Peyzaj İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu Şubesi açıldı!

Uygar Peyzaj İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu Şubesi bugün Çekmeköy'de 19 milyon TL sermaye bedeli ile Yüksek Kırıcı tarafından açıldı.

Yuan 3 yılın en yüksek seviyesine ulaştı!

Çin tarafından yurt içinde fiyatlandırılan Yuan'ın dolar karşısındaki değeri, toparlanmadaki farklılıklar nedeniyle 2018'den bu yana en yüksek seviyeye ulaştı.

Yükseköğrenim öğrencilerine Mart ayı burs ve kredi ödemeleri yapılıyor!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yükseköğrenim öğrencilerinin Mart ayı burs ve kredi ödemelerinin hesaplara yatırılmaya başlandığını duyurdu...

GSYH'den 2019'da en yüksek payı İstanbul aldı!

İl bazında yapılan hesaplamalara göre, 2019 yılında gayrisafi yurt içi hasıladan (GSYH) en yüksek pay 1 trilyon 327 milyar 452 milyon lirayla (yüzde 30,7) İstanbul'un olurken, Ankara ve İzmir de onu takip etti.

Yozgat Yerköy'de 400 kişilik yurt inşa ediliyor!

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yerköy ilçesinde inşaatı süren 400 kişilik yüksek öğrenim kız öğrenci yurdunu inceledi. Yerköy'de inşaatı süren yurdun 2020'de açılması planlanıyor.

Haseki Sultan Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurt Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Haseki Sultan Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurt Hizmetleri Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Hicret Aşcıoğlu Cansız ve Nimet Buhan ortaklığında kuruldu.

Yüksek kira perakendeciyi yurt dışına yönlendirdi!

Aslında perakendeciler uzun süredir yurt dışında yatırım yapıyor. Ancak iç pazardaki daralma, AVM yatırımcılarının azalması, üstelik kiraların yüksek olması dışarıdaki arayışı artırdı. Kurdaki hareketlilik de cabası. Perakendeciler 2019'da yurt dışında kazanacak.

Türkiye'nin en büyük yurt projesi KYK'ya devredildi!

Türkiye'nin tek seferde inşa edilen ve en büyük yurt projesi olan 10 bin kişi kapasitesine sahip Sivas Merkez Yükseköğrenim Öğrenci Yurdu, Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Genel Müdürlüğü'ne devredildi.

Isparta Yükseköğrenim Yurt Kampüsü nerede Haberi

Isparta Yükseköğrenim Yurt Kampüsü nerede

Isparta Yurt Yatırım A.Ş'nin yapacağı Yükseköğrenim Yurt Kampüsü Projesi inşaat ruhsatı talebini 'altyapı maliyetinin karşılanması' şartıyla geri çeviren Belediye, İl Özel İdaresi'nin kendi payına düşen 350 öğrencilik kısmıyla ilgili ruhsat talebini de reddetti. 


BAKANLIĞA BAŞVURULDU 

İl Özel İdaresi, Mensucat Fabrikası arkasındaki 100 bin m2'lik taşınmaz üzerinde geliştirilen 5 bin öğrencilik yurt projesi kapsamında, kat karşılığı ihale kapsamında kendi payına düşen 350 öğrencilik taşınmazla ilgili İsparta Belediyesi'ne ruhsat başvurusunda bulundu. Ancak Belediye, yüklenici firmanın talebinde olduğu gibi İl Özel İdaresi'nin de ruhsat başvurusunu reddetti. İl Özel İdaresi, daha önceki işlemlerde olduğu gibi Çevre vc Şehircilik Bakanlığı'nın kapısını çaldı. 


AK Parti İsparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'in önderliğinde İl Özel İdaresi'ne ait Mensucat Fabrikası arkasındaki 100 bin m2'lik taşınmaz üzerinde geliştirilen Yükseköğrenim Öğrenci Kampusu Projesi'nde...