17 / 07 / 2024

israfil odabaş

israfil odabaş

Emekli Bir-Sen, Türkiye'deki dar gelirli ihtiyaç sahibi emeklilerin yaşamlarını stresten uzak ve sağlıklı sürdürebilecekleri yaşam merkezleri oluşturmasını öngören bir proje hazırladı.

Dhy Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dhy Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Dinçer Odabaş tarafından kuruldu.

Guroni Mühendislik İnşaat Taahhüt İklimlendirme Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Guroni Mühendislik İnşaat Taahhüt İklimlendirme Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emine Odabaşı Kırabalı tarafından kuruldu.

Avensa Yapı Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Avensa Yapı Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da Ayla Tokgöz Odabaş ve İskender Civil ortaklığında kuruldu.

Ody Tasarım Ve Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ody Tasarım Ve Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Odabaşı tarafından kuruldu.

Şerdil Dara Odabaşı'ndan tarihi tren istasyonları açıklaması!

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, ilçede atıl kalan tarihi istasyon binalarının Kadıköylülerin görüşünü alarak müze, kütüphane, kültür ve sosyal yaşam merkezine çevirmek amacıyla çağrıda bulunmuştu. Çağrısına yanıt alamayan Odabaşı, yeni açıklamalarda bulundu.

Şerdil Dara Odabaşı: Kalamış Yat Limanı'nı neden iptal ettiniz, neyi saklıyorsunuz?

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı son zamanlarda sık sık gündeme gelen ve iptal edilen Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı özelleştirme ihalesiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Şerdil Dara Odabaşı: 6 tarihi istasyon binasına talibiz!

Kadıköy Belediyesi'nin sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı “Kadıköyümüzde 6 tane tarihi tren istasyonu bulunuyor. Ulaştırma Bakanlığı tarafından atıl ve metruk halde bırakılan bu istasyonlara talibiz” ifadelerini kullandı.

Sase Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Sase Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Limited  Şirketi Maltepe’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Odabaş tarafından kuruldu.

Mosk Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Mosk Gayrimenkul  Anonim Şirketi Beyoğlu’nda  500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Odabaşı tarafından kuruldu.

Kanal İstanbul'un ilk ihalesini Mukarnas Mimarlık kazandı!

Kanal İstanbul projesi için 26 Mart 2020'de gerçekleştirilen 'maskeli ihale'nin sonucu 18 ay sonra belli oldu. Tarihi Odabaşı ve Dursunköy köprülerini taşımak için yapılan ihalede, Mukarnas Mimarlık Mühendislik Şirketi ile 500 bin Türk Lirası bedelinde sözleşmeye imza atıldı. 

Archy Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Archy Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Burak Dalgıç, Gönül Odabaşı ve Nur Dilara Atay kuruldu.

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nın özelleştirilmesinde son durum ne?

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, 2011'den bu yana özelleştirme kapsamındaki Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'ndaki son durumla ilgili açıklamalar yaptı.

Şerdil Odabaşı'ndan Kalamış Marina'nın özelleştirilmesine tepki!

Kalamış Marina, Cumhurbaşkanlığı kararı ile özelleştiriliyor. Cumhurbaşkanlığı kararıyla Kalamış Marina'nın özelleştirmesine ilişkin Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Odabaşı'ndan tepki geldi. Odabşı, marina ile ilgili soruları yanıtladı.

israfil odabaş Haberi

israfil odabaş


"Emeklilerin Yaşam Kenti" adlı proje hakkında bilgi veren Emekli Bir-Sen Genel Başkanı İsrafil Odabaş, Türkiye'de ve dünyada emeklilerin üretime katkıda bulunan ve bu sayede yaşam standardını yükselten kesim olması gerektiğini söyledi.


Türkiye'de emeklilerin hayatı bitmiş gibi algılandığını ifade eden Odabaş, emeklilerin yaşamları boyunca elde ettikleri bilgi, birikim ve tecrübeleri ile daha rahat ve verimli bir şekilde üretime katkı sağlayabileceklerini ve ülkeye faydalı olabileceklerini kaydetti.


Odabaş, bu nedenle, emeklilerin üretime katılabilecekleri ve buna bağlı olarak kazanç elde ederek yaşamlarını daha rahat sürdürebilecekleri projeler üzerinde araştırma yaptıklarını anlattı.


Öncelikle gelir getiren, verimli, ekonomik, herkesin yararına ve uğraşın neticesinde getirisi ve katma değeri olan projeler geliştirmeye çalıştıklarını belirten Odabaş, ortaya "Emeklilerin Yaşam Kenti Projesi"nin çıktığını söyledi.


Projede, Türkiye'deki dar gelirli ihtiyaç sahibi emeklilerin yaşamlarını stresten...