10 / 05 / 2024

Ispartakule Evleri orta gelir grubu başvuru şartları

Ispartakule Evleri orta gelir grubu başvuru şartları

Toplam inşaat alanı 448 bin 726 metrekare olarak belirlenen Ispartakule Evleri'nde yer alan 1.500 adet konut kura yöntemiyle satışa sunuluyor. Peki Ispartakule Evleri Emlak Konut son başvuru günü ne zaman?

Emlak Konut Ispartakule Evleri kura sonuçları!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje alt gelir grubu, orta gelir grubu, şehit ailesi, engelli ve gazi kategorisinde satışa çıkarıldı. İşte Emlak Konut Ispartakule Evleri kura sonuçları...

Emlak Konut Ispartakule Evleri kura çekilişi bugün!

Alt Gelir Grubu, Orta Gelir Grubu ve Özel Durum Grubu olmak üzere başvuruların yapıldığı projeye başvuranların sayısı 11 bin 447 kişi olarak belirlendi. Emlak Konut Ispartakule Evleri kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Ispartakule Evleri kura çekilişi ne zaman?

Toplam 1.849 adet dairenin yer aldığı projede alt gruplar için peşinatlar 15 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki TOKİ Ispartakule Evleri kura çekilişi ne zaman?

Avcılar Ispartakule Evleri ödemeleri!

Kuralarının 12 Temmuz 2015 tarihinde çekileceği projede başvuru bedeli alt gelir grubu için 1.000 TL olarak belirlendi. Avcılar Ispartakule Evleri ödemeleri kapsamında 240 aya kadar vadelendiriliyor.

Emlak Konut Ispartakule Evleri'ne 10 binin üzerinde başvuru geldi!

Başvuru sürecinin sona erdiği Emlak Konut Ispartakule Evleri'nde 10 binin üzerinde başvuru geldi. Kura çekilişinin 12 Temmuz'da gerçekleşeceği projede 240 aya kadar vade ile ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Ispartakule Evleri başvuruları nasıl yapılır?

Toplam 1.500 adet dairenin satışa çıkarıldığı Ispartakule Evleri projesi Emlak Konut GYO ve TOKİ tarafından hayata geçiriliyor. Peki TOKİ Ispartakule Evleri başvuruları nasıl yapılır?

Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuruları için son gün!

İstanbul Avrupa Yakası Avcılar ilçesinde yükselecek olan projede kura çekiliş tarihi 12 Temmuz olarak belirlendi. Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuruları için son gün olan projede 1.849 adet konut bulunuyor.

Ispartakule Evleri başvuru ücreti ne kadar?

Toplam 1.849 adet konutun yer aldığı projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Proje toplam 448 bin 726 metrekareden meydana geliyor. Peki Ispartakule Evleri başvuru ücreti ne kadar?

Avcılar Ispartakule Evleri başvuruları!

Toplam 448 bin 726 metrekarede yükselen projede ödemelerine göre 240 aya kadar vadelendirme imkanı sağlanıyor. Avcılar Ispartakule Evleri başvuruları için son gün yarın olarak belirlendi.

TOKİ Ispartakule Evleri son başvuru tarihi yarın!

Ödeme planına göre 240 aya kadar taksit imkanı sağlanan proje toplam toplam 1.849 adet daireden meydana geliyor. TOKİ Ispartakule Evleri son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi.

Emlak Konut Ispartakule Evleri iletişim bilgileri!

Toplam 1.500 adet daire satışa çıkarılacağı projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Emlak Konut Ispartakule Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 579 15 15 olarak belirlendi.

Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuru ücreti!

Kura çekimi 12 Temmuz'da gerçekleşecek olan Ispartakule Evleri'nde 15 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Peki Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuru ücreti ne kadar?

Ispartakule Evleri Avcılar başvuru 2015!

Ispartakule Evleri'nde daire fiyatları 248 bin TL'den başlıyor. Emlak Konut GYO imzası ile hayata geçirilecek projenin başvuru süreci devam ediyor. İşte Ispartakule Evleri Avcılar başvuru 2015 detayları...

Ispartakule Evleri orta gelir grubu başvuru şartları Haberi

Ispartakule Evleri orta gelir grubu başvuru şartları

Ispartakule Evleri Emlak Konut son başvuru günü açıklandı. Alt gelir grubu, orta gelir grubu, şehit ailesi, engelli ve gazi kategorisinde satışa çıkan proje 1.849 adet daireden oluşuyor. 


Emlak Konut GYO ve TOKİ tarafından hayata geçirilen Ispartakule Evleri İstanbul Avcılar'da yükseliyor. Projede 20 adet 1+1, 694 adet 2+1, 1.025 adet 3+1, 110 adet 4+1 konut bulunuyor. 


Kurayla ve TÜFE’li satış yöntemiyle toplam 1.500 adet konutun satılacağı Avcılar Ispartakule Evleri 240 ay vade imkanı sağlanıyor. Projede taksitler teslimden sonra ödenmeye başlanıyor. 


Emlak Konut Ispartakule Evleri'nde konutların sözleşme tarihi itibariyle 36 ay içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. Projede 15 bin TL'den başlayan peşinatla daire sahibi olunabiliyor.


Ispartakule Evleri Emlak Konut son başvuru günü!

Alt gelir grubu için 1.000 TL, orta gelir grubu için ise 5 bin TL başvuru...