28 / 04 / 2024

Ispartada düşen çatıda son durum

Ispartada düşen çatıda son durum

Isparta'da etkili olan kuvvetli lodosta bir iş hanının alüminyum çatısının otobüs durağında bekleyenlerin üzerine düşmesi sonucu, 2 kişi yaralandı.

AVM metrekare verimlilik endeksinde yüzde 77,4 artış! Kiralanabilir metrekareye düşen ciro 8.771 TL oldu!

Ekim 2023'te AVM metrekare verimlilik endeksi, bir önceki senenin aynı ayına göre nominal olarak yüzde 77,4 arttı. Kiralanabilir metrekare alanı başına düşen ciro da ülke genelinde 8 bin 771 TL oldı. İşte açıklanan Ekim verileri...

Kempinski Residences Alaçatı'da yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatıyla! Teslimler Haziran 2024'te!

Çeşme, Alaçatı'nın en özel projelerinden biri olan Kempinski Residences Alaçatı Dilek Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Kempinski Residences Alaçatı'da yüzde 50 peşin 6 ay vadeyle satışlar devam ediyor.

AVM'lerde kiralanabilir metrekare alanı başına düşen ciro İstanbul'da 9.998 TL oldu! 

Ağustos 2023 döneminde AVM Metrekare Verimlilik Endeksi, bir önceki senenin aynı ayına göre nominal olarak yüzde 81,7 yükseldi. Ayrıca, AVM'lerde kiralanabilir metrekare alanı başına düşen ciro İstanbul'da 9.998 TL'ye ulaştı. İşte detaylar...

Araç başına düşen hızlı şarj istasyonunda Avrupa birincisiyiz!

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, Türkiye'de şarj istasyonu sayısının hızla arttığını belirterek, "8 bin 861 şarj noktası var. Her 14 araca bir hızlı şarj (DC) noktası düşüyor. Araç başına düşen DC şarj noktası açısından Avrupa’da 1. sıradayız" dedi.

Dünyada düşen gıda fiyatları Türkiye'de yükselmeye devam ediyor

Dünyada gerileyen gıda fiyatları Türkiye'de yükselmeye devam ediyor. OECD ülkeleri içinde gıda fiyatlarının en çok arttığı ülke Türkiye olurken, dünya genelinde başlayan düşüş trendi ise maalesef Türkiye'de gerçekleşmiyor.

Türkiye'de kişi başına düşen araba sayısı ne kadar? Avrupa'da kişi başına düşen araba sayısı ne kadar?

Türkiye'de kişi başına düşen araç sayısı merak ediliyordu. Avrupa ülkeleriyle de araç sayısı konusunda kıyaslamalar yapılıyordu. İşte Avrupa Birliği İstatistik Ofisi'nin verilerine göre hem Türkiye'de hem de Avrupa'da kişi başına düşen araç sayısı...

Alanya'da inşaattan düşen işçi yaralandı!

Antalya Alanya'da  39 yaşında A.Ç. isimli inşaat işçisi çalıştığı inşaatta duvarın çökmesiyle beton zemine düştü. 5 metreden beton zemine düşen inşaat ustası yaralandı. 

Manisa'da inşaatın çatısından düşen işçi yaşamını yitirdi!

Manisa Şehzadeler Karaağaçlı Mahallesi'nde inşaatın çatısından düşen işçi yaşamını yitirdi...

İstanbul’da inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi!

İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde çalıştığı inşaatın ikinci katından düşen Suriye uyruklu 41 yaşındaki işçi Nabi Reşo, yaşamını yitirdi.

Hatay'da inşaat halindeki binadan düşen Suriye uyruklu işçi öldü!

Hatay Hassa ilçesi 15 Kasım Mahallesi'nde inşaat halinde olan bir binanın 6. katından düşen Suriye uyruklu işçi yaşamını yitirdi.

Sakarya'da asansör boşluğuna düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Sakarya Hendek'te asansör boşluğuna düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi...

İstanbul'da kişi başına düşen toplanma alanı 3,60 metrekareye çıktı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada, İstanbul'da kişi başına düşen toplanma alanının 1,29 metrekareden 3,60 metrekareye çıktığını söyledi.

Karaman'da inşaattan düşen işçi yaralandı!

Karaman'da çalıştığı inşattaki havalandırma boşluğuna düşen işçi ağır şekilde yaralandı...

Ispartada düşen çatıda son durum Haberi

Ispartada düşen çatıda son durum

Isparta'da etkili olan kuvvetli lodosta bir iş hanının alüminyum çatısının otobüs durağında bekleyenlerin üzerine düşmesi sonucu, 2 kişi yaralandı. 


6 Mart Caddesi'ndeki bir iş hanının alüminyum çatısı, şiddetli rüzgarın etkisiyle bulunduğu yerden koparak, cadde üzerindeki otobüs durağının üzerine düştü. 


Bu sırada otobüs durağında bekleyen 2 kişi, çatı parçalarının vücutlarına isabet etmesiyle yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralılar, hastaneye kaldırıldı. 


Öte yandan, olay sırasında sürücüsü söz konusu yerden geçen ve çatı altında kalan bir otomobilde de hasar oluştu. 


Ekiplerin güvenlik şeridi çekerek bir süre trafiğe kapattığı yol, çatının itfaiye ekiplerince kaldırılmasıyla yeniden ulaşıma...