03 / 05 / 2024

israil körfez demir yolu projesi yorumları

israil körfez demir yolu projesi yorumları

Uzmanlar Tel Aviv'in uzun süredir hayalini kurduğu Körfez ülkeleriyle demir yolu projesinin, ekonomik ve askeri anlamda büyük risk taşıdığını belirtiyor. 

Uzmanlar uyardı: İsrail-Körfez demiryolu projeleri risk taşıyor! 

Uzmanlar Tel Aviv'in uzun süredir hayalini kurduğu Körfez ülkeleriyle demir yolu projesinin, ekonomik ve askeri anlamda büyük risk taşıdığını belirtiyor. 

Barış Demir Yolu ile İsrail ve Ürdün Körfez ülkelerine bağlanacak!

İsrail Ulaştırma Bakanı Yisrael Katz, Umman'da gerçekleşen Uluslararası Ulaştırma Konferansı'nda konuştu. Katz, İsrail, Ürdün ve Körfez ülkelerini birbirine bağlayacak 'Barış Demir Yolu Projesi'nin tanıtımını yaptı.

İsrail'den Körfez ülkelerine demiryolu projesi planı!

Tel Aviv yönetimi, uzun zamandır yapmayı planladığı İsrail ve Suudi Arabistan'ı kapsayan Körfez ülkeleri arasında demiryolu inşa edilmesine yönelik planını açıklayacak.

Körfez Kabakoz imar planı askıya çıktı!

Körfez Kabakoz mevkiindeki uygulama imar planı tartışma yarattı. CHP’li Taşdemir ve Balıkçı, halkın mağdur edildiğini belirterek, rant vurgusu yaptı.Plan resmi ilan aracılığıyla gazetelerde ve muhtarlıklarda askıya çıkarıldı.

Erdinç Varlıbaş: Projeye Avrupa ve Körfez ülkelerinden talep var!

Varyap Meridian ve Metropol İstanbul gibi projeleriyle bilinen Varyap, İstanbul'dan sonra yönünü tatil beldelerine çevirdi. Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş projeye Avrupa ve Körfez ülkelerinden talep olduğunu söyledi.

Büyükçekmece Demir La Vida!

Büyükçekmece Demir La Vida projesinde fiyatlar 183 bin liradan başlıyor. 449 adet konuttan meydana gelen Büyükçekmece Demir La Vida projesinde yüzde 5 peşinat ödemesi yapılıyor...

Büyükçekmece Demir La Vida projesi!

Büyükçekmece Demir La Vida projesinde konut fiyatları 183 bin TL' den başlangıç gösteriyor. Demir La Vida'da daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı...

Büyükçekmece Demir La Vida teslim tarihi!

Büyükçekmece Demir La Vida teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor. Büyükçekmece Demir La Vida 'da; yüzme havuzu, sauna, çocuk oyun alanları, fitness center, spor alanları bulunuyor.

Büyükçekmece Demir La Vida fiyat!

Büyükçekmece Demir La Vida fiyat listesi 183 bin liradan başlayarak değişiyor. 449 konutluk Büyükçekmece Demir La Vida projesinde daire teslimleri 2016 yılı Aralık ayında yapılıyor...

TEM Gebze-Körfez arası 24 Temmuz'a kadar ulaşıma kapatılacak!

TEM’in Gebze ile Körfez İlçeleri arası Ankara yönü, viyadüklerin üstyapı izolasyon çalışmaları nedeniyle yarın sabaha karşı 03.00’den itibaren 81 gün süreyle 24 Temmuz’a kadar ulaşıma kapatılacak.

UPN International körfez bölgesinde büyümeye devam ediyor!

UPN International körfez bölgesinde büyümeye devam ediyor. UPN International, A l- Shirawi Group ve Quartz Group ile portföyünde bulunan projelerin uluslararası gayrimenkul pazarlarında, satışı ve de pazarlanması için anlaşmaya vardı.

Körfez GYO'nun halka arzında 16,5 milyon TL'lik payı satıldı!

Gedik Yatırım Mnekul Değerler'in halka arzına aracılık ettiği Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin 24-25 Nisan 2014 tarihlerinde toplam 16 milyon 500 bin TL'lik nominal değerli payının satıldığı bildirildi...

Büyükçekmece Demir La Vida fiyatları!

Demir İnşaat Büyükçekmece'de yeni bir konut projesi inşa ediyor. Büyükçekmece Demir La Vida fiyatları ile ilgili detaylı bilgi haberimizde yer alıyor. Projede, 446 konut ve 39 ticari ünite bulunuyor.

israil körfez demir yolu projesi yorumları Haberi

israil körfez demir yolu projesi yorumları

Uzmanlar, Tel Aviv'in uzun süredir beklediği projelerden biri olan Körfez ülkeleriyle demir yolu projesinin, bölge için ekonomik ve askeri riskler taşıdığını, hakların gasbedilebileceğini ve söz konusu projeyle İsrail'in bölge ülkeleri üzerinde hegemonyasını güçlendirmeyi hedeflediğini söylüyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; İsrail'in Birleşik Arap Emirlikleri'yle (BAE) normalleşme anlaşması imzalaması, Tel Aviv'in uzun süredir hayalini kurduğu demir yolu üzerinden Körfez ülkeleriyle bağlantı kurmayı planladığı projesini uygulama ihtimalini arttırdı. Söz konusu projeyi 2018 yılında açıklayan İsrail, 15 Eylül'de Beyaz Saray'da BAE ile imzaladığı normalleşme anlaşmasının ardından da projeyi hayata geçirme konusundaki kararlılığını aktardı. 

Tel Aviv projeyle, Ürdün üzerinden Körfez ülkeleriyle Avrupa ve ABD arasında bağlantı kurmayı; mesafeyi azaltıp maliyeti düşürmeyi hedeflediğini öne sürüyor. 

"İsrail, herhangi bir karşılık ödemeden bölgeye entegre olmayı hedefliyor" 

Lübnanlı araştırmacı yazar...