29 / 04 / 2024

Ispartakuleye sosyal Kayaşehire lüks konut

Ispartakuleye sosyal Kayaşehire lüks konut

Orta ve alt gelir grubuna hitap eden konutların üretildiği Kayaşehir’de üst gelir grubu için de konut yapılacak. Ispartakule’de de orta gelirin altındakiler için konut üretilecek.

TOKİ Kayaşehir'deki 2 bin 450 sosyal konutu tamamlandı, hak sahipleri 'Hayallerimizin ötesinde' dedi!

Dar gelirli vatandaşların yüzünü güldürmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın tamamladığı sosyal konutlar için hak sahipleri 'Hayallerimizin ötesinde' dedi.

TOKİ, İstanbul Kayaşehir'deki 2 bin 450 sosyal konutun teslimlerine başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İstanbul Kayaşehir'de 4 etap olarak hayata geçirilen 2 bin 450 sosyal konutun teslimleri başladı.

TOKİ, Kayaşehir'deki 2 bin 450 konutun teslimlerine başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de 4 etap olarak inşa edilen 2 bin 450 sosyal konut tamamlandı. Projede yer alan konutların teslimleri 15 Ocak'tan başlayacak.

Sarıkaya'da sosyal konut projesi başladı!

Yozgat'ın Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, 144 adet evden oluşan sosyal konut projesini başlattıklarını belirtti.

Sosyal Güvenlik Uzmanı: Asgari ücret 17-18 bin TL seviyelerine rakama oturacak, işverene maliyeti 25 bin civarı olacak! 

Milyonlarca kişinin merakla beklediği asgari ücret zammında son dakika... Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Kaya, asgari ücretin 2024 yılında 17-18 bin TL olacağının öngörüsünde bulundu.

Kayaşehir Millet Bahçesi ihalesi yarın!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Kayabaşı Mevkiinde Yapılacak Olan Kayaşehir 2-3-4 Etaplar Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Kayaşehir Millet Bahçesi 14 Şubat'ta ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayaşehir 2.,-3.,-4. etaplar Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 14 Şubat'ta gerçekleştirecek.

Kayaşehir Millet Bahçesi Cumartesi açılacak!

TOKİ tarafından hayata geçirilen Kayaşehir Millet Bahçesi’nin ilk etabı Cumartesi günü açılacak. 350 bin metrekareden oluşan birinci etap içerisinde birçok sosyal alan yer alıyor.

TOKİ Kayaşehir'e 16 bin 946 başvuru!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından İstanbul Kayaşehir’de satışa sunulan 605 konutun başvuruları sona erdi. TOKİ Başkanı Ergün Turan, 605 sosyal konuta 16 bin 946 başvurunun geldiğini açıkladı. 

TOKİ Kayaşehir 854 konut ihalesi iptal edildi!

TOKİ Başakşehir Kayaşehir 22. Bölge 854 Adet Konut, 592 Araçlık Kapalı Otopark, 2 Adet Sosyal Tesis, 2 Adet Nizamiye İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi   ihalesi iptal edildi. 

TOKİ Kayaşehir 2017 projesine bir günde 2 bin 155 başvuru geldi!

TOKİ tarafından"İstanbul Kayaşehir'de orta gelir katmanı için satışa çıkarılan bin 892 sosyal konuta ilk gün 2 bin 155 başvuru geldi. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Turan, "Vatandaşlarımızın gösterdiği bu ilgi, sektörün önümüzdeki dönemde daha da büyüyeceğinin göstergesidir" dedi.

Bursa'ya 5 yeni sosyal merkez kazandırılacak!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Bursa'ya ziyarette bulundu. Kaya, Gemlik, Mustafakemalpaşa, Yıldırım, Orhangazi ve Orhaneli'ye 5 yeni sosyal hizmet merkezi kazandırılacağını söyledi.

Torbalı Sosyal Eğitim Merkezi'nin temeli atıldı!

Torbalı Belediyesi'nce Atatürk Mahallesi'nde yapımına başlanan çok amaçlı düğün salonu ile Sosyal Eğitim Merkezi'nin temeli atıldı. Törende konuşan AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya "Torbalı Belediyesi yatırımlarıyla ilçeyi şahlandırıyor" dedi.

Ispartakuleye sosyal Kayaşehire lüks konut Haberi

Ispartakuleye sosyal Kayaşehire lüks konut

Uydukent olarak planlanan ve nüfusu 1.5 milyona ulaşması düşünülen Kayaşehir’de konut üretimi son hızıyla devam ediyor. emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, bölgede kalan son arsalara üst gelir grubuna yönelik projelerin yapılacağını söyledi. 


Emlak Konut GYO, EYG, İntaya ve İntes tarafından Kayaşehir’de hayata geçirilen Evvel İstanbul projesinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Kurum, “Şu ana kadar bu bölgede 60 bine yakın konut yapıldı. Bunların 25 bininin sosyal konut olduğunu söyleyebiliriz. Orta gelir grubu için de proje üretiliyor. Kalan son arsalar olduğu için artık bunun üstüne çıkacak, üst gelir grubu için de proje üretilecek. Her yerde, her gelirden insanlar yaşamalı” dedi.


Emlak Konut’un Ispartakule’de 2 bin - 2 bin 500 konutluk yeni bir proje yapacağını açıklayan Kurum, “Konutlar orta ve altına...